Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar telefonda makro mevcuttur.. kamerayı açtıktan sonra 0 tuşuna basarsanız orda yardım olarak gösteriyor zaten ama ben söyliyim yinede kamerayı açtıktan sonra 4 tuşuna basarak makro moduna alabiliyoruz ayrıca çokta iyi çekim yapıyor bunuda belirtmek isterim..
  • Şansım yaver gitti vewww.altivi.com 'dan 187 YTL'ye w610i kazandım...Siteyi anlatmayacağım girip incelerseniz site hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz....

Telefonum birkaç gün içinde gelecek...w610i için gerekli güncellemeleri arkaplanları v.s.nereden indirebilirim vw w610i nin kullanım aşamasında veya fotoğraf çekimlerinde v.s.dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir kullanan arkadaşlarımız bilgi verirlerse sevinirim...Saygılarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esesliyim -- 12 Haziran 2007; 11:25:09 >
  • Arkadaslar yurt disinda yasiyorum burdaki fiyati 480 YTL yaklasik..Sizce yazdan sonra bu telin en az 100-150 milyon daha fiyati dusmez mi ?? Bide hic kimse resim cekmedimi bu tel ile yaw Koyun bi kac resim bakalim söle dogru duzgun.. ? Isin acikcasi Nokia 8800 sirecco falan alicaktim sarjlari 1-2 saat gitmesi beni deli eder o yuzden vazgectim sirecconun 2. elide burda yaklasik 600 YTL falan.. Ama w610i hos gözukuyor... ? Bende K700i var menuleri nerdeyse ayni w610i ile sadece KAMERA + walkmen özelligi galiba extra baska bisi yok ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulcircuss

Evet arkadaşlar telefonda makro mevcuttur.. kamerayı açtıktan sonra 0 tuşuna basarsanız orda yardım olarak gösteriyor zaten ama ben söyliyim yinede kamerayı açtıktan sonra 4 tuşuna basarak makro moduna alabiliyoruz ayrıca çokta iyi çekim yapıyor bunuda belirtmek isterim..

makro ne kadar mesafeden çekilir??
  •  Sony Ericsson W610i

Resmin kalitesi yine vasat.Makro çekimi telefondan telefona değişiyor.Mesela ben K750i telefonumda 8-9cm uzaklıktan fotoğraf çekiyorum.Sizde uzaklığı,bir kaç fotoğraf çekip öğrenebilirsiniz.

• Telefonun yeni firmware'si halen daha çıkmadı mı?
  • arkadaşlar üzücü bi haber veriyorum :) w610i siyah turuncu renk türkiyeye gelmeyecekmiş. s.e.ye mail atmıştım.işte gelen cevap:

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

W610i siyah-turuncu rengi Türkiye ithalatı yapılmayacaktır.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımla,
    /Emre Tanriover

Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi
  • w610 sarjim 1 gun gidiyor daha once sarj aleti isiniyordu simdi sarj aleti isinmiyor ama telefonun sarji dayanmiyor sorun nedir acaba mr.frodo sende sarj kac gun gidiyor
  • yanlış hatırlamıyorsam çarşamba gecesi şarja koyup sabah çıkardım..
    ondan sonra hep açıktı bir tek bu gün birkaç saat kapalıydı
    az önce baktım pil için %56 doluluk gösteriyor..
  • bende w810i var otobüste giderken hergün en az 1 saat müzik dinliyorum 20 dk telefon konuşması yapıyorum şarjı ortalama 4 gün gidiyor çok kurcaladığımda 2-3 gün gidiyor az kurcaladığımda nerdeyse 6 gün gidiyor (abartmıyorum .... )
  • Arkadaşlar kısa ve net olarak w610'u w810'a tercih eder misiniz? Pazartesi ikisinden birini alıcam ve cevaplarınız önemli benim için. Teşekkürler.
  • Foto örnekleri koymaya devam edin... Bende almayı düşünüyorum. Yardımcı olun hadi..
  • Tamam haftaiçi geçmi olur bilmiyorum ama bir dünya yeni fotolar eklenecek.İyi forumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Telefonun yeni firmware'si halen daha çıkmadı mı?

şimdi baktım çıkmamış daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr._Frodo -- 16 Haziran 2007; 16:25:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

Şimdilik bunlarla idare edin..
    aslında millet sıkılmıştır diye foto koymamıştım birkaç gündür

Ne sıkılması koy sen ama tam boyut koyarsan daha iyi olur..
    Bir çiçek makrosu çek mesela..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.