Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
608.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ozaman se de bi geriye donusmu var acaba cunku t630 da da gozukmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: underwater

heralde ole oldu

ozaman se de bi geriye donusmu var acaba cunku t630 da da gozukmuyor.

benim için bu ufak ama önemli bir etken bu yüzden se'ye bir
    mesela tuş kilidini falan açmadan cebinden çıkarıp şöle bi saate veya çağrıların gelip gelmediğine bakamayacaksan ne anlamı kaldı bi de kamera kapağı olmadığından kamerayı açmak içinden tuş kilidini falan açmak gerekiyo w800 daha iyi olucak sanırım bana

• w810'un fotoğraf kalitesini merak edenler bir de bu fotoğraflara baksınlar. Orjinal boyutlarda...

:::::  SONY ERICSSON W810i  :::::
    Çam Ağacında Doritos

:::::  SONY ERICSSON W810i  :::::
    Çam Ağacı

• Arkdaşlar W800i'me w810i equlazier teması blup yükledim ama w810i gibi menüler değişmedi.Değişim Bizdeki equlazier gibi oldu
    maalseff.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiger_xp

Arkdaşlar W800i'me w810i equlazier teması blup yükledim ama w810i gibi menüler değişmedi.Değişim Bizdeki equlazier gibi oldu
    maalseff.

çünkü o flash tema w800i de macromedia flash lite yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

quote:

Arkdaşlar W800i'me w810i equlazier teması blup yükledim ama w810i gibi menüler değişmedi.Değişim Bizdeki equlazier gibi oldu
    maalseff.

Hı?
  • quote:

quote:

quote:

maalseff.

Hı?

yani sadece menu kaplamaları değişiyo şekil şemalde bi oynama yok

• Bugün telsim shop'a gittim w810i ye şöyle bir göz attım fazla inceleyemedim baktığım w810i nin demosuydu yani maketi telefonun
    bakabildiğim kadarıyla telefon çok küçük ve hafif hadi ağırlığı aynı olmasa bile boyutu birebirdi ve bence acayip küçük telefonmuş
    tuşlarına bakıyım dedim tuşlar gayet yumuşaktı 3 tuşlu olan kısımda hiç sorun olmadı basmak tuşlar küçücük olmasına rağmen

ancak navigasyon tuşları(yön tuşları yani)çok küçük o yuvarlak kısım resmen baş parmağımdan küçük neredeyse kullanımı biraz zor gibi geldi bana bilmiyorum o maket olduğu için midir öyle çok yumuşak olması

bunu cevaplarsanız sevinirim.

w900i yede baktım 7650 kullanmıştım onunla kıyaslarsam çok küçükmüş netteki resimleri çok büyük gibi gösteriyordu.

w900i de hoş bir telefon pek inceleyemedim ama onunda şılak diye açılan kapak mekanizması maketinde biraz zor açıldı heralde gelen geçen açtığı için biraz bozulmuş.

6280 e baktım birde,bir aralar onu almayı düşünüyordum.telefon harbi şık ancak kapakla ekran arasında bir oynama var çok rahatsız etmez ama var yinede bir oynama

• quote:

quote:

quote:

maalseff.

Hı?

bak şimdi macromedia flash diye birşey vardır duymadın sanırım hiç o yazılım flash lite olarak w810i dede var bu sayede macromedia flash ile yapılmış temaları kullanabiliyor telefon ama w800i de bu yok o yüzden kullanamıyorsun

• Tereddüt ettiğin o ortadaki navigasyon tuşunu çok rahat kullanıyorum. Başta ben de çekindim acaba zorluk çekermiyim diye ama 2-3 gün kullanımdan sonra ne kadar rahat kullanıldığını anlıyor insan.

quote:

Bugün telsim shop'a gittim w810i ye şöyle bir göz attım fazla inceleyemedim baktığım w810i nin demosuydu yani maketi telefonun
    bakabildiğim kadarıyla telefon çok küçük ve hafif hadi ağırlığı aynı olmasa bile boyutu birebirdi ve bence acayip küçük telefonmuş
    tuşlarına bakıyım dedim tuşlar gayet yumuşaktı 3 tuşlu olan kısımda hiç sorun olmadı basmak tuşlar küçücük olmasına rağmen

ancak navigasyon tuşları(yön tuşları yani)çok küçük o yuvarlak kısım resmen baş parmağımdan küçük neredeyse kullanımı biraz zor gibi geldi bana bilmiyorum o maket olduğu için midir öyle çok yumuşak olması

bunu cevaplarsanız sevinirim.

w900i yede baktım 7650 kullanmıştım onunla kıyaslarsam çok küçükmüş netteki resimleri çok büyük gibi gösteriyordu.

w900i de hoş bir telefon pek inceleyemedim ama onunda şılak diye açılan kapak mekanizması maketinde biraz zor açıldı heralde gelen geçen açtığı için biraz bozulmuş.

6280 e baktım birde,bir aralar onu almayı düşünüyordum.telefon harbi şık ancak kapakla ekran arasında bir oynama var çok rahatsız etmez ama var yinede bir oynama

• walla o macromedia flashı w810da nası kullanıcaz bilmiom zira w900ü olan bi arkımda backstreet teması war we bu flash işini kullanarak "neon"die tabir ettiği bir görünüme kavuşmuş menü... çok ta hoş olmuş.acep nası yapıcaz bizde backstreet temasıyla o işi w810 bilen war mı ???

quote:

quote:

quote:

quote:

maalseff.

Hı?

bak şimdi macromedia flash diye birşey vardır duymadın sanırım hiç o yazılım flash lite olarak w810i dede var bu sayede macromedia flash ile yapılmış temaları kullanabiliyor telefon ama w800i de bu yok o yüzden kullanamıyorsun

• var sanırım backstreet

w810i nin biyerinden aktif ediyomuşsun flash özelliğini sanırım bende pek bilmiyorum telefonu alırsam kurcalar bulurum
  • biliyorum backstreet teması olduğu ama o flash özelliği ile temalar çok daha hoş hale geliyor...umarım w810 kullanan ark.lardan biri yardımcı olur...
  • ingilizcen varsa mobile-review'a bir sor ordan cevap alırsın büyük ihtimalle
  • 973 milyon genpa techde ya
  • abi bişi sorcam ya telefon hakkat hoş bişi en büyük rakip olarak da şu an gözümde 3250 var ama şimdi biliyorum kamerası flaan çok iyi 3250 ye göre. ama benim için dışarıya verdiiği ses çoook çok önemli(bilirsiniz lise son(sınıfta artistik merakı)) nese yani biras daa açıklar msın zanetti yani sonuçta w550 de 2 tane hopallör var bunda 3 yani işte ne diosun sonuçta dışarıya verdii ses bakımndan w550i 3250 w810???? ve çok fark varmı?? mutlaka birini mp3 çalarken duymuşsundr şunu bi açıklarsan çok minnettar olurum
  • aslında ben bu tip şeylere yorum yapmak istemiyorum ama burada bir arkadaşımızı hayati bir hatadan döndürmek söz konusu..o yüzden dalacağım olaya..3250 yi müzik telefonu olarak piyasaya çıktı ama müzik telefonu olayı sadece sağa sola dönen tuş takımından ibaret..müzik konusunda şu an ericsson dan ötesi yok..3250 symbian bir telefon olmasına rağmen symbian 9.1 işletim sistemi kullandığından önümüzdeki 2 sene içinde o telefona uygun uygulama bulamazsınız...ayrıca kamera ve video çekimi konusunda hiçbir artısı yok..tuş takımı sağa sola oynamakta langır lungur..kamera objektifi ve karşı tarafındaki plastik kaplamalar ha düştü ha düşecek...sen karizma yapmak istiyorsan cepte 3250 şeklinde bir takoz taşıyacağına w810i al.megabass karizması başka bir alette yok...
  • abi çok sağol ya aslında böle kesin sözlere ihtiyacım vardı çelişkide kalıyordum çünkü bi tane alma hakkım var değiştremicem büyük ihtimalle. peki dışarıya verdii ses konusunda ne diosunuz bu telefonun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: romantikçck

abi çok sağol ya aslında böle kesin sözlere ihtiyacım vardı çelişkide kalıyordum çünkü bi tane alma hakkım var değiştremicem büyük ihtimalle. peki dışarıya verdii ses konusunda ne diosunuz bu telefonun??

ben 3250 topicindede anlattım; 3250 bir halta yaramaz maalesef,dışarıya verdiği ses yüksek ama kulak tırmalayacak kadar kalitesiz,malzemesi çok dandik,elimde kalır korkusundan sattım valla şimdi w810i düşünüyorum...eğer değiştirmeyip 1-2 yıl kullanayım diyorsan kesinlikle w810i al
  • ok w810 alıyorum hatta çabuk alırsam incelemesini de yapacağım yardımcı olduğun için de ayrıca minettarım fikirlerine katılıyorum zaten
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.