Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende k550 sahibiyim ama w610 menüleri ve flash lite desteği hoşuma gitti; şöyle fazla riske girmeden flashlamak olayını bi bulabilsem konuyu uzun uzun gündemime alacagım youtube dede gördüm k550 yi adam w610 menuleri ve swf dosyalarla donatmış ii olmuş bence elinde eğer bu konuda bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim çünkü bu konularda henüz sıfır sayılırım site adresi yada direk bilgi olsa hiçte kötü olmazdı,
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

arkadaşlar topicin başlarında sanki okudum ama bulamadım acaba başka yerde mi gördüm..

bu telefonda biri aradığı zaman zil sesini mp4 video olarak atayabiliyormuyuz..eğer evet ise performansı nedir..
    ayrıca bunu w810 ide yapabiliyormu

bildiğim kadarıyla böyle bir özellik yoqqqqq
  • bende bugün itibarı ile w610i kullanıcısı oldum haydi hayırlısı diyorum.cihazın firmwarei r1jd001 en kısa zamanda update yapıcam bundan sonra iki firmware daha çıkmış sanırım bakalım ne yenilikler var en kısa zamanda yorum yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

bende bugün itibarı ile w610i kullanıcısı oldum haydi hayırlısı diyorum.cihazın firmwarei r1jd001 en kısa zamanda update yapıcam bundan sonra iki firmware daha çıkmış sanırım bakalım ne yenilikler var en kısa zamanda yorum yazarım

Hayırlı olsun kardeşim update işlemini yaptıktan sonra bizi yorumsuz bırakma !! en kısa zamanda bekliyorum
  • bakalım foto kalitesini düzeltmişler mi?
  • şimdilik incelediğim kadarıyla kulaklık ve hoparlör sesinde bir artış yok,foto performanısını deneyemedim (yorumsuz)yarın deneme çekimi yapmak lazım,java uygulamaları ve menü hızı dahada iyi olmuş.
    telefonda şimdiye kadar hoşuma gitmeyen tek şey bass ı yükselttiğinizde ses seviyesi bass ile senkronize şekilde azalıyor buda kulağa küçük kısılmalar ve ses yükselmeleri olarak yansıyor hoş bir durum değil birde tiz performansı w810 da daha iyiydi.
  • yeni sürümü yükleyen yok mu?
  • eski sürümde deneme imkanım olmamıştı ancak bu sürümde hiç takılma olmadan 352x240 15fps video oynatabiliyor görüntü cidden mükemmel w810 daki karelenmelerden eser yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

eski sürümde deneme imkanım olmamıştı ancak bu sürümde hiç takılma olmadan 352x240 15fps video oynatabiliyor görüntü cidden mükemmel w810 daki karelenmelerden eser yok

Bir de yeni sürümün fotoğraf performansıyla ilgili yorum yapabilmemizi sağlayacak fotoğraflar koyarsan hepimizin merakı gidecek
  •  Sony Ericsson W610i

Sony Ericsson W610i
  • fotolar gerçekten çok kaliteli yeni sürümde foto kaliteesini düzeltmişler.w810i gibi çekiyo.artık w610i alabilirim.
  • birazdaha foto koyabilir misin?
  • yakın zamanda yeni fotolar eklerim
  • Sony Ericsson yeni bir firmware çıkardıktan sonra fotoğraf kalitesini ciddi oranda iyileştirmiş.Resimleri bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 27 Temmuz 2007; 0:26:31 >
  • bir kaç yeni foto daha
     Sony Ericsson W610i

Sony Ericsson W610i

Sony Ericsson W610i

Sony Ericsson W610i

Sony Ericsson W610i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 27 Temmuz 2007; 21:14:11 >

• bende telefonunuzda zaten en yeni yazılım yüklü diyor.
    baktığımda yazılım sürümü olarak;
    CXC1250747
    R1JD001
    070123
    yazıyor..
    yeni yazılım bu mu?
  • hayır değil son sürüm r6bc002 seus(sonyericsson update service) yazılımı ile son sürümü yükleyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: RX

quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

arkadaşlar topicin başlarında sanki okudum ama bulamadım acaba başka yerde mi gördüm..

bu telefonda biri aradığı zaman zil sesini mp4 video olarak atayabiliyormuyuz..eğer evet ise performansı nedir..
    ayrıca bunu w810 ide yapabiliyormu

bildiğim kadarıyla böyle bir özellik yoqqqqq

evet atayabiliyorsun ister çektiğin video yu ister herhangi mp4 klip vs farketmez.. zil çalınca isim çıkıp mp4 oynuyor ..
  • artık w610i almamam için bir sebeb kalmadı kamerasıda düzeldi.www.ereyon.com güvenlimidir?hiç alışveriş yapan var mı?orda fiyat uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fremdal

Ben k550i ye seus ile update yaptım bugün w610i sahipleri de kontrol etsinler belki onlara da update çıkmıştır. (Belki resim kalitesi filan değişir.) Update de neler değişmiş pek bakmadım şu an.
     Sony Ericsson W610i

edit: evet firmware e şu an baktım da biraz yeni firmware in en gıcık kaptığım yönü hani kamera albümünde thumbnail formunda videoların üzerine gelince videolar öngörünüm gibi ufak ufak oynatılırdıya işte onu kaldırmışlar. Acaba sırf bende mi o anormallik var dedim internette baktım gerçekten kaldırmışlar! Halbuki, hoşuma giden bir özellikti. (Amaç, telefonun stabilitesini arttırmakmış, ne demekse, bir de fotoğraf kalitesine bakayım.)

evet hocam benim telefonda yeni geldi servisteydi orda son sürümü yüklemişler video önizlemeleri yok artık bende onu aradım ilk başta telefonda ama arkadaşın eklediği resimlere baktım hemen ve resimlerde gerçekten fark war,şimdi bende baktım kendi telefonuma(bu aralar fotoı eklerim)gerçekten daha iyi çekiyorgerenk yok cyber SHOT a felan ŞART deil.UPDATE EDEMEYENLER BURADAN RESİMLERE BAKARAK UPDATE EDEBİLİRLER...http://www.nirmaltv.com/2007/06/09/how-to-update-your-sony-ericsson-phone/

BU ARADA ARKADAŞLAR YENİ SÜRÜMDE SANKİ BASLAR ÇOK ÇOK HAFİF AZALMIŞ YADA BANA ÖYLE GELDİ BU FARK AZ AMA FARK EDEN VARMI İÇİNİZDE??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 28 Temmuz 2007; 0:41:30 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.