Şimdi Ara

Sony Ericsson W595 Paylaşımları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: henster

Bu arada telefon'un sol üst köşesindeki nokta kamera değil mi ? 3G var diye biliyorum.

3G sadece ön kamera ile görüntülü konuşma değildir.W595 HSDPA yıda desteklemektedir.
    W595 de ön kamera yok ama video çağrılarında arka kaeradan kendinizi karşı tarafa gösterebilirsiniz :)

@henster W595 kullanmadım ama dene bakalım;
    Menü->Ajanda->Video çağrısı

direk ön kamerayı açması gerek eğer arka kamerayı açıyorsa W595 de ön kamera yok
  • Evet yokmuş. Arka kamerayı gösteriyor, görüntülü arama yapıldığında...
  • çok teşekkürler se(dd)at....yükleyeceğim..inş olur...
  • Sony Ericsson Pc suite programıyla telefonuma bağlanıyorum. Kampanyadan kazandığım ücretsiz internet hakkım var. Telefonum aracılığıyla dizüstü bilgisayarımdan internete bağlanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bağlantı kuruldu diyor sağ alt köşede bağlanmış işaretide çıkıyor ama internet tarayıcısını açtığımda sayfa görüntülenemiyor.

Bu şekil de bağlanan oldu mu hiç ?
  • arkadaşlar bu telefonun şarjı ne kadar gidiyor ben bu telefonu aldım fakat bataryası çok fazla kullanmadan 2günde bitiyor acaba aldığım yerde bataryayı mı değiştirdiler diye şüpheleniyorum..kullanan arkadaşlar bataryayla ilgili yorumlarını yazarlarsa sevinirim...bide pil kapağının içinde boşluk kalıyo yani benim batarya kapağın içini tam doldurmuyor telefonu kullanırken kapak ses çıkarıyor sizn telefonlarda da bu sorun varmı yoksa batarya değiştirildide benimki bu yüzden mi böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyrüüsefer -- 25 Ocak 2010; 1:49:49 >
  • Normal bence
  • w595 hepsburada

459,00 TL
  • @seyrüüsefer aldığınız yerin bataryayı değiştirme gibi bir durumu olmaz büyük ihtimal. Özellikle akşamlar çok uzun süre telefonda konuşuyorum ve müzik dinliyorum 2-3 gün gidiyor. Aslına bakarsanız tam olarak saat tutup ne kadar gittiğini ölçmedim ama en kısa zamanda bataryayı bitirip sonra şarj edip gittiği gün sayısını kesin yazarım ;)

Kapaktan veya batarya boşluğundan ses gelmemesi lazım. Bataryayı doğru bir şekil de takıp kapağıda iyice otutturunca düzensizlik olmaması lazım.
  • ArkadaşlaR w595 Gerçekten Tek Kelimeyle SüpeR Telefon.Telefonu Gözüm kapaLı Tasarımına Bakarak Aldım ÖzellikleRine değiL Gerçekten SüpeR Telefonmuş.ArkadaşlaR Telefona Başka operatöRlerin Hattı Takılınca Doğru Sim Kartı Takın yazısı çıkaR EğeR Açmak isterSeniz Ben yaRdımcı oLuRum ArkadaşlaR.3 Gün Cep merkezi ve MüşteRi Hizmetleriyle uğraşmayın Boş yeRe :D.2 gün de 3 keRe Cep merkezine gittim 5 keRe müşteri hizmetLerini Aradım En Sonunda Büyük Fırçalama Sonucu Öğrendim :D.bide Sizden bi Ricam vaR bu 3G yi Deneyen vaRmı vaRsa Ön kameRa vaRmı Rica Etsem söyleyebilirseniz SeviniRim.Konunun içinde Söylenmiş Ama Pek Emin değilleRmiş gibi konuşmuşlaR ArkadaşlaR...
  • W595 de ön kamera yok HSDPA 3.6 yıda destekleyen 3G si var ama :)
    Eğer sim kart sorunu varsa 1 dk lık islem kendiniz Aerix programıyla açabilirsiniz.
  • Eywallah Hocam Desteğin için.Ben Fazla iç ayaRları bilmediğim için Vodafone ile Kapışmak zoRunda kaLdım.Buradan yaRdım aLmak hiç Aklıma Gelmemişti.Buda Hayatta bi TecRübe edinmiş oldum demek,bi dahaki SefeRe Buraya Başvuracağım...
  • arkadaşlar usb kablosunu bilgisayara taktım. telefon bilgisayar ile kullanıma hazır yazıyor. fakat kitabın üzerine gelip gönder diyorum telefon gözükmüyor.. olmuyor yani.. bu arada ilk defa usb kablosunu kullanıyorum yanlış yere mi taktım acaba. ön tarafa taktım....
  • @saklıdünya Sony Ericsson Pcsuite programını kullansana ! Sizin için daha kolay olur.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/w595?cc=tr&lc=tr
  • @saklıdünya

Eğer telefonuna Resim-müzik-Video felan göndereceksen "Yığın depolama" seç.
    Senkronizasyon,yani pc suit gibi programlarla kullanacaksan "Telefon modu" yapılıacak.

PCSuit yerine MyPhoneExplorer'ı tavsiye ederim hem küçük boyut hemde PCSuitten daha işlevli.
    Ekranın görüntüsünü pcye geçirme,pc den telin tuş kontrolünü yapmaya kadar hepsi var

MyPhoneExplorer_Setup_v1.7.4.exe (indir)

Sony Ericsson W595 Paylaşımları

• se(dd)at verdiğin programı yüklemeye çalıştım ama hata oluştu sunucuyla bağlantı sıfırlandı yazıyor... neden olabilir acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saklıdünya
    se(dd)at verdiğin programı yüklemeye çalıştım ama hata oluştu sunucuyla bağlantı sıfırlandı yazıyor... neden olabilir acaba...

Bunu dene bakalım...
    http://www.4shared.com/file/40662666/9d142cb8/MyPhoneExplorer_Setup_v174.html
  • Arkadaşlar bu telefonun piyasa değeri ne kadar almayı düşünüyorumda sizce değermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Arkadaşlar bu telefonun piyasa değeri ne kadar almayı düşünüyorumda sizce değermi?

Kardeş alacaksan eğer kesinlikle Vodafone bayilerinden al derim.
    Çünkü , 1 GB internet kullanımı, 3000 kontör ,Vodafone live!'dan 100 şarkı
    veriliyor.

onun dışında hepsiburada.com'dada hoparlör ve 2gb kart veriyorlar

vodafone bayilerinde:450 TL
    hepsiburadada=450 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Arkadaşlar bu telefonun piyasa değeri ne kadar almayı düşünüyorumda sizce değermi?

bence bu telefon bu fiyat etmez.edeceği en fazla 300 TL şu an yurtdışı fiyatı 90 euro falan civarı.ama tabiiki telefonu çok beğendiysen beğendiğin telefona 450 TL vermeye değer.tabii bunları sadece cihaz için söylüyorum.yanında verilen hediyeleri falanda tam kullanacaksan eder tabii.
  • arkadaşlar bu telefonun siyah rengini alan var mı vodafonedan kimse tam bi cevap vermiyor. sitede siyah rengi var ama shoplarda sadece mavi ve beyaaz var
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.