Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
608.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya simdi deistirdim code ları ama tekrat .thm dosyası haline
    getiremedim sen onu nasıl yaptın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underwater -- 30 Mayıs 2006; 21:27:16 >
  • işte bende değiştirdim ama .thm formatına gelmiyor bozuluyor dosya

sen yapılması gerekenleri nereden okudun link verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 30 Mayıs 2006; 21:28:11 >
  • valla ben yabancı bi sitede buldum arastırırken
    hersey guzel degistirdik ama tekrar thm formatına gelmedi
    getiremedim sen de xml programıyla degistirdin dimi?

bu siteden bakabilirsin TIKLA
  • ben notdefteri ile değiştirdim

• o diilde bir bilen hayırseverde cıkmadı koca forumda
    ayrı topicmi acsak napsak
  • Dünyada bilen yok daha bırak forumu
  • 4.0 olan versiyonu 4.1 yaptırıyolar bende 4.1 olan bir tema buldum yükledim büyük bir heyecan ile olacak diye ama olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Dünyada bilen yok daha bırak forumu

yok yaw daddycim yapanlar var aslındada
    tam olarak anlayamıyorum ingilizce yetersiz kalıyor bi yerden sonra
  • Valla ben de baktıydım baya işte ama sizin takıldığınız yerde takılıyolar çünkü .swf olayını temaya koyamıyolar, .thm olayı yaratılamıyo o olayı çözdükleri gün olay tamamdır
    quote:

Orjinalden alıntı: underwater

quote:

Dünyada bilen yok daha bırak forumu

yok yaw daddycim yapanlar var aslındada
    tam olarak anlayamıyorum ingilizce yetersiz kalıyor bi yerden sonra

• dün o EQ.swf dosyasını indirdim biyerden attım telefonun haıfza kartında other klasörüne açmamla telefon resetlendi ben bir daha açtım o dosyayı bu seferde dondu

sözde swf dosyalarını oynatıyor bu cihaz ne biçim iş bu bir tane daha swf dosyasında yapsın bunu o s.e. ye gösteririm ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

arkadaşlar w810 da dijital camerada çekilen fotolar net gününuyormu(yani 2mp den büyük fotolar)?? w800 de bulanık görünüyordu..

• "data hesapları listesi dolu kullanılmayan hesapları silin ve tekrar deneyim"

WAP ayarlarını yapmak isteyince böyle bir şeyle karşılaşıyorum bu data hesapları listesini nasıl silecem ilk aldığımdada wap ayarları yollandığında da aynı şeyi dedi
  • O swf dosyaları sanıyorum komut satırıyla menü işlevi görmeye çalışıyo kendince ve bloklanınca resete başuruyo, ben çoktaaaan denedim o olayı
    quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

dün o EQ.swf dosyasını indirdim biyerden attım telefonun haıfza kartında other klasörüne açmamla telefon resetlendi ben bir daha açtım o dosyayı bu seferde dondu

sözde swf dosyalarını oynatıyor bu cihaz ne biçim iş bu bir tane daha swf dosyasında yapsın bunu o s.e. ye gösteririm ben
  • quote:

O swf dosyaları sanıyorum komut satırıyla menü işlevi görmeye çalışıyo kendince ve bloklanınca resete başuruyo, ben çoktaaaan denedim o olayı
    quote:

dün o EQ.swf dosyasını indirdim biyerden attım telefonun haıfza kartında other klasörüne açmamla telefon resetlendi ben bir daha açtım o dosyayı bu seferde dondu

yok ben onu menü olarak denemek için değil öylesine atmıştım
    yani normal bir swf atsam çalıştırır öyle mi ?

Acaba şu UK firmware ını nereden yükleyebiliriz yüklesek kökten çözülecek sorun UK firmware ı destekliyormuş o menüyü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 31 Mayıs 2006; 19:29:55 >

• Şu an attım bi swf oyun bakalım ne gibi tepki vercek hemen yazıyorum sana
    quote:

quote:

O swf dosyaları sanıyorum komut satırıyla menü işlevi görmeye çalışıyo kendince ve bloklanınca resete başuruyo, ben çoktaaaan denedim o olayı
    quote:

yok ben onu menü olarak denemek için değil öylesine atmıştım
    yani normal bir swf atsam çalıştırır öyle mi ?

Acaba şu UK firmware ını nereden yükleyebiliriz yüklesek kökten çözülecek sorun UK firmware ı destekliyormuş o menüyü

• swf oyun çalıştırsa süper olur
  • Bi oyun bi de swf cartoon attım ikisinde de "web tarayıcı şu anda kullanılamaz" dedi
    quote:

swf oyun çalıştırsa süper olur
  • quote:

Bi oyun bi de swf cartoon attım ikisinde de "web tarayıcı şu anda kullanılamaz" dedi
    quote:

swf oyun çalıştırsa süper olur

bende deneyeyim bir bakalım ne olacak
  • bende oldu ama ses yok onuda karıştırıp bulurum inşallah
  • Ne yükledin? kaç mb ?
    quote:

bende oldu ama ses yok onuda karıştırıp bulurum inşallah
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.