Yine sadece siyah rengi çıkmış. Nasıl bir mantık hiç anlamıyorum
Dün, Bimeks Teknoport'ta grisini gördüm. Güzel alet.
quote:
Orjinalden alıntı: Katze
Bu telefonu alan varmı forumda ya da alacak olan kişiler?
Ben gelecek ay alacağım. Fiyatlar düşer demiş arkadaşlar fakat onun düşmesi 3-4 ay'ı bulur.
Bence gayet güzl fiyattan çıktı cihaz. Ama 2-3 ay içinde daha da düşeceği kesin.
SE tutturdu bu tus takımlarında anlamıorm neden :S tamam tasarım gusel ama bu tus takımları cok kullanıssız yaa,msj yazamıosn,tırnaklarınla anca basıosun tuslara
ya bu tel 550 tl ne zaman olur
quote:
Orjinalden alıntı: arif3095
ya bu tel 550 tl ne zaman olur
Tahminen 3 ay içinde anca düşer
quote:
Orjinalden alıntı: mercilless
SE tutturdu bu tus takımlarında anlamıorm neden :S tamam tasarım gusel ama bu tus takımları cok kullanıssız yaa,msj yazamıosn,tırnaklarınla anca basıosun tuslara
Ben de aynı fikirdeyim. Geçen gün inceledim ve parmaklarım ince olmasına rağmen zorluk çektim.
kamera özellikle makrolar çok iyi değil gibi.
bu telefonun ses çıkışı nasıl..dış hop.w810 gibi deildir inşallah
şık telefon ama genel olarak farkı ince olması inşallah w810 gibi bi fiyatla cıkmaz
Şuan telefonun fiyatı 665YTL olduğuna göre,sonraki aylarda düşüş gösterecektir.
uçak ve ahstane için sadece mp3 olarak açılma modu var dimi?
Evet var
Ya arkadaşlar yokmu şu telefonu almış biri. Paylaşın fikirlerinizi incelemelerinizi. Herkez bir inceleme bekliyor galiba almak için. Bakalım kim dayanamayıp alıcak
Bugün grisini gördüm, o da siyahı gibi gayet şık.
Bende siyahını gördüm cook tatlı idi sarj ve kulaklık girişinin yanında olması ii cepte rahat duruyor inş hoparlör sesi yüksektirr yawwww
Ankarada olupta bu telefonu inceleme fırsatı bulmuş kimse varsa yer söyleyebilirmi acaba?