Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Katze

Evet haklısın mesela W700i çok gereksiz.

bence de ...bu arada bu telefonun kamera çok kötü yaw...w810i almak bence daha mantıklı!!...bu arada akşam büyük ihtimal alıcam telefonu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 26 Mayıs 2007; 17:08:02 >
  • Şimdiden hayırlı olsun.K750i'mi alacaktın?
  • quote:

Şimdiden hayırlı olsun.K750i'mi alacaktın?

ewet işten çıkayım bakacam..sağol bu arada!!
  • Ne demek görevimiz.
  • Arkadaslar w610i alan yoqmu aranızda yada kullanmıs olan ???
  • arkadaşlar ilgilenen olursa eğer birkaç gün içinde bir adet gelecek hediye olarak siyah renginden yurt içi garantili falan filan isteyene satabilirim kutuyu açmadan gönderirim tekliflere açığım
  • ya w810i mi alsam yoksa w610i mi karar veremedim.sizce hangisini almak mantıklı.150 tl daha fazla vermeye değermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif3095

ya w810i mi alsam yoksa w610i mi karar veremedim.sizce hangisini almak mantıklı.150 tl daha fazla vermeye değermi?

arkadasım farkları

w610 da kendinden flash yüklü

walkmen 2.0 sürümü mevcut w610 da bence tipide cok şık w810 na göre eğer bunları hesaplarsın senin için 150 ytl ederse alırsın

bence w610
  • Arkadaslaar sonunda aldım w610i silver modelini aldım en kısa zamanda telefonu inceleyip size yardımcı olurum ii günler
  • hayırlı olsun. iyi günlerde kullan. ama incelemeyide çabucak beklioz
    quote:

Orjinalden alıntı: RX

Arkadaslaar sonunda aldım w610i silver modelini aldım en kısa zamanda telefonu inceleyip size yardımcı olurum ii günler

• @ RX

Telefonunuz hayırlı olsun,forumda sanırım ilk siz aldınız.Sonraki günlerde telefondaki izlenimlerinizi yazarsanız çok seviniriz.
  • evet RX hepimiz bekliyoruz. nasıl bir telefondur bu. kamera performansı, kullanımı, özellikleri? yap bi inceleme dostum
  • quote:

@ RX

Telefonunuz hayırlı olsun,forumda sanırım ilk siz aldınız.Sonraki günlerde telefondaki izlenimlerinizi yazarsanız çok seviniriz.

izlenim deil inceleme bekliyoz!!!
  • Her ikisinide bekliyoruz işte.
  • tamam arkadaslar benim arkadaslarımda w810 w550 w800i kullanıyor gercekten cok hos bir telefon onlarla karsılastırma yapıcaz gercekten süper bir telefon !!!!!
  • sesi w810i den fazla mı çıkıyor
  • Fotoğraf örneklerinide bekleriz.
  • ayıp ettin telefonu tam anlamıyla cozüyim herşeyi söylerim en geç pazartesi ulasiır
  • pazartesimiii çok geç yaw bari ilk izlenim beklentilerine cevap verdimi? foto kalitesi nasıl? kısaca bir anlatsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutaykosem

pazartesimiii çok geç yaw bari ilk izlenim beklentilerine cevap verdimi? foto kalitesi nasıl? kısaca bir anlatsan

arkadasım ben su an şehir dısındayım izmirdeyim is yüzünden telefonu dün dayım aldı sorduğum bir kaç soru var ses nasıl cıkıyor dedim cook ii dedi güsel cıkıyor birde onun ilk izlenimi tipi için cook hosuna gitmis

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.