Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim,

Bir sorum olacak, Yardım ederseniz sevinirim, Telefonla çektiğimiz resimleri gören kamerası kötüymüş diyorlar, acaba telefonun ekranında mı kötü gözüküyor, bilgisayara atınca düzeliyor,

Yoksa ayarlarından mı bir şeyler yapmak gerekli, ilk başta kamera lesnsinde koruyucu bant vardı o yüzden kötü çekiyordu onu da çıkardık ama hala neden çektiğimiz resimler istedğim gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbian9.1 -- 22 Kasım 2008; 23:25:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Symbian9.1

quote:

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim,

Bir sorum olacak, Yardım ederseniz sevinirim, Telefonla çektiğimiz resimleri gören kamerası kötüymüş diyorlar, acaba telefonun ekranında mı kötü gözüküyor, bilgisayara atınca düzeliyor,

Yoksa ayarlarından mı bir şeyler yapmak gerekli, ilk başta kamera lesnsinde koruyucu bant vardı o yüzden kötü çekiyordu onu da çıkardık ama hala neden çektiğimiz resimler istedğim gibi değil.

Fotoğrafı çekmeden önce lensi temizlemek lazım gözlük beziyle falan, ondan sonra gerekli ayarları yapmak gerekir, beyaz dengesi, fotoğraf modu gibi. Fotoğraf kalitesini artırmak için cam. driver atmak da yarar sağlar tabii... MHQ 23.41 tavsiye ederim. Ayrıca ışığın yetersiz olduğu koşullarda alacakaranlık portresini kullanmak çok etkiliyor fotoğraf modu olarak, yalnız bu fotoğraf mod kameranın en yavaş çalıştığı moddur...
    Telefonda cam. driver varken ve gerekli ayarlar yapıldığında nasıl fotoğraf çekilebildiğini buradan görebilirsiniz (sayfanın sonlarına doğru), kendi çekimim fotoğraflarla:
    http://forum.donanimhaber.com/m_22913620/mpage_23/tm.htm

• arkadaşlar telefona baktığımda sürümü R8BA024 olarak görünüyor ancak dün güncellemek istediğimde şu tabloyla karşılaştım bu doğrultuda kafam karıştı telefonumdaki yazılım gerçekten son sürümmü acaba ?

• Arkadaslar hepinize meraba.Öncelikle ben bu telefonu(w610i ) 13 aydır kullanıyorum ve allah a sukur hıcbır sorun ıle karsılasmadım , kardesım kıbrıs ta asker ıken almıstı 300 ytl ye ( o zamanlar ıst da sordum 450 ytl demıslerdı )sımdılerde fıyatı bayagı dusmus eger almak ısteyen arkadaslar varsa tavsıye ederım yalnız tel kulladıgım zaman zarfı ıcınde tek hosuma gıtmeyen yanı tus takımı oldu ılk aldıgım da tuslar cok guzeldı parlak ve kaygandı hatta ısık vurdugunda acayıp guzel parlıyodu fakat sımdı ıse tuslar ıyıce matlastı ve kayganlık gıttı ( hatta tuslara dokununca ınce bı zımpara kagıdına dokunuyomussun gıbı bı hıs verıyor ) benım sorum bu telefonu uzun suredır kullanan arkadaslara, acaba sızde de mı tuslar boyle oldu? ve tusları degıstırme gıbı bı ımkanımız varmıdır bılen bırılerı varsa yardımcı olurlarsa cook sevınırım zıra bu tuslarla kulllanmak cok berbat hıc haz almıyorum telefondan

• quote:

Orjinalden alıntı: makedo33

Arkadaslar hepinize meraba.Öncelikle ben bu telefonu(w610i ) 13 aydır kullanıyorum ve allah a sukur hıcbır sorun ıle karsılasmadım , kardesım kıbrıs ta asker ıken almıstı 300 ytl ye ( o zamanlar ıst da sordum 450 ytl demıslerdı )sımdılerde fıyatı bayagı dusmus eger almak ısteyen arkadaslar varsa tavsıye ederım yalnız tel kulladıgım zaman zarfı ıcınde tek hosuma gıtmeyen yanı tus takımı oldu ılk aldıgım da tuslar cok guzeldı parlak ve kaygandı hatta ısık vurdugunda acayıp guzel parlıyodu fakat sımdı ıse tuslar ıyıce matlastı ve kayganlık gıttı ( hatta tuslara dokununca ınce bı zımpara kagıdına dokunuyomussun gıbı bı hıs verıyor ) benım sorum bu telefonu uzun suredır kullanan arkadaslara, acaba sızde de mı tuslar boyle oldu? ve tusları degıstırme gıbı bı ımkanımız varmıdır bılen bırılerı varsa yardımcı olurlarsa cook sevınırım zıra bu tuslarla kulllanmak cok berbat hıc haz almıyorum telefondan

yaa arkadasim acaba bana yardimci olabilir misin?
    teknosa ya sordum mersin media markt e sordum, diger telcilere sordum hic bi yerde yok su anda w610i...
    almak istiyorum ama dogru duzgun fiyatini bile ogrenemiyorum, zaten ogrensem bile ortada tel yok:(
    nerelerden temin edebilirim su anda piyasa degeri nedir bu telin?

• Selamlar

w 610 telefonu yaklaşık 1 buçuk yıldır kullanıyorum acustic, flaş menü yaptım.

Sorunum kamera açılmıyor ''başka bir uyg. çalışıyor uyg. kaptıp tekrar deneyin '' yazıyor.
    kamera driver da flaşladım bundan sonra kapatıp açtım, pili çıkardım vs yani çalışan uyg . da yok.

Genede kamera çalışmıyor ne olabilir ? ne yapılabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^??^^

Selamlar

w 610 telefonu yaklaşık 1 buçuk yıldır kullanıyorum acustic, flaş menü yaptım.

Sorunum kamera açılmıyor ''başka bir uyg. çalışıyor uyg. kaptıp tekrar deneyin '' yazıyor.
    kamera driver da flaşladım bundan sonra kapatıp açtım, pili çıkardım vs yani çalışan uyg . da yok.

Genede kamera çalışmıyor ne olabilir ? ne yapılabilir?

imzamdaki yazılım yükleme sorunları düzeltme konusundan yazılım yüklemenizi tavsiye ederim
  • W610i kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, daha önce W810i kullanmış biri olarak W610i 'nin ekranıyla karşılaştırınca,

W810i 'nin ekran kalitesi yanında, W610i 'nin ekranı bana çok daha kalitesiz geldi, çektiğim resimler bile ekran kalitesizliği yüzünden

telefonun ekranında kötü gözüküyor, hele gece çekimleri tam bir hayal kırıklığı benim için birde gündüz ışında resim çekip denemeler yapacağım,

ama W610i ekran kalitesi ve gece çekimleri bence yetersiz.
  • arkadaşlar telefonumla ilgili şöyle bir sorunum var sık sık gprs bağlantım gidiyor ve ne yaparsam yapayım nete bağlanamıyorum hatta ekranda gprs simgesi bile çıkmıyor bir süre sonra ayarlarda sorun var diyor ama ayarlar doğru sms ile de el ile de bir kaç kez kurdum telefonu kapatıp açmam da çözüm olmuyor bir süre sonra kendiliğinden düzeliyordu iki gündür düzelmiyor
    yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler(yazılım güncel)
  • ikoraist bulunduğunuz bölge ile oparatörünüzde gprs sorunu yaşıyor olabilirsiniz

bu sıralar malum bayram şebeke yoğunluğu olabilir
  • istanbulda yaşıyorum eski telefonumla bu tarz bi soruna rastlamamıştım aslına bakarsanız aklıma katılan bağlantı simgesinin hiç görünmemesi sanki hiç bağlanmaya çalışmıyormuş gibi geliyor bana
    bu arada iyi bayramlar
  • arkadaşlar ben karar bir karar verdim elimdeki nokıa 5610nu satıp w610i alıcam ama gelgitler yaşıyorum hep iyimi kötü mü benim için kamerası o kadar da önemli değil fotoğraf makinem var nasılsa ses kalitesi en önemli kriter bana göre ayrıca kibar şık birazda geliştirilebilen bir telefon olmalı akustic falan yapılıomuş ya birde piyasada sadece bir yerde buldum heralde cid:53 cid:53 kötü mü geliştirebilir miyim onu patch fln uygulanır mı?ayrıca tuşları hala kafama takılıyor sorun çıkartır mı mesaj yazarken bana
  • arkadaşlar telefon bugün sürekli reset atmaya başladı bende güncelliyim dedim fakat güncelleme %98de kalıp güncelleme yapılamadı hatasını veriyor ve şimdi telefon açılmıyor açtığımda beyaz ekran geliyor sadece nasıl düzeltebilirim bu sorunu
  • @tavernac1

Setool ile yazılım atın telefona.
  • quote:

@tavernac1

Setool ile yazılım atın telefona.

setool ile yazılım atmayı denedim 6 kere hemde bir türlü yazılım atma sonlanmadı telefonu açtığımda kurulum tamamlanmadı diye hata alıyorum telefonu napsam garantiye mi gödersem ve bu yaptığım işlem garantiyi bozar mı
  • arkadaşlar bende bu telefondan aldım... baya ucuza..
    http://urun.gittigidiyor.com/SE-W610i-kutu-fatura-garanti-tertemiz_W0QQidZZ15781581
  • 14 şubat için kız arkadaşıma hediye alacağım genel olarak hangisini önerirsiniz birde general mobile müzik telefonu çıkarmış :

http://www.hepsiburada.com/general-mobile-dstm1-music-phone-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepgengdstm1#tablnk
  • sakın gm alıpda hataya düşme w610 al kafan rahat olsun..

sorun çıkarmaz w610 ve kız için mükkemmel şık.
  • cidden bu telin siyahı karizma yaaa
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.