Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
608.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar isteyene yurtdısı (vodafone) ama kayıtlı sekilde
    her türlü kutu ve aksesuarıyla sıfır kullanılmamıs siyah w810i 850ytl
  • "Flash-based menu icons are situated in the phone's firmware."

burda diyor ki ;

flash tabanlı menü ikonları telefonun firmware ına yerleşiktir.

demekki firmware da bitiyor iş UK yi yüklersek telefona oalcak ama nasıl yapacaz
  • valla ben bugunde tema icin ugrastım yine
    icini acıp flash ı ekledim tekrar kapattım
    yabancı forumlarda bahsedildigi gibi
    rename yapıp .thm e cevirdim tele attım bozuk dosya dedi
    bide flash menulu backstreet temasını tema programıyla acıp
    standby ekranını deistirdim flash menusu normal menuye döndu
    bi siteden tema cektim adam hatunlu bi temaya avenue temasının
    flash menusunu koymus kurdum tele calıstı, nasıl olmus anlamadım
    bi ara davinci den update yapmak lazım gibi gozukuyor artık
  • Telefonun kendi içinde avenue tamasının flash'ı olduğu için çalışmıştır o dostum, avenue olmayan bi telefonda menu flash olarak gözükmez

Harbi adam gibi yapsalar artık şunu ya, şu themes creator olayı flash destekleses artık da cillop temalar olsa ya
    quote:

Orjinalden alıntı: underwater

valla ben bugunde tema icin ugrastım yine
    icini acıp flash ı ekledim tekrar kapattım
    yabancı forumlarda bahsedildigi gibi
    rename yapıp .thm e cevirdim tele attım bozuk dosya dedi
    bide flash menulu backstreet temasını tema programıyla acıp
    standby ekranını deistirdim flash menusu normal menuye döndu

• W810i'nin şarjı normal kullanımda ne kadar gidiyor? (10-15 dk müzik,3-5 fotoğraf çekimi falan)
    Bir de lensinde tozlanma falan yaşanıyor mu? Tozlanıyorsa nasıl temizliyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

W810i'nin şarjı normal kullanımda ne kadar gidiyor? (10-15 dk müzik,3-5 fotoğraf çekimi falan)
    Bir de lensinde tozlanma falan yaşanıyor mu? Tozlanıyorsa nasıl temizliyorsunuz?

3 gün rahat gidiyor

lenste tozlanma yok zaten olsada peçete ile silersin
  • quote:

Şimdi denedim o avenue temasını iconlar değişmiyor ama iconları seçen kare değişiyor yani onların üstüne geldiğinde çevreleyen kare değişti bende sendede öyle mi oldu yoksa ikonlarda mı değişti?icolarında değişmesi gerekli mi yoksa tek özelliği o iconların çevreleyen kare mi ?

Birde o davinci team 10 euro karşılığında yapıyormuş vede garanti dışı birşey

ya nasıl birşeydir bu telefonun desteklediği birşey bide para verip mi açtıracaz ne biçim iş yapıyor bu sonyericsson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 2 Haziran 2006; 14:19:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

quote:

Şimdi denedim o avenue temasını iconlar değişmiyor ama iconları seçen kare değişiyor yani onların üstüne geldiğinde çevreleyen kare değişti bende sendede öyle mi oldu yoksa ikonlarda mı değişti?icolarında değişmesi gerekli mi yoksa tek özelliği o iconların çevreleyen kare mi ?

ya nasıl birşeydir bu telefonun desteklediği birşey bide para verip mi açtıracaz ne biçim iş yapıyor bu sonyericsson

simdi bende bi sorun yok aslinda benim durum biraz farkli gibi
    telin icinden cikan default temalar gayet iyi calisiyor..
    avenue de menu sembolunun arkasinda kareler dönüyor 3 boyutlu
    backstreeti zaten biliyorsun.
    asıl sorun bu eq. temasini bulamiyor olmamiz yada yapilamiyormu artik
    kafam karisti

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

quote:

simdi bende bi sorun yok aslinda benim durum biraz farkli gibi
    telin icinden cikan default temalar gayet iyi calisiyor..
    avenue de menu sembolunun arkasinda kareler dönüyor 3 boyutlu
    backstreeti zaten biliyorsun.
    asıl sorun bu eq. temasini bulamiyor olmamiz yada yapilamiyormu artik
    kafam karisti

sende backstreet temasında felan iconlar değişiyor mu ki?

• degisiyor tabi.. soylememismiydim?
    ben sadece EQ temasini bulmaya veya yapmaya calisiyorum
  • quote:

degisiyor tabi.. soylememismiydim?
    ben sadece EQ temasini bulmaya veya yapmaya calisiyorum

bende değişmiyor hiç bir flash tema

sen w810i mi yoksa w900i mi kullanıyosun

ben w810i de değiştiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 2 Haziran 2006; 18:38:38 >
  • slm beyler bi sorum olcek550i ye göre 810i nin dışarı ses verişi nasıl?? çok fark var mı yane
  • 550 yi duymadım hiç ama seste onun üstüne telefon tanımıyor kimse
  • yani 550 felaket onu biliom da arasında ki fark çok mu die merak ettim
  • pek fark yoktur sanırım

ikisi arasında kaldısan bence w810i al çünkü tip felanda güzel açıkçası haporlörden pek müzik dinlemezsin bence ben de dinlerim diye aldım dinlemiyorum kulaklıkta çok daha süper bir ses çıkıyor haliyle.

Ama emin ol ikisininde kulaklıktaki sesi süper en azından w810i nin süper 550 de öyledir
  • hmm saol aga..ikisi arasında kalmadım 810 a hastayım ama 550 var arkadaşta tel bi çalıo duymayan kalmıo yani süper ondan sordum...peki onda da mega bass olayı var mı hacı??
  • w810i de var w550 dede vardır kesin

sonuç olarak oda walkman telefon
  • arkadaşlar hepinize saygım var ama olayı biraz abartmıyormusunuz?sonuçta avuç içi kadar bir alet yani..ve adı üstünde "telefon"..."bir telefondan beklentiniz nedir?" sorusu burada da geçerli..1000 ytl verip w810i alabilirsiniz ama aynı paraya daha esnek işletim sistemli(symbian veya win mobil) başka seçeneklerde var..ben yarın w810i alacağım...daha önce se olarak k750i kullanmıştım..talafonu suya düşürmek suretiyle pert ettikten sonra d600 ile başlayıp n70 e giden oradan dönüp şu anda kullandığım 6280 e gelen bir dizi macera yaşadım..siz şu anda flash yok..o yok bu yok..versiyon update vs vs diyorsunuz da..öncelikle k750 ve sonraki erissson modellerinden birine sahipseniz(ya da şöyle söyleyelim ericssondan önce markada sony varsa) macera aramaya gerek yok...se kaliteli bir markadır ve şu anda piyasadaki kıytırık markalarla karşılaştırılamaz bile...bir sakatlık çıkmazsa euronun en yüksek düzeyde olduğu bu günlerde yarın 6280 i verip w810i alıyorum...tek beklentim verdiğim paranın karşılığını almak..olayı abartmanın da bir anlamı yok bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 2 Haziran 2006; 20:26:58 >

• "...tek beklentim verdiğim paranın karşılığını almak..."

demişsin

işte bizde verdiğimiz paranın karşılığını almak istediğimiz için bu flash olayına taktık
  • öyle de w810i yi diğer telefonlardan ayrıcalıklı kılan tek özellik bu değil ki..her neyse ben henüz kullanmadığım bir tel hakkında fazla yorum yapmayayım en iyisi..inşallah yarın telefonu alırım da bende flash olayına takılırım..saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.