Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Katze

Evet haklısın mesela W700i çok gereksiz.

evt w700 kullanan biri olarak gerçekten çok gereksiz bi model niye aldım bilmiyorumki
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Evet haklısın mesela W700i çok gereksiz.

evt w700 kullanan biri olarak gerçekten çok gereksiz bi model niye aldım bilmiyorumki

555 lira taksitle!!!...şimdi neredeyse 2 tane alırsın!!!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 31 Mayıs 2007; 19:26:43 >

• Haziran'ın 8'inde bende alıyorum.
  • 450ytl ye kutusu açilmamis olarak satan var elimdede n73 var sizce almalimiyim bu teli ama kamerasi düsündürüyo beni açikçasi çünkü w810i nin çikis fiyati bile 800lerdeydi bu ucuz çikti ve düsme payida var +2x zoom var bunda w810i de 4x var konusma süreside 7saat bunun digerinin w810i kullanan arkadaslar varsa sarji ne kadar gidiyodu söyleyebilirmi lütfen tesekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Promity

450ytl ye kutusu açilmamis olarak satan var elimdede n73 var sizce almalimiyim bu teli ama kamerasi düsündürüyo beni açikçasi çünkü w810i nin çikis fiyati bile 800lerdeydi bu ucuz çikti ve düsme payida var +2x zoom var bunda w810i de 4x var konusma süreside 7saat bunun digerinin w810i kullanan arkadaslar varsa sarji ne kadar gidiyodu söyleyebilirmi lütfen tesekkürler...

zoomu hiç kafaya takma!!!...bence al ama senin isteklerin önemli!!!...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Promity

450ytl ye kutusu açilmamis olarak satan var elimdede n73 var sizce almalimiyim bu teli ama kamerasi düsündürüyo beni açikçasi çünkü w810i nin çikis fiyati bile 800lerdeydi bu ucuz çikti ve düsme payida var +2x zoom var bunda w810i de 4x var konusma süreside 7saat bunun digerinin w810i kullanan arkadaslar varsa sarji ne kadar gidiyodu söyleyebilirmi lütfen tesekkürler...

Dijital yakınlaştırma fotoğraf kalitesine olumsuz yönde etki eder. Ondan dolayı bu özellik bir seçim kriteri olarak düşünülmemeli...
  • @ YasiN®

Telefonunuz şimdiden hayırlı olsun.Bu arada bu telefona baya talep var ya şu sıralar.
  • Sonunda telefonuma kavustum öncelikle ilk izlenimim coooook şık bir telefon inanılmaz derecede şık

ses konusuna gelelim w810 dan daha fazla ses cıkartıyorr w800 den biraz fazla w550 kadar diyebilirim

kutu içeriği 1 GB hafıza kartı geliyor gerçekten ii

kamera walkman için güsel ve sonsuz fokus mevcut şimdilik ii günler sorularınızvar beklerim cevaplamak için camera resimlerimi gönderirim en kısa zaman da ii günlerrrr

bu arada tuslar ince diye dert etmeyin kullanım sırasında bende sorun yaratmıyor o kadar sorunlu değil güsel bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtBrk -- 4 Haziran 2007; 16:08:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RX

Sonunda telefonuma kavustum öncelikle ilk izlenimim coooook şık bir telefon inanılmaz derecede şık

ses konusuna gelelim w810 dan daha fazla ses cıkartıyorr w800 den biraz fazla w550 kadar diyebilirim

kamera walkman için güsel ve sonsuz fokus mevcut şimdilik ii günler sorularınızvar beklerim cevaplamak için camera resimlerimi gönderirim en kısa zaman da ii günlerrrr

bu arada tuslar ince diye dert etmeyin kullanım sırasında bende sorun yaratmıyor o kadar sorunlu değil güsel bir telefon

e ayrıntılı inceleme bekliyoruz ama!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

quote:

Orjinalden alıntı: RX

Sonunda telefonuma kavustum öncelikle ilk izlenimim coooook şık bir telefon inanılmaz derecede şık

e ayrıntılı inceleme bekliyoruz ama!!!

+1

• arkadaşlar telofonu 1 haftadır kulanıyorum . gelelim incelemelerime -- görünüş güzel kalınlık gayet ince , ekran net. yalnız güneşli ortamda fazla net değil .. sesi güzel ne çok iyi nede kötü yalnız kulalıkla mükemel diyebilirim. radyosuda güzel ve modern .. kulalık şık ... menüleri gayet güzel ve java animasyonlu ve artanetifleride sıradışı ,mp4 gösterimi iyi walkman özeliği iyi yalnız şarkı çalarken parçayı hızla ilerletme olayı ya yok yaben bulamadım aynı şey video içinde geçerli.walkmen, kamara hızlı ulaşım tuşları kulanışlı tuş lar alışmaya bağlı olarak bazen basarken yakın olmalarından dolayı zorluyor insanı ama fazla büyütülecek kadar değil. PC'ye bağlantı usb kablo ile oldukça kolay ve pıratik yalnız kablo oldukça kısa rahat hareket imkanı vermiyor telofona, PC ve kablo bağlıyken ben oldukça zorlanıyorum.foto özeliği büyütülecek kadar iyideğil ortalama düzeyde incelemesini burda yapamayacağım zaman olayından ötürü .. zilsesleri mp3 ve herhangi bir mp4 veya kamera vidosunu zilsesi ,görüntüsü olarak ataya biliyorsunuz ..mesaj sesleride mp3 vs atama olayı iyi ..malzeme kalitesi iyi ..1 gb hafıza kartı büyük imkan mp3 .mp4 yüklemek yer nedeniyle sorun olmuyor..kamranın video ve resim çekimleri orta sıtandartlarında ve resmi ayrıca yazıcınızdan direkt çıktı alabilecek teknoleji mevcut..

• bende aldım sony ericsson w610i'den
    küçük ve ince.. kullanımı kolay,
    yanlız ses olarak fazla iyi değil, foto kalitesi vasat
    ekranda iki tane ölü piksel var
    beklediğim kadar iyi çıkmadı
    bilgisayardan attığım mp3'lerin sesleri çok kısık çıkıyor.
    kulaklıkla dinleyince ses yüksek ama boğuk..
    bunu arttırmanın bir yolu yok mu acaba
    bu konuda bilgisi olan var mı?

bu foto 2.2 zoom ile çekildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr._Frodo -- 9 Haziran 2007; 16:27:42 >
  • Cumartesi almaya gidicem inşallah yazarım buraya :)
  • şimdiden hayırlı olsn kardeş allah kimseyi servis yollarına düşürmesn
    quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

Cumartesi almaya gidicem inşallah yazarım buraya :)

• quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

Cumartesi almaya gidicem inşallah yazarım buraya :)
  • @ hüküm

Bir iki fotoğraf ekleyebilir misiniz acaba?

@ RX

Senin çektiğin fotoğraflarda bir acayiplik var.
  • Yarın gidiyorum inşallah bir aksilik olmazsa :) ama fotoları buraya nasıl koyarım bilmiyorum. Ablam'da kalıyorum ve orda internet yok bunuda işten yazıyorum :)
  • Sen hele bir al telefonu biz sana anlatırız buraya nasıl resim konacağını.
  • resim kalitesi çok iyi değil..
    makro çekilmiyor yada ben yapamıyorum
    diğer arkadaşlar acaba makro çekebiliyormusnuz?
    hangi ayarlarla makro çekilir bu telde?

• Resmi 800x600 boyutunda eklersek sayfa daha kolay açılır.
    Telefonda makro modu mevcut,kameranın ayarlar menüsünden makro modunu açabiliriz.

Makro çekim:
    1-Makro modunu açarız.
    2-Nesneye deklanşör tuşuna yarım basarak odaklanırız.
    3-Telefon 1-2sn. sonra sesli uyarı verecek ya da yeşil bir nokta gösterektir.
    4-Ve deklanşör tuşuna tam basıp fotoğrafı çekeriz.

Eklemek istediğiniz resmi ekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.