Şimdi Ara

Sony Ericsson W610i (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
2
Favori
81.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler akustic ne demek ne işi yarar acaba
  • @goka

Hem hoparlör hem de kulaklık ses seviye ve kalitesini artırır.

• sagol hunter_1907 banada buyuk ihtimal garatiden k550i yerine gelcekte ne gelcegini bilelim oyuzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: goka

sagol hunter_1907 banada buyuk ihtimal garatiden k550i yerine gelcekte ne gelcegini bilelim oyuzden

K550i ile hemen hemen aynı telefon, K550i'ye W610i yazılımı yüklenebiliyor mesela, farklı bir şey bekleme yani.
  • Ya Arkadaşlar şu linke bakarmısınızhttp://www.cepucuz.com/asp/show_stock.asp?product=SEW610i&ID1=&ID2=

Ben buradan w610i almayı düsünüyorum ancak alınca hangi rengini getiriyorlar.Resimde grisi gözüküyor ama özelliklerde turuncu,siyah diyor.Burdan alan arkadaslar varsa yardımcı olursa sevirim(Umarım turuncu siyahtır:)
  • telefonu flashlayıp camdriver falan yukliyicem fakat uygun main dosyalarını bulmam icin telefonun cid ? oldugunu ogrenmem lazım.
    gizli menuye girdigimde orda cid le ilgili herhangi bir sey yazmıyor.
    en az 5 kere dikkatlice kontrol ettim.
    bunu bulmamın baska yolu yokmu acaba?
    telefonun surumu R8BA024
  • w610 - w 910 mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuhatcavga

Ya Arkadaşlar şu linke bakarmısınızhttp://www.cepucuz.com/asp/show_stock.asp?product=SEW610i&ID1=&ID2=

Ben buradan w610i almayı düsünüyorum ancak alınca hangi rengini getiriyorlar.Resimde grisi gözüküyor ama özelliklerde turuncu,siyah diyor.Burdan alan arkadaslar varsa yardımcı olursa sevirim(Umarım turuncu siyahtır:)

diğer se fiyatlarına göre bedeva yauuw

• w610
    quote:

Orjinalden alıntı: teknocel

w610 - w 910 mu?

• yokmu arkadaslar cid i nasıl ogrenecegimi bilen?
    gizli menu dısında
  • hallettim cid 52 mis
    setool la camdriver acoustic ve flash tema yukledim.
    camera ozellikle macroda inanılmaz guzellesti.
    acoustic attıktan sonra ses nerdeyse bir bucuk katına cıktı ve hicbir tizlik olmadan ve basslar inanılmaz seviyede duzgun bir eqo ayarıyla.tek kelimeyle muhtesem bir ses kalitesi var bu walkman telefonlarlarda.
    ayrıca 140 tane flash tema.
    herkese tesekkurler.
  • arkadaşlar bişi sorcam ben de w610i telefon aldım hepsiburda.com dan.ama telefonumu açamadım bile servise gitti.servistekilerde telefonumu değiştirmeye karar vermişler.yeni telefonum yurtdışından gelcekmiş.acaba yurtdışından ne zaman gelir telefonum??cvp yazarsanız çok sevinirim.servistekilerde bu konuyla ilgili bişi sölemiyolar çok magdur oldum :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulkarnein

hallettim cid 52 mis
    setool la camdriver acoustic ve flash tema yukledim.
    camera ozellikle macroda inanılmaz guzellesti.
    acoustic attıktan sonra ses nerdeyse bir bucuk katına cıktı ve hicbir tizlik olmadan ve basslar inanılmaz seviyede duzgun bir eqo ayarıyla.tek kelimeyle muhtesem bir ses kalitesi var bu walkman telefonlarlarda.
    ayrıca 140 tane flash tema.
    herkese tesekkurler.

selam.bende yeni aldım bu telefondan
    acoustic ve camdriver atmak istiyorumda nasıl öğrenicem cid'in kaç olduğunu

acoustic ve camdriver'in iyisi kötüsü varmı ve nasıl atıcam bunları, garantiyi etkiliyormu ?
  • Selam

Telefon hafızasında 70mb, hafıza kartında ise 150 mb boş yer olmasına rağmen bluetooth tan veri alamıyorum.Hafıza dolu uyarsı veriyor telefon. Bilgisi olan var mı ? Teşekkürler..
  • selam arkadaslar.forum gercekten cok yararlı olmus..bende almayı düsünüyorum..önerebileceginiz bir site varmı uygun fiyatlı.
    birde cok mesaj yazan birisiyim rahat sekilde kullanabilirmiyim.şimdiden tesekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasapp

selam arkadaslar.forum gercekten cok yararlı olmus..bende almayı düsünüyorum..önerebileceginiz bir site varmı uygun fiyatlı.
    birde cok mesaj yazan birisiyim rahat sekilde kullanabilirmiyim.şimdiden tesekkürler..

Sıfırı yok piyasada neredeyse ,mesaj için hızlı yazılmıyor diyorlardı ama kullanmadığım için bilemem
  • suanda gittigidiyorda satılıyor 150 civarındaydı en son acık arttırmada...nekadar cıkar bilmiyorum ama..söle bir yazı war altında:

ÜRÜNDE ŞARJ ALETİ VE BATARYA BULUNMAMAKTADIR

ÜRÜNE VERSİYON YÜKLENMESİ GEREKMEKTEDİR CİHAZ BEYAZ EKRAN OLARAK AÇILMAKTADIR VERSİYON CID 49 DUR JELATİNLERİ ÜZERİNDEDİR..

linkide veriyim: http://urun.gittigidiyor.com/ASGARISIZ-1-YTLDEN-SONYERICSSON-W610I-SIFIR_W0QQidZZ16501538

bir göz atıp bilgilendirirsen sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: kasapp

selam arkadaslar.forum gercekten cok yararlı olmus..bende almayı düsünüyorum..önerebileceginiz bir site varmı uygun fiyatlı.

1 hafta sürmez elinin tuşlara alışması sonra hızlı mesaj çekebilirsin.
  • An itibari ile bende w610i alarak aranıza katıldım,güzel telefonmuş
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.