Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Sony Ericsson W610i

W610i
     Sony Ericsson W610i

K550i
     Sony Ericsson W610i

W610i
     Sony Ericsson W610i

K550i
     Sony Ericsson W610i

W610i
     Sony Ericsson W610i

K550i
     Sony Ericsson W610i

W610i
     Sony Ericsson W610i

Daha fazlası için;

http://www.mobile-review.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 22 Haziran 2007; 13:26:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Orjinalden alıntı: skardes

aslında ben w610i 'nin fotoları ile w810i ve k750i nin fotolarını karşılaştıran yok mu diye sormuştum ?

w610i deki lens w810i den kötü mü ? aynı şeyin fotosunun hem k750i (yada w810i) hem w610i ile çekimlerini yapan varmı acaba ?

yada internette bildiginiz bir yer varmı ?

Bence şimdiki karşılaştırma doğru olmaz. Telefonun yeni firmware'si çıksın, o zaman daha iyi çekecektir.. En azından w810 kadar çekecek diyorum ben...

Pazarlama stratejileri gereği telefonun fotoğraf kalitesinde herhangi bir değişim olmayabilir.
  • Banada öyle geliyo çünkü SE'nin pazarlama stratejisi değişti,Walkman telefonlara otofokus koysa bile artık bunun gibi çekecektir çünkü W610i'yi müzik için K550i'yi kamera için tasarladı.
  • Eğer fotolar yeni firmware'de de böyle olursa
  • @ pohuman senin çektiğin resimler çok daha iyi.Ama fotoğraf kalitesinde değişiklik olacağını pek sanmıyorum.
  • Telefonun fiyatında bayağı düşüş var.

Fiyatı: 286,50 € + KDV
    İndirimli Fiyatı: 256,00 € + KDV
    TL Fiyatı: 445,44 YTL + KDV
    KDV Dahil: 525,62 YTL
    Havale İndirimli: 515,11 YTL

Link:http://www.ereyon.com.tr
  • arkadaşlar bende bu telefonu alacağım bir iki gün içinde gelecek internetten sipariş verdim...telefonu kullananlara yada bilgisi olanlara soruyorum bu telefona istediğiniz flaş temasını hiçbir program yüklemeden sorunsuz çalıştırabiliyormusunuz??? bir de yeni firmware de ses kalitesi felan düşmesi yaşayabilme ihtimalimiz war mı???w810 da olmuştu mesela öyle bir durum sürümü yükseltenler eski sürüme dönmek için debeleniyorlardı...bir de sony için ışık olayını düzeltecek bir prpgram buldum cam driverın da işlevi tam olarak bu mu yani sadece ışıkla ilgili şeyler mi yapıor yoksa bu programdan farklı şeyler yapıyormu???camdriver nedir ne yapar biiri onu da anlatabilirmi??
  • İnternetten nereden sipariş verdin acaba arkadaşım?
    turuncu siyahını sipariş verebiliyor musun?
  • k550i ile karşılaştırınca w610i resimler berbat , biraz daha beklemek lazım sanırım firmware upgrade vs

umarım daha iiyi olur bu resim meselesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laney

İnternetten nereden sipariş verdin acaba arkadaşım?
    turuncu siyahını sipariş verebiliyor musun?

aRKADASIM BEN HEPSIBURADA'DAN SIPARIS VERDIM..OLAYIN HIKAYESI UZUN 2 HAFTA KADAR ARADIM SIYAHINI BULAMADIM BENDE TURUNCU-SIYAHINI ARIYORDUM..HEPSIBURADA YA MESAJ ATTIM BANA TELEFON TAMAMEN SIYAHTIR DEDILER TELEFONUN RESIMLERI DE SITEDE SIYAHTI ALTINA DA SIYAH YAZMISLAR ASLINDA BU MODEL SATİN BLACK AMA TAMAMEN SIYAHTIR DIYE CEVAP GELINCE BENDE GÜMÜŞ RENGİNE TAMAMEN SİYAHTIRDEYİP KANDIRMACA YAPMAZLAR DEDİM GÜVENDİK...SİPARİŞ VERDİKTEN SONRA SİYAH BEYAZ OLACAĞINI SÖYLEDİLER BIR TANE ARMUDUN TEKİ DE HEPSIBURADA.COM DA YORUM YAPMIS SIYAH-TURUNCUSUNU BULMAK ZOR HEPSIBURADA.COM DA SIYAH TURUNCUSU VAR DIYE,TÜRKİYEDE SİYAH-TURUNCUSUNU GÖREMEDİM BEN DAHA AMA DEVEYUKU.COM ELLERİNDE OLDUGUNU SOYLUYOR YAZDIGIM CEVABA SIYAH TURUNCU DİYE CEVAP ATTILAR ANCAK BEN ALAMADAN FIYATI ORADA 800 E VURDU SANIRIM SIYAH TURUNCU DIYEBENDE BEKLİYORUM BUGUN KARGO GELECEK İNŞALLAH 64 MB DAHİLİ HAFIZASI OLAN 2,SÜRÜMÜDÜR KUTUYU AÇMADAN YAZIYORDUR BIYERLERINDE UMARIM YOKSA GERİ İADE DE ALMAZLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 25 Haziran 2007; 11:45:24 >

• arkadaşlar telefon geldi elinde bu tlefon olanları bir sorum var lütfen yardımcı olun...telefonun hafızası normalde 64 mb olması gerekıyor vede hafıza kartı 1gb olması gerekıyor ancak tlefon hafızası hıcbırsey yuklenmemıs olmasına ragmen(telın ıcındekı yuklu olanlar saten 5 mb ı aşmaz)cok garıp bır sekılde 73 mb gosterıyor vede hafıza kartı tamamen bos ıken hıcbırrsey yuklu olmamasına ragmen 911 mb gosterıyor sızde de bu durum soz konusu mu???bu konu ıle ılgılı bır bılgı verırmısınız ve de su flas temaları nasıl yapıcaz bunda macromedıa flas lıte yuklu ama ben swf dosyalarını atıyorum onları browser da acıyor
  • Hafıza kartlarını 1024 şeklinde üretemiyorlar. Ne çıkarsa öyledir onlar.. Tel hafızasının öyle olmasınınn nedeni içinde dosya olmamasıdır bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Hafıza kartlarını 1024 şeklinde üretemiyorlar. Ne çıkarsa öyledir onlar.. Tel hafızasının öyle olmasınınn nedeni içinde dosya olmamasıdır bence..

biliyorum sonucta 1000 mb olması gerekmıyormu yanı 1024 deıl de 1000 mb olarak da düşünsek sonucta 911 de baya bir düşük bir rakam kalıyor yanında
  • Bende 2gb memory stick var ama 1950 mb... Kartların içinde sıvı bulunuyor. Hdd'deki gibi disc'ler yok...
  • saolasın hocam teşekkür ederim peki bu telefonun 64 olması yerıne 73 olması gıbı garıp bı olayı nasıl açıklayabiliriztelefonu olan arkaşdalardan biri aynı durumun kendinde olup olmadığını açıklasa daha da aydınlanmış olacak konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 25 Haziran 2007; 16:36:05 >
  • w810i ve w610i arasındaki büyük farklar konusunda yardımıcı olabilecek biri var mı ?

hangisini almak daha mantıklı olur sizce ?
  • kos1 kardeş hepsiburadadan aldığın w610i ne renk geldi
  • Hepsiburada'da satılanlar siyah-beyaz. Turuncusu Türkiye'ye gelmedi. Yurt dışından getirtip satarlar yakında ama garantili olur mu bilemiyorum.. Ve telefon dili türkçe olmayabilir. Bu konuya @..knight.. net cevap verir umarım...
  • arkadaşlar renk konuşunu ben s.e müşteri hizmetlerine sordum daha önce. verdikleri cevap aşağıdadır:

W610i siyah-turuncu rengi Türkiye ithalatı yapılmayacaktır.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımla,
  • arkadaşlar kuzenim w610i almak istiyor elinde 3230 var symbian onu satcak biraz da katıp bunu almayı düşünüyor ama biraz pahalı gibi onun için en önemli özellik karizma zaten bu telefonda var müzik başta geliyor sonra kamera ne dersiniz müzik onu memnun eder mi çünkü hiç inceleme şansım olmadı w610i yi şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.