Şimdi Ara

SONY ERICSSON W302 BLACK Kullanan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aranızda aşağıdaki telefonu kullanan arkadaşlar varmı almayı düşünüyorumda fikir edinmiş olurdum.

Buradan

• kaliteli bir malzeme kullanılmış çok sağlam bir model.Tuşlar rahat .
    +incelik.

Kamera diğer otofocussuzlarla aynı sayılır 2 mp

Ses güzel çıkartır

Menü tipi w880 nin aynısı gibi.Eğlencede videoDJ,photoDJ yok malesef...
  • Zaten çok fazla bişey aramıyorum telefonda alıcam bu modeli yorum için eyvallah...
  • bende düşünüyorum bu telefonu almayı yeni araştırmaya başladım
    şuan w810i kullanıyorum ince bir telefon arıyorum, o bakımdan buna baktım
  • w302 fiyatı biraz daha düşmesi gerekiyor 230-250 TL arası olması lazım.

NOT:Bu telefon SAGEM Mobile işbirliği ile yapılmıştır.
  • W302 Sony Ericsson tarafından değil Sagem tarafından üretilmiştir. Sagem'in Sony Ericsson'a ürettiği bir modeldir. Sony Ericsson standartlarının çok uzağında bir model olduğu söyleniyor. Bu fiyata bu model yerine 399 TL'ye W910 ya da W890 almanızı tavsiye ederim. 399 TL'ye çıkamayacaksanız da gene de başka modellere bakmanızı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

W302 Sony Ericsson tarafından değil Sagem tarafından üretilmiştir. Sagem'in Sony Ericsson'a ürettiği bir modeldir. Sony Ericsson standartlarının çok uzağında bir model olduğu söyleniyor. Bu fiyata bu model yerine 399 TL'ye W910 ya da W890 almanızı tavsiye ederim. 399 TL'ye çıkamayacaksanız da gene de başka modellere bakmanızı öneririm.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung C450 kullanan varmı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w810i den sonra w302 almak biraz hata gibime geliyor.
    daha üstün bi model ancak keser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 30 Nisan 2009; 10:22:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamoz40

w810i den sonra w302 almak biraz hata gibime geliyor.

örnek olarak ne mesela...
    ayrıca ben ince bir telefon istediğim için bu modele yöneldim 10 mm kendisi dikkatimi çekti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ejder_ha

quote:

ayrıca ben ince bir telefon istediğim için bu modele yöneldim 10 mm kendisi dikkatimi çekti...

C510 olabilir, T700 olabilir, w910 olabilir gayet ince ve şık modeller
  • bu telfonun altyapısı SAGEM in SonyEricsson a benzettiği bir işletim sistemi kullanılmış.Elime alıp menüsünde felan gezdim.Çok değişik geldi.Daha bi animasyonlu olmuş menüleri.Dosya yöneticisinin görünüm modu küçük resim listesi olmuş.

Haporlor sesi gerçekten çok yetersiz ve kısık hem normal SE gibi ses iconları çıkmıyor.5 tane yuvarlak var
    Kulaklık sesi okuduğum yorumlara göre çok iyimiş.Ekran parlakalığını beğendim.

Alınabilir bir model ama o fiyata değmez sanırım

-kısayollarda sadece bu (bluetooth,trackID,alarm,profil,görevler,ses kayıt) menüler var ve düzenlenemiyor
    -Temalardada 4-5 tema var ve yeni yüklenmiyor sanırım
    -Equalizer ayarlarında yeni eklentiler olmuş.(pop,rock,klasik,ses gibi birçok seçenek var)

inceleme:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 2 Mayıs 2009; 15:21:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ejder_ha

quote:

teknosa ve türevi mağazalarda w890 399 tl. bence kaçmayacak bir fırsat çünkü üretiminin bittiğini biliyorum w890'ın. yani kapanın elinde kalıyor. ince ve sağlam. w810 kullanıcısını fotoğraf bakımından olmasa da kullanım ve sağlamlık konusunda çokça tatmin edecektir. kullananlar telefona aşık oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dummy decoy -- 5 Mayıs 2009; 12:02:29 >

• benim elimde 3 günlük bir w302 var.ben senelerdir nokia kullanıyorum.değişiklik olsun dedim inceliğine tav oldum aldım gerçekten incelik bakımından çok kullanışlı ama menüsü bana nokiadan sonra kullanışsız geldi isterseniz düşünürseniz aldığım fiyata size vereyim 285 tl ye vatan bilgisayardan aldım aldım :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.