Şimdi Ara

Sony Ericsson W595 Paylaşımları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar benim telefon biraz yavaş gibi nasıl hızlandırabilirz _?
  • arkadaşlar bu sony' leri vodafone brightstar getiriyor sanırım. garanti ile ilgili yorumlarınız nasıl?

Ben genpa garantili sony bulamaz mıyım piyasada. yoksa brightstar garantisi sizi memnun ediyor mu?

teşekkürler,
  • evet vodafone brightstar.. bnm telfon bozuldu ve garantiye verdm sonuca göre sana cvp verirm
  • Brightstar olması önemli değil Genpa-Asya telekom vs.. zaten yetkili servisler kutunun içerisinde çıkması lazım.Hepsi bakıyor.

Bu arada harun arkadaşımızın Beyaz W595 i bozulup servise gitmişti 1 ay sonra resimdeki aynı renk gelmiş yine vodafone logolu ve yazılımlı :)
     Sony Ericsson W595 Paylaşımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 31 Mayıs 2010; 18:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Brightstar olması önemli değil Genpa-Asya telekom vs.. zaten yetkili servisler kutunun içerisinde çıkması lazım.Hepsi bakıyor.

Bu arada harun arkadaşımızın Beyaz W595 i bozulup servise gitmişti 1 ay sonra resimdeki aynı renk gelmiş yine vodafone logolu ve yazılımlı :)

benim telefonumda bu resimdekinden ruby black diye geçior

• quote:

Orijinalden alıntı: fears87

Yokmu arkadaslar bu telefonu kullanan aradım beyazını bulamadım hıc bı yerde mavısı var sadece :((
    Sızce bekleyıp beyazınımı arayım yoksa mavısınımı alayım ne sız ne tercıh ederdınız??

@fears87 "Brightstar'ı arayarak size en yakın Vodafone bayisine getittirebilirsiniz istediğiniz modelin rengini.. Ben öyle yapmıştım mesela. Adana da telefonu ilk alan bendim :) Özel sipariş verdirip beyazını getittirmiştim. Hatta w595 modelleri sonradan diğer bayilere dağıtıldı ve depolarında beklemeye başlamıştı Vodafone tarafından son dakikası düşmeden yani izni verilmeden de piyasaya sürülmemişti. İyi hatırlıyorum 1-2 gün beklemek zorunda kalmıştım. Telefon bayinin elinde ama vodafone kampanyayı başlatmayınca gidip kampanyalı bir şekilde alamıyordun.

Söylediğim gibi Brighstar ile iletişime geçin yardımcı olur onlar.

quote:

Orijinalden alıntı: lostface

Telefondaki vodafone menülerini açılış ve kapanışdaki vodafone animationlarını nasıl kaldırabiliriz bilgisi olan varmı arkadaşlar

W595 menüsünden Ayarlar > Ekran Ayarları > Başlangıç Ekranından değiştirebilirsiniz. Basit bir işlem ;)

quote:

Orijinalden alıntı: Kinross

Mesaj yazarken T9'u nasıl kaldırabilirim.

Yıldıza basılı tutarsanız kapatıp açabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

W595

Vodafone yazılımlı W595 aldıysanız klasik yazılıma dönebilirsiniz.
    *A2uploader da tpa/preset/custom'ları mouse Sağ tuş-READ ile yedek alın!

Orjinal Sony Ericsson Yazılımı

MAIN
    W595_R3EA037_MAIN_GENERIC_LD_RED52

FS
    W595_R3EA037_FS_C-ASIA_RED52

CUSTOM
    W595_EDIT_C-ASIA_TURKEY
    http://www.4shared.com/file/202724853/6f469977/W595_C-ASIA_CUSTOM__TURKEY_.html

*Avea,Turkcell,Vodafone ayarları yapılı

ORANGE-SIGN yazılımları

http://mobilefree.ru/mydownloads/viewcat.php?cid=74

üyelik istiyor benimkinden giriş yapabilirsiniz!
    (
    Kullanıcı adı:sedces26
    Şifre:aaa000
    )

Aşağıdaki MAIN ve FS yi yükleyin.

W595_R3EG004_MAIN_ORANGE_LD_DB3150_CID52_RED_BROWN_BLUE.rar
    W595_R3EG004_FS_ORANGE-SIGN_DB3150_CID52_RED_BROWN_BLUE.rar

CUSTOM
    W595_EDIT_ORANGE-SIGN_TURKEY
    http://www.4shared.com/file/202724835/d07f9bc4/W595_ORANGE-SIGN_CUSTOM___TURK.html

*Avea,Turkcell,Vodafone ayarları yapılı
    *Türkçe dil desteği

ORANGE-SIGN yazılımından örnek:

YAZILIM NASIL ATILIR? (a2uploader da)

Uygun FS-MAIN-CUSTOM dosyalarını yükleyiniz.
    "add" klasörünü bu şekilde işaretleyiniz
    "Flash" butonuna tıklayın.
    Yazılım işlemi bittikten sonra telefonu hiç açmadan a2uploader'da "FileSystemTool" a girin.
    "TPA/PRESET/CUSTOM"'a gelin.
    .rar ındaki custom dosyaların hepsini bu yere kopyalayın.
    İşlem bu kadar.

selamlar.
    se(dd)at bey aynen soylediğiniz sekilde islemi yaptım (emin olmak için hem orange hem de orjinal dosyalarla yaptım). ancak işlemden sonra telefonu açtığımda, please wait yazısından sonra pin kodunu girdigimde telefon halen "insert correct sim card" diyor. nerde hata yaptığımı bulamadım.Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
    Teşekkürler.

• Şu an itibariyle w595 için (ki bu benim gibi biri için bütün A2 lerin demektir)
    mesajları, çağrılar dosya yöneticisini ve istediğiniz yeri şifreleme patchi
    ve gelişmiş dosya yöneticisi patchinin a2 ler için olan son sürümü yani v.2 nolu sürüm (5 sütunlu olan) ELİMDE!...
    İspanya'dan iyi bir modifikatör dostumun güzel bir kıyağı oldu durduk yerde...

Bugün ikisini de K850i'ye portlayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 5 Eylül 2010; 9:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder
    Şu an itibariyle w595 için (ki bu benim gibi biri için bütün A2 lerin demektir)
    mesajları, çağrılar dosya yöneticisini ve istediğiniz yeri şifreleme patchi
    ve gelişmiş dosya yöneticisi patchinin a2 ler için olan son sürümü yani v.2 nolu sürüm (5 sütunlu olan) ELİMDE!...
    İspanya'dan iyi bir modifikatör dostumun güzel bir kıyağı oldu durduk yerde...

Bugün ikisini de K850i'ye portlayacağım...

paylasilmasi yasak degilmiydi? parali satiliyordu bildigim kadariyla
  • Ortaya, genele paylaşmadığı için sorun yok..
    Onun dışında zaten bu olaylar hep olur. İnsanlar sevdikleri bir kaç kişiye çaktırmadan paylaşabilir..
    Ep patchi de, Exif viewer patchi de bu yolla para ödemeyerek pek çok kişiye herkesten önce ulaştı.
    Yalnız patchlerin sahibi ironmaster patchin içinde güzel bir şey yapmış..
    Kaynak kodlarını incelerken baktım... Resmen patchin içinde "Patch owner: XXXXX" yazıyor.
    Patchi birine parayla satarken içine parayla sattığı kişinin kullanıcı adını kodların arasına gizlice gömerek satmış...
    Böylece patchin başkasına paylaşıldığı ortaya çıktığında, direk kimin paylaştığı ortaya çıksın diye..
    Tabi o kısmı ben iptal edeceğim ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 5 Eylül 2010; 10:53:08 >
  • Eee yani ben şimdi telefonumun simlock'unu nasıl kaldıracağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

Ortaya, genele paylaşmadığı için sorun yok..
    Onun dışında zaten bu olaylar hep olur. İnsanlar sevdikleri bir kaç kişiye çaktırmadan paylaşabilir..
    Ep patchi de, Exif viewer patchi de bu yolla para ödemeyerek pek çok kişiye herkesten önce ulaştı.
    Yalnız patchlerin sahibi ironmaster patchin içinde güzel bir şey yapmış..
    Kaynak kodlarını incelerken baktım... Resmen patchin içinde "Patch owner: XXXXX" yazıyor.
    Patchi birine parayla satarken içine parayla sattığı kişinin kullanıcı adını kodların arasına gizlice gömerek satmış...
    Böylece patchin başkasına paylaşıldığı ortaya çıktığında, direk kimin paylaştığı ortaya çıksın diye..
    Tabi o kısmı ben iptal edeceğim ayrı konu.

bir tek sadece onu yapmış olmayabilir

• Bu orange yazalımı çok hoşmuş ya. Hangi modellere var bu yazılım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Bu orange yazalımı çok hoşmuş ya. Hangi modellere var bu yazılım.

hemen hemen her model için var
  • Hadi yaa nerden bulabilirim?
    Topse.ruda bir sorun var.
  • arkadaşlar bende ikinci el w595 aldım kasası baya yıprandığı için tahtakaleden sahte kasa aldım kendim taktım mavi rengi fena durmadı aklıma takılan bi soru var bu telefon stereo ses çalıyo tmm ama cameranın altındaki hoparlör tizleri çok yüksek alttaki kolonda bassları yüksek çıkartıyo acaba benim hoparlördemi sorun var yoksa herkestemi öyle ?
  • Benimki de öyle. Sorun bende sanıyordum :)
  • Arkadaşlar bu telefonun sıfırını şuan nereden bulabilirim ? hepsiburada.com başta olmak üzere birkaç mağazaya baktım ama bulamadım maalesef..
  • Arkadaşlar bu telefonun sıfırını şuan nereden bulabilirim ? hepsiburada.com başta olmak üzere birkaç mağazaya baktım ama bulamadım maalesef..
  • Anlaşıldı...Telefonun sıfırı yok sanırım...:((
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.