Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• @ Mr._Frodo

Fotoğrafları yine döktürüyoruzResimleri önizlemeli eklersen aslında daha iyi olur.
  • Geçen hafta aldım w610i mi sonunda. Ve şunu rahatlıkla söyliyebilirim ki beni tahmin ettiğimden daha cok memnun etti. Bu kadar şık ve ince tasarım, walkman 2.0 ve gerçekten hızlı işlemci yabana atılacak şeyler değil. Tuş takımı ise kesinlikle sorun teşkil etmiyor. En fazla 4-5 günde alışmak mümkün. Uzun süre siyah turuncusunu almak için beklemiştim. Haliyle bulamayınca satin black modeli aldım. Fakat o kadar beklediğime pişmanım bu da çok çoook şık. Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla özellikle w810 la w610 arasında kalanlara.
  • Fotolar başarısız bence.. Gökyüzü yada küçücük bir ışığı çok parlak gösteriyor.. Tamamen yazılımla alakalı olmalı..
  • Merhaba arkadaşlar..

W800i den sonra dün aldım w610i grisinden..İlk siyah alim dedim fakat turuncuyu çok sırıtır geldi bana..

w800i den sonra baya bi gelişim ve görselliğin dibine vurmuş bir sony görüyorum.. :)
  • çoğu kişi tuş takımlarının faul ofsayt gibi sözcüklerle beraber kulalnıyor,ne yani her zmana alışılageldik tuş takımı mı olacka ayrıca bence tuş takımları gayet kullanışlı ve kullanması gayet güsel... ofsayt faul dien arkadaşlara soruyorum bu güne kadar hiç bir w610 kullanıcısından ''bu tuş takımları berbat,hiçbirşey yazamıyorum,kullanışsız diye bir kelime duymuşlarmı yada bu forumdaki w610i kullanıcısından''...

weblebideki sıyah turuncu telefon sanırım gerçek çünkü alanlardan birisi ben siyah turuncusunu bulamamamıstım burada buldum buradan aldım dıye weblebıde yorum yazmıs sızde bakın goreceksınız...herkese ıyı forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 22 Temmuz 2007; 4:20:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

http://www.youtube.com/watch?v=nZits5JhTjM ceptelofonu incelemesi

telefonun neredeyse bütün özelliklerini gösteren güzel bir video ayrıca track id tanımlamasında mustafa sandal çıktı orda dumur oldum
  • Bu trackid kullanıyor musunuz? Kaç kontör gidiyor? Yerli şarkıları da tanıyor mu?
  • w810i yi kullanıp w610i ye geçen yada bu iki telefonu ses kalitesi olarak değerlendirme şansı bulan arkadaşlar varsa kıyaslama rica ediyorum iki cihazın ses seviyeleri nasıl?
  • Ben k550i ye seus ile update yaptım bugün w610i sahipleri de kontrol etsinler belki onlara da update çıkmıştır. (Belki resim kalitesi filan değişir.) Update de neler değişmiş pek bakmadım şu an.
     Sony Ericsson W610i

edit: evet firmware e şu an baktım da biraz yeni firmware in en gıcık kaptığım yönü hani kamera albümünde thumbnail formunda videoların üzerine gelince videolar öngörünüm gibi ufak ufak oynatılırdıya işte onu kaldırmışlar. Acaba sırf bende mi o anormallik var dedim internette baktım gerçekten kaldırmışlar! Halbuki, hoşuma giden bir özellikti. (Amaç, telefonun stabilitesini arttırmakmış, ne demekse, bir de fotoğraf kalitesine bakayım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fremdal -- 24 Temmuz 2007; 12:41:59 >

• arkadaşlar w610 nun ses kalitesini değerlendirebilecek biri yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

arkadaşlar w610 nun ses kalitesini değerlendirebilecek biri yok mu?

w810 a göre daha iyi bir ses kalitesi var yüksek ve ses sonda oldugu halde kaliteden ödün vermeyen bir sisteme sahip
  • cevap için teşekkürler gerçii biraz daha ayrıntılı bir yanıt olabilirdi yinede teşekkürler
  • k550i nin cam drivesini w610i ye atan war mı?bence olursa w610i nin foto kalitesi düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fremdal

Ben k550i ye seus ile update yaptım bugün w610i sahipleri de kontrol etsinler belki onlara da update çıkmıştır. (Belki resim kalitesi filan değişir.) Update de neler değişmiş pek bakmadım şu an.
     Sony Ericsson W610i

edit: evet firmware e şu an baktım da biraz yeni firmware in en gıcık kaptığım yönü hani kamera albümünde thumbnail formunda videoların üzerine gelince videolar öngörünüm gibi ufak ufak oynatılırdıya işte onu kaldırmışlar. Acaba sırf bende mi o anormallik var dedim internette baktım gerçekten kaldırmışlar! Halbuki, hoşuma giden bir özellikti. (Amaç, telefonun stabilitesini arttırmakmış, ne demekse, bir de fotoğraf kalitesine bakayım.)

Pek çok insanın w610 almamasının nedeni gösterilen fotoğraf kalitesinde yeni firmware ile bir değişim var mı? Ben k550i sahibi olmama rağmen merak ediyorum. Yeni firmwarei yükleyen çıkmadı mı ???!! w610 sahiplerine sesleniyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fremdal -- 24 Temmuz 2007; 21:57:23 >

• arkadaşlar topicin başlarında sanki okudum ama bulamadım acaba başka yerde mi gördüm..

bu telefonda biri aradığı zaman zil sesini mp4 video olarak atayabiliyormuyuz..eğer evet ise performansı nedir..
    ayrıca bunu w810 ide yapabiliyormu

• quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

arkadaşlar topicin başlarında sanki okudum ama bulamadım acaba başka yerde mi gördüm..

bu telefonda biri aradığı zaman zil sesini mp4 video olarak atayabiliyormuyuz..eğer evet ise performansı nedir..
    ayrıca bunu w810 ide yapabiliyormu
  • yeni sürüme geçen yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.