Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sürümde düzeleceğini defalarca söylemiştim. Resimler harika. Resimleri tam boyut olacak koyarsanız daha iyi olur. En azından bir kaç tane..
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

hayır değil son sürüm r6bc002 seus(sonyericsson update service) yazılımı ile son sürümü yükleyebilirsin

TELEFOnun galiba ayarlar kısmında bulunuyordu demi update service bu benim TELEFONUM grantide acaba yeni sürümü yüklerlermi su an hangi sürümde birde ona nerde bakıyoruz güncelleştirme sırasında ücret varmı
  • internetten sony update service yazılımını bilgisayarına indir ve kur daha sonra programı çalıştır türkçeyi seç ve adımları takip et telefonun programda olmadığını göreceksin önemli değil w950 yi seç ilerle talimatlara aynen uy problemsiz şekilde güncellersin.eğer servisten güncelleme istediysen güncellemede yapacaklardır telefonun garanti kapsamındaysa güncelleme ücretsizdir.
  • quote:

internetten sony update service yazılımını bilgisayarına indir ve kur daha sonra programı çalıştır türkçeyi seç ve adımları takip et telefonun programda olmadığını göreceksin önemli değil w950 yi seç ilerle talimatlara aynen uy problemsiz şekilde güncellersin.eğer servisten güncelleme istediysen güncellemede yapacaklardır telefonun garanti kapsamındaysa güncelleme ücretsizdir.

arkdasım Telefonum dediğim gibi yanımda bu işlemleri telefon usb bağlantıdaydenmi yapıcam ? öğleyse telefonu taktıktan sonra dosya aktarım gibi secenekler onlardan hangisini secicem bu arada telefonun ayarlarında update service si var ona tıklasam güncellermi
  • verdiğim fotoların orjinal boyutları
    FOTO 1
    FOTO 2
    FOTO 3

• arkadaşlar w610i de aynı şekilde 031li versiyonda olan sorun var megabass çok cılız ve ses az acoustic driver ı nasıl değiştirebiliriz gerekli dosyaları bi türlü bulamadım gerçi bulsam ayrıca nasıl yüklendiğinide bulmak lazım far manager ve phone xs e yabancı değilim yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
  • programı çalıştırdığında usb bağlı olmayacak telefonunda kapalı olacak gerektiği zaman c ye basılı tutup usb kabloyu bağlayacaksın program sana ne yapman gerektiğini gayet açık söylüyor merak etme
  • quote:

hayır değil son sürüm r6bc002 seus(sonyericsson update service) yazılımı ile son sürümü yükleyebilirsin

iyide bende niye böyle diyor ki??
    bir de o dediğin yüklemeyi nasıl yapacağım?
    biraz açar mısın
  • evet arkadaşlar telefon son yazılımla kendine gelmiş.. seste ben fazla bir bozulma fark etmedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

evet arkadaşlar telefon son yazılımla kendine gelmiş.. seste ben fazla bir bozulma fark etmedim..

Azalma varmı ona göre benim için ses kameradan daha ii !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: RX

quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

evet arkadaşlar telefon son yazılımla kendine gelmiş.. seste ben fazla bir bozulma fark etmedim..

Azalma varmı ona göre benim için ses kameradan daha ii !!

hayır gayet net dinleniyor.. genede sen sesden memnun vede kamra müğim değilse seninin için yükleme o zaman sanırım sadece kamara için çıkarılmış sürüm ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

quote:

iyide bende niye böyle diyor ki??
    bir de o dediğin yüklemeyi nasıl yapacağım?
    biraz açar mısın

gerekli tüm açıklamaları yaptım zaten bu konulara hakim değilsen güncelleme işlemini servise yaptırmanı öneririm.

• SEUS ile güncelleme yapmak son derece kolay,SE'nin sitesinde güncellemenin anlatılışı yer alıyor.

• hopörlör sesinde yükselme var mı?w810i ye göre nasıl?

foto kalitesi w810i ye yetişmiş herhalde sizce?
  • w610i hoparlör sesi w810i ile kıyaslanmayacak kadar yüksek ve kaliteli foto kalitesi olarak w810i 10 üstünden 8 alırsa w610i'de 10 üstünden 7.5 rahat alır
  • yani son yazılımda hoporlör sesini arttırmışlar mı?yoksa aynı mı?
  • Fotoğraflara devam edin..
  • arkadaşım w610i nin hoparlör sesi senin için yeterli değilde hala firmware ile yükselmesini bekliyorsan boşuna bekleme derim hali hazırda 6233e kafa tutabilen nadir telefonlardan birisidir kendileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 29 Temmuz 2007; 17:58:47 >
  • @pohuman
    telefonun resim kalitesinin arttığını göstermek adına birkaç resim ekledik ancak topicide resim galerisine dönüştürmemek lazım değil mi?w610i kullanan arkadaşlar çektikleri fotoları sony ericsson resim galerisine eklerse topic i şişirmemiş oluruz malum kota durumlarıda var
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.