Şimdi Ara

Sony Ericsson W595 Paylaşımları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Arkadaşlar bu telefonun piyasa değeri ne kadar almayı düşünüyorumda sizce değermi?

Kardeş alacaksan eğer kesinlikle Vodafone bayilerinden al derim.
    Çünkü , 1 GB internet kullanımı, 3000 kontör ,Vodafone live!'dan 100 şarkı
    veriliyor.

onun dışında hepsiburada.com'dada hoparlör ve 2gb kart veriyorlar

vodafone bayilerinde:450 TL
    hepsiburadada=450 TL

Vodafone ön ödemeli abone değilseniz h.b. daha karli. Mesala faturalı vodafone abonesiyim 3000 kontürden vaz geçtim 1GB internet ve 100 şarkıyı kullanabilirmiyim dedim. Hayır tel.numaranızı sisteme girdiğimiizde faturalı diye hata verir kullanamazsınız dediler. Ayrıca vodafone'da 6 taksit h.b 'da 12 taksit.

Diğer hat aboneleri ve faturalı vodafone aboneleri için h.b. daha mantıklı fazladan 6 taksit ve vadofone shopta gördüğüm vadofone logolu telefon yerine sonyericsson logolu telefon alanabilir.

• quote:

Arkadaşlar bu telefonun piyasa değeri ne kadar almayı düşünüyorumda sizce değermi?

BiladeR Bence Hiç Düşünme Al deRim DiğeR teLefonlaRa paRa veRme Bence.Gözüm KapaLı aLdım zaten Telefonu hiç Pişman oLmadım Eşime Dostuma heRkeze Tavsiye EdiyoRum zaten.Gerçekten çok Hoş Bi Telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_0rhan

quote:

BiladeR Bence Hiç Düşünme Al deRim DiğeR teLefonlaRa paRa veRme Bence.Gözüm KapaLı aLdım zaten Telefonu hiç Pişman oLmadım Eşime Dostuma heRkeze Tavsiye EdiyoRum zaten.Gerçekten çok Hoş Bi Telefon

pazartesi almaya karar verdim ön ödemeli yim ztn
  • ya bu telefon bildiğimz sony ericsson dmi arkadaşlar

bnde almayı düşünüyorum ancak okuduklarıma göre live! kısayolu gitmiyormuş, arkasında vodafone yazıormuş, başka hat takınca çalışmıyormuş vb gbi kötü yanları var galiba

ankara'da oturuyorum.
    telefonu alan bi arkadaş bna telefonun sağını solunu altını üstünü anlatabilir mi......?

ve bn vodafone abonesi deilim nası olcak?
    sitede hiç bir bilgi verilmemiş nerdeyse...

bişey dha; ben bu telefonu vodafone a abone olmadan vodafone shop lardan alablirmyim yani kampanya dışında bu telefonu alabilirmiyim....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cccihan -- 1 Şubat 2010; 0:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cccihan

ya bu telefon bildiğimz sony ericsson dmi arkadaşlar

bnde almayı düşünüyorum ancak okuduklarıma göre live! kısayolu gitmiyormuş, arkasında vodafone yazıormuş, başka hat takınca çalışmıyormuş vb gbi kötü yanları var galiba

ankara'da oturuyorum.
    telefonu alan bi arkadaş bna telefonun sağını solunu altını üstünü anlatabilir mi......?

bişey dha; ben bu telefonu vodafone a abone olmadan vodafone shop lardan alablirmyim yani kampanya dışında bu telefonu alabilirmiyim....?

W595 almadım ama tüm sorularına yanıt verebilirim.

Eğer vodafone dan alacaksan ve gelen telefonunda Vodafone yazılımı yüklüyse sen evde kendin rahatça normal klasik SonyEricsson yazılımına çevirebilirsin.Yardım ederim sana o sağ live kısayolu istersen kaldırabilirmak çok basit...

Başka hat takınca çalışmaması diye birşey olamaz çalışır .Eğer vodafone kilitliyse Aerix programıyla 1 dk içinde kilidi kendin usb kablonla kırabilirsin...

Vodafone Shop'larda satılan W595 beyaz renginde "W" simgesi yerine "Vodafone "yazıyor.Ama diğer mavi renginde "W" simgesi var vodafone yazmıyor.

Vodafone abonesi olmadan tabiki alabilirsin ama kontör ve 100 şarkıyı kullanamayacaksın sende tanıdığına verirsin.

ama hepsiburada.com dada 450 TL ye satılıyor bu da demektirki yakında tüm teknomarketlerde olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 1 Şubat 2010; 2:27:16 >

• Çok hoş telefon, almayı düşünüyorum ama 3g olmaması teredütte bıraktı beni. Ne dersiniz bu konuda? Alsam mı Almasam mı 3g kullanmadım hiç ilerde işimize yarar mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 1 Şubat 2010; 3:02:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Çok hoş telefon, almayı düşünüyorum ama 3g olmaması teredütte bıraktı beni. Ne dersiniz bu konuda? Alsam mı Almasam mı 3g kullanmadım hiç ilerde işimize yarar mı acaba.

Yanlışın var W595 3G desteklemekte. Hatta 3G den 4 kat daha hızlı HSDPA da var

sadece ön kamerası yok ama yinede görüntülü görüşme özelliği var arka kamersıyla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Çok hoş telefon, almayı düşünüyorum ama 3g olmaması teredütte bıraktı beni. Ne dersiniz bu konuda? Alsam mı Almasam mı 3g kullanmadım hiç ilerde işimize yarar mı acaba.

Yanlışın var W595 3G desteklemekte. Hatta 3G den 4 kat daha hızlı HSDPA da var

sadece ön kamerası yok ama yinede görüntülü görüşme özelliği var arka kamersıyla

Evet dediğin gibiymiş yeni farkettim. Ön kamera olmadığı için öyle sanmıştım. Görüntülü konuşmak istediğimizde kendi görüntümüzü yollayalım derken karşıdakinin görüntüsünü göremiyecez bu seferde Se neden öne küçük bir kamerayı çok gördü acaba...

• quote:

ya bu telefon bildiğimz sony ericsson dmi arkadaşlar

ankara'da oturuyorum.

teli vadofone'dan alirsan 1 tane ön ödemeli hat alip 1gb interneti kullanıp ve 100 şarkıyı indirirsin, istersende 3 ay hattı kullanır 3000 konturude kullanabilirsin.

• bildiğim kadarıyla tanıdık marketlerde satılmıyor bu ürün ve çoğu sony ericsson modeli tükiyede yok...

telefon hoşuma gitti ama ben vodafone a geçmek istemiyorum sorun bu... ve hangi renkleri mevcut bi bilginiz var mı?
  • quote:

bildiğim kadarıyla tanıdık marketlerde satılmıyor bu ürün ve çoğu sony ericsson modeli tükiyede yok...

telefon hoşuma gitti ama ben vodafone a geçmek istemiyorum sorun bu... ve hangi renkleri mevcut bi bilginiz var mı?

Dostum vodafone'dan hatla birlikte almak zorunluluğun yok. Yeni hat al dememin nedeni 1 gb internet ve 100 şarkıdan ve 300 kontürden faydalanman içindi,istersen bir tanıdığına bu hediyeleri kullandırırsın. (onun numarasını vererek)

Vodafone'a bulaşmam diyorsan H.B.dadan 12 taksit 459 tl.ye alabilirsin
  • Ben HB'ya sizde başka rengi var mı diye sordum. Sadece mavi var dediler.
  • bende sordum rengi varmı diye şuan yok dediler bende şuan yok demek ilerde gelebir manasınamı geliyor diye sordum onlarda evet 1-2 hafta içinde büyük ihtmalle 2. bi renk daha temin edilcek dediler tahmince siyahını getirler jungle gray gelse süper olur aslında ama bekleyip görücez
  • Ayrıca bu telefonun tel rengiden ayrı gümüş renkli ( yes,no ve ok tuşları) modelleri de var ama türkiye'ye gelmez kuvvetli ihtimal. çok rahatsız edici birşey bu hiç bir se telefonunu istedğimiz alternatifleriyle alamıyoruzzz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunkaya

Ayrıca bu telefonun tel rengiden ayrı gümüş renkli ( yes,no ve ok tuşları) modelleri de var ama türkiye'ye gelmez kuvvetli ihtimal. çok rahatsız edici birşey bu hiç bir se telefonunu istedğimiz alternatifleriyle alamıyoruzzz....

Dostum SE.nun her modeli gelmiyorken, sen beyendiğin modeli bulmuşsun rengini arıyorsun

Ben C905'i bekliyordum W995'in silver rengine razı olmuşken siyah rengiyle idare ediyorum

• aslında ewt keşke jungle grey gelse de vodafone dan alsam yaaa.... çok hoşuma gitti.
    beyazıda güzel duruo ama arkasında vodafone yazıomuş...
    mavi rengide güzel gbi ama jungle grey den güzel deil... :S:S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Ayrıca bu telefonun tel rengiden ayrı gümüş renkli ( yes,no ve ok tuşları) modelleri de var ama türkiye'ye gelmez kuvvetli ihtimal. çok rahatsız edici birşey bu hiç bir se telefonunu istedğimiz alternatifleriyle alamıyoruzzz....

Dostum SE.nun her modeli gelmiyorken, sen beyendiğin modeli bulmuşsun rengini arıyorsun

Ben C905'i bekliyordum W995'in silver rengine razı olmuşken siyah rengiyle idare ediyorum

evet maalesef geldiğine şükür edecek durumdayız türkiye'yi takan yokki SE'de başlıcam satış politikalarına

• quote:

evet maalesef geldiğine şükür edecek durumdayız türkiye'yi takan yokki SE'de başlıcam satış politikalarına

SE. türkiyede dustirübitor bulamıyor yoksa SE'un Türkiye'yi gözden çıkardığı yok.
  • hocam hepsiburadada satılmakta şuan telefon
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saklıdünya
    se(dd)at verdiğin programı yüklemeye çalıştım ama hata oluştu sunucuyla bağlantı sıfırlandı yazıyor... neden olabilir acaba...

Bunu dene bakalım...
    http://www.4shared.com/file/40662666/9d142cb8/MyPhoneExplorer_Setup_v174.html

bundada aynı şey yazıyor... acaba henster in yazdığı programımı yüklesem... iyimidir sizce?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.