Şimdi Ara

SONY ERICSSON UPDATE SERVICE PRO SÜRÜMÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
20.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Direk sistemden kaydımı siliyolar üye olunca

PRO olayı bizi aştı sanıyorum, heralde servis için falan...
  • ya arkadaslar bu programları kurmada bi tek ben mi sorun yasıyorum?Bilgisayarıma kaydediip acıyorum installe bastıktakn sonra takılıp kalıyor.1 saat bekleyip sonunda cancel'a bastım,baktıgımda bi kısım dosyalar pcye kurulmus ama tamamını kurmadı bir türlüine yapabilirim bir yardım edin....Bilgisayar dilini ingilizce yaptım,yine de kar etmedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpisstr

ya arkadaslar bu programları kurmada bi tek ben mi sorun yasıyorum?Bilgisayarıma kaydediip acıyorum installe bastıktakn sonra takılıp kalıyor.1 saat bekleyip sonunda cancel'a bastım,baktıgımda bi kısım dosyalar pcye kurulmus ama tamamını kurmadı bir türlüine yapabilirim bir yardım edin....Bilgisayar dilini ingilizce yaptım,yine de kar etmedi...

Kurma zaten bi işe yaramıyo blg dilini nasıl türkçe yaptın onu da anlamadım

SEUS w900 içn çıksa da kurtulsak artık yav...beleş di mi o olayla update?

• quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orjinalden alıntı: alpisstr

ya arkadaslar bu programları kurmada bi tek ben mi sorun yasıyorum?Bilgisayarıma kaydediip acıyorum installe bastıktakn sonra takılıp kalıyor.1 saat bekleyip sonunda cancel'a bastım,baktıgımda bi kısım dosyalar pcye kurulmus ama tamamını kurmadı bir türlüine yapabilirim bir yardım edin....Bilgisayar dilini ingilizce yaptım,yine de kar etmedi...

Kurma zaten bi işe yaramıyo blg dilini nasıl türkçe yaptın onu da anlamadım

SEUS w900 içn çıksa da kurtulsak artık yav...beleş di mi o olayla update?

beleş beleş merak etme..

@prosataurus
    hizmetlerin için teşekkürler

birazda ben uğraşıym şununla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 20 Nisan 2006; 13:00:59 >

• arkadaşım bence bu sorunun için beklemen boşa zaman kayıbı gibi...
    Yine pro sürümünü kullanabilirsin gerektiğinde ama şimdilik servise getirip telefonunu bir rahat et istersen ...
  • arkadaşlar bende indirdim kayıt yaptım mailime mesaj geldi emailimi doğrulamak için mi geldi o? çünkü mail geldikten sonra bilgilerimi girmeme rağmen giriş yapamadım hata verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

arkadaşlar bende indirdim kayıt yaptım mailime mesaj geldi emailimi doğrulamak için mi geldi o? çünkü mail geldikten sonra bilgilerimi girmeme rağmen giriş yapamadım hata verdi.

dostum kaç yıllık konuyu hortlatmışsım =) enson 2006 da yazmışlar buraya cevap =)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.