Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraflar güzel,bu arada telefonun ne zaman geldi?Ayrıca köpeğinde çok güzel.
  • Youtubeta w610i videolarından birinde video yorumlarında biri k550i'nin fiziksel olarak daha büyük olduğunu ve bu farkında lensten kaynaklandığını fiziksel olarak aynı lensi kullanmadıklarını yazmıştı. Biraz paranoyaklık gibi... (Aslına bakarsanız o fark bence kamera kapağından kaynaklanıyor )
     Sony Ericsson W610i

Bu adresteki video yorumlarını okuyabilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=VuTl6yN1iJg

• Büyük ihtimalle kamera kapağından kaynaklanıyor.
  • fotolar kabul etmek gerekir ki w810i ye gore kötüü

ama estetik olarak ise tam tersi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Fotoğraflar güzel,bu arada telefonun ne zaman geldi?Ayrıca köpeğinde çok güzel.

Telefon yeni geldi şarj aleti değişmiş ama sorun değişmedi gene sarjı bitiyopr 1 günde eski sarj aleti yedi basını telefonun geri gidicek garantiye saol bende köpeğimi cook seviyorm !!

• quote:

Orjinalden alıntı: Laney

weblebi'nin siyah turuncusunu sattığı konusu doğru mu arkadaşlar belli oldu mu?

valla orda satın al kısmında secebiliyon siyah veya beyaz diye herhalde oyledir zetan sıyah secipte beyaz gelirse 7 gunde cayma hakkınız var onuda soyliyeyim
  • Fotoğraflar güzel ellerine sağlık.

• w610i kullanan arkadaslar sizce w810i yerine daha pahali olan bu teli nie tercih ettiniz yardimci olmasi icin soruorum teli deistiricem de...
  • Ben kullanmıyorum ama nedenlerini yazıyım.

*Walkman 2.0
    *Yaklaşık iki kat daha hızlı işlemci
    *TrackID uygulaması(Müzik tanıma sistemi)
    *Daha ince yapı(14 mm)
    *Ekran kalitesi biraz daha iyi
    *Bluetooth stereo profili(A2DP)
    *Uçuş modu
    *93gr

Tek eksiği kamerası,W810i modeline oranla kötü fotoğraf çekmesi.
  • fotograflarda düzelme war
  • İnşallah dahada iyi olacak.
  • Amin.
  • yeni sürüm ne zaman çıkar ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Far Manager SE W610i veya K550i destekliyor mu?Yani o modelleri tanıyabilecek mi?

en son cid 51 için bir destek yoktu ama çıkartırlar yakında diyorlar şu anda görmüyor flaş tema atmaya çalıştığımda usb yi görmedi...ama normal dosya alıp gönderiodu bende fazla anlaamıyorum aslında o programdan...birde bende bu telefonda dikkat ettiğim bazen ışık doğru ayarlandığında ve yeterli miktarda ışık olduğunda telefon güzel fotolar çekiyor ama karanlık yada ışığın az olduğu ortamlarda başarısız demicem küser sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 15 Temmuz 2007; 1:42:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spaydix

quote:

Orjinalden alıntı: kos1

bence w810 yada başka bir telefondan bahseden arkadaşlar şu konuları da göz önüne almalı:
    walkman menüsü
    ses kalitesi
    menüler
    kendinden flaş yüklü olması(cid51 telefonlara flaş yükleme daha çok ilerlemedi ama yakında bu olay tamamen açığa kavuşunca flaşlama derdiniz olmadan flaş tema kullanırsınız)
    işlemci hızı(2 kat daha hızlı diye hatırlıyorum,yanlışsa düzeltin)
    kutu içeriği(hafıza karttı felan vs)
    sadece foto kalitesine bakarak gitmeyin derim...

bu arada konumuzla alakası olamaybilir ama arkadaşım hpm-70 kulaklığının tekini koparmış yenisini alacağız ancak sony bayisinde 55 e getırceklerini soyledıler bu gittigidiyordakiler de sanırım gerçek değil...genpatec de hpm-82 var 81 ytl(hpm-82 de hpm-70 kadar iyi ses veriyor mu bilen var mı)...bir de geçen baya sağlam bir yerdeki avea bayisinde hpm-70 e 45 ytl dedi ama satıcı alıp geri getirme dedi,ürün orjinal ama telefonla birlikte verilenle aynı performans alamazsın dedi...bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bu kulaklıkları karşılaştırıp böyle bir durumun olup olmadığını soruyorum...

kulaklık alacaksan bu forumda ikinci el bölümünde digitaldelisi arkadaş var yurtdışı orjinal 25 ytl ye kargoyla gönderir sana hpm-70 ben aldım tel le gelenden daha ii diyebilirim...

walla alıcam ama telefonla gelen hpm-70 den kötü çıkarsa rezil olcaz elemana bizim...sen hakkaten orjinal kadar diosan bi görüşücem satan elemanla...kesin ii diomusun???orjinal 55,25 verip boşuna gimez dimi??

• selam arkadaşlar w610i en büyük özelliği bluetooth kulaklıkla kablosuz müzik dinlenmesidir.bu özellik w810 ve altındaki telefonlarda yoktur.k550i dede vardır.kablolardan kurtuluyorsunuz süper bir ses kalıtesi var kesinlikle ses bozulması vs yok.ama fm radyo dinleyemessizin onun için normal kulaklık lazım dinlemek için nokianın bir tane kulaklık modeli var 140 ytl civarında onda kendinden radyo var rds destekli onu alırsanız radyoda dinleyebilirsiniz eğerki sadece müzik istiyorsan kablosuz siemensin böyle bir kulaklığı var fiyatıda uygun 50 ytl civarında gittigidiyorda satılıyor.benim birde sorum olacak bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum bu telefon güzel ama tuş takımı hoş değil bende w800i olduğu için bluetooth kablosuz müzik dinleyemiyorum o özellik yok onda şöyle birşey düşündün aynı nasılki k750i ye w800i yazılımı yükleniyor onun aynısı oluyor w610i yazılımıda w800i ye yüklenebilirmi böyle birşey olursa harika olur masraf yapmadan başka telefon almadan kablosuz müzik dinleme keyfine varabilirim.çünkü onda bluetookh 2.0 versiyon var

• VAGA MODUNDA. MAKRO .KUŞUMUN RESMİ

Sony Ericsson W610i
  • hüküm senin telefon w610i mi?güzel çekmişte
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.