Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
608.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o asıl w900de olması lazım??zira resimde de görüldüğü gibi flash olayı w900de war??
  • tamam iste bende var backstreet
    ama w810i de kullanılan equalizer ı arıyorum bende
    bizde yok o tema
  • peki rica etsem söler misin sen normal backstreet temasını kurduktan sonra nasıl resimdeki haline getirdin o temayı?? açıklarsan bizde w810da deneriz
  • temayı secince menu kendi kendine o hali alıyor
    ozel bisey yapmaya gerek kalmıyor yani
  • arkadaşlar w900i almam dahamı iyi olur foto açısında yoksa w810i mi almalı
  • Tema hakkında epey konuşulmuş. Zaten kullanan vardır sanırım ama ben telefonuma s.e. sitesinden ücretsiz olarak indirdiğim fried chick temasını kullanıyorum (ördek yavrısı güneş altında yanıyor, flash animasyonlu) acaip şirin bir şey. Bu arada çok taze 2 adet W810i çekilmiş makro resim sallıyorum...

:::::  SONY ERICSSON W810i  :::::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 29 Mayıs 2006; 14:11:52 >

• ya nasıl oluyorda w900i de oluyor bu flash menu de w810i de olmuyor niye illa bir sorun olması gerek ya off
  • w900ü olan arkta öle dedi bna okulda ama annesinde w800 warmış onunkine yapmak için se nin united kingdom sitesinde upgrade mi indirmiş bişi yapmış öyle olmuş aradım ama bulamadım ben
    quote:

Orjinalden alıntı: underwater

temayı secince menu kendi kendine o hali alıyor

• şimdi s.e. ye mail atacağım kafaya taktım çözecem bu işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

w900ü olan arkta öle dedi bna okulda ama annesinde w800 warmış onunkine yapmak için se nin united kingdom sitesinde upgrade mi indirmiş bişi yapmış öyle olmuş aradım ama bulamadım ben
    quote:

temayı secince menu kendi kendine o hali alıyor

tamam hadi w800i de flash yok ama w810i de var yani böyle birşey yapmadan olmalı bu nekadar saçma

Her yerini karıştırdım telefonun öyle bir ayar yok flash ı açmak gibi olursa ya system dosyasında felan değişiklik yapıp oluyodur yada upgrade felan oluyodur bilemeyeceğim

• arkadaşlar bakın şu cümleyi buldum birine önceden sorduğum bir soruda

"w810i de flash themalar varda ulke ulke deyisior var mi yok mu, galiba yeni firmware de koyacaklar"

sanırım Türkiye'de yok flash menu.Umarım böyle değildir hadi böyleyse inşallah yeni firmware da eklerler bu özelliği
  • Arkadaşlar w810 kullananlar cep telin üretim yerleri neresi.Japon üretimi iyi deniliyor ama genelde çin malı varmış piyasada nadir varmış capon.
    Sizlerin nasıl bana bu konuda bilgi verin?
  • arkadaslar nette arastırırken flash temalar hakkında bitakım bilgiler
    buldum biraz ugrastıran bisey sanırım
    yanlız pek tercume edemedim.. ingilizcesi saglam olan bi
    hayırsever su adresteki konuyu kısaca ozetlerse sanırım
    sorunu cozucez
    TIKLA
  • Ya beyler ben bu theme olaylarını baya bi döktüydüm w900i topiğinde hiç bi bakan olmadı be

Flash menüler için özel flash dosyaları var telefonların sisteminde ve o dosyayı kullanıyolar tema'nın komut satırında e haliyle o flash dosyasına sahip olmayanlara bi işe yaramıyo tema ( backstreet öyle olmuyo menüde ya da equilizer yatay olmuyo) Elemanlar uğraşıyo w810daki flashı w900e; w900dekini de w810'a aktarmak için ama ya kimse uğraşmıyo ciddi manada ya da olmuyo bişekilde...Baya baktıydım bi ara bu konuya; bulan haber salsın dört bir yana
  • Buldum flash temayı

UK yada davinciteam firmware ı yüklenirse oluyormuş belki türkiye nin firmware larınıda gelirmiş öyle dediler.Yani şuanki firmware larımızda bu özellik yok

ayrıca s.e ye mail attım aldığım cevaptan hiç birşey anlaamdım cevabı yazıyorum

"Her temanın görünümü diğerlerinden farklı olabilmektedir. Bu temanın
    düzenlenmesi ile alakalıdır."

bu cevap bana bir fayda sağlamadı bende tekrar mail yazdım şimdi onu bekliyorum
  • ya anladigim kadariyla temalar uzerinde xml editor ile
    bi takim code degisiklikleri yaparak kullaniliyormus bu temalar
    arastirmalarim suruyor aksama eger becerebilirsem sizinle paylasicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underwater -- 30 Mayıs 2006; 16:05:06 >
  • evet underwater o siteye bende baktım xml taglarında bir değişiklik yapınca oluyormuş.

ben temyaı winrar la açtım içindeki dosyaları görmek için orda theme.xml dosyasını açtım satırı buldum değiştirdim ama değişiklik kalıcı olmuyor kapayıp açınca dosyayı eski haline geliyor
  • quote:

ya anladigim kadariyla temalar uzerinde xml editor ile
    bi takim code degisiklikleri yaparak kullaniliyormus bu temalar
    arastirmalarim suruyor aksama eger becerebilirsem sizinle paylasicam

denedim o satırı sildim ama dosya bozuluyor o satırı silince
  • yok satir silmiyosun deistiriyosun mesela avenue temasi icin adamlar
    assagidaki sekilde yapmak lazim demis... suan mac kullandigim icin
    deniyemedim ama aksam evde pc de denicem bakalim

Sony_Ericsson_theme version="4.1" this line: <Desktop_style Type="File" Source="avenue.swf"/>

• ekolayzır içinde

Sony_Ericsson_theme version="4.1" this line: <Desktop_style Type="File" Source="ekolayzır.swf"/>

mı yapcaz tabi ekolayzır ingilizce olarak yada eq mu yapacaz ?

eğer öyle ise eq.swf yi de telefonda biyere atmak gerek bence inşallah yaparsın yaparsan yaz bizde yapalım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.