Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
608.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben euro fırmalamadan bir gun once almıtım cok iyi oldu walla sahsen umrumdada degil hani ;)
    tlfunumdan cok memnunum
    birkac eksik var yada ben bulamadım sanırım (nokiadan kalma alıskanlıklar)
    mesela bir mesaj gelince icinde bir numara varsa onu kullanamıyorsunuz?
    *sadece mesajın geldigi noyu kullanabiliyorsunuz(mesela mesajdaki noya arama yapamıyorsunuz?)
    *iletildi raporu sadece iletildiginde geliyor nokialardaki gibi iletildi raporlarının durumunu gosteren bir yer yok?mesaj iletilirse iletildi diye ötüyo tlf
    *yes/no tusu yok hala arada eksiklik duyuyorum
    *telefona tema bulamıyorum yardımmm
    *telefonda gprs olması muhtemel g isareti cıkıyor sinyal isaretinin orda ama surekli acık. fakat ne gprs ayaraı var nde gprs i,m acıö?telsim hat takılı bildiginiz gibi telsimdede gprs aylık parayla acılıyor?

-fotograflarda benim acemiligim olma ihtimali yuksek cunku daha ilk aldıgım gun cektim. titreme vs ayar eksiligi olmusta olabilir.
    -ses kalitesi falan harbi cok iyi bence. mp3 u fln deli calıyor direk hoparlör acık super valla. zil sesleri mp3 yaptım cok gusel oluyor.
    -telefonda cok gusel birkac ozellk var meseal su an aklıma geldi biri sizi aradı diyelim sizin oldugunz yerde cok ses var "c" yani silme tusuna basıyorsunuz mikrofon kapanıyor karsıdaki kişi konusuyor rahatlıkla sizden gelen sesi duymadan fln

• www.myw810.lasyk.net tema mı istemiştin

quote:

Orjinalden alıntı: stormelf

ben euro fırmalamadan bir gun once almıtım cok iyi oldu walla sahsen umrumdada degil hani ;)
    tlfunumdan cok memnunum
    birkac eksik var yada ben bulamadım sanırım (nokiadan kalma alıskanlıklar)
    mesela bir mesaj gelince icinde bir numara varsa onu kullanamıyorsunuz?
    *sadece mesajın geldigi noyu kullanabiliyorsunuz(mesela mesajdaki noya arama yapamıyorsunuz?)
    *iletildi raporu sadece iletildiginde geliyor nokialardaki gibi iletildi raporlarının durumunu gosteren bir yer yok?mesaj iletilirse iletildi diye ötüyo tlf
    *yes/no tusu yok hala arada eksiklik duyuyorum
    *telefona tema bulamıyorum yardımmm
    *telefonda gprs olması muhtemel g isareti cıkıyor sinyal isaretinin orda ama surekli acık. fakat ne gprs ayaraı var nde gprs i,m acıö?telsim hat takılı bildiginiz gibi telsimdede gprs aylık parayla acılıyor?

-fotograflarda benim acemiligim olma ihtimali yuksek cunku daha ilk aldıgım gun cektim. titreme vs ayar eksiligi olmusta olabilir.
    -ses kalitesi falan harbi cok iyi bence. mp3 u fln deli calıyor direk hoparlör acık super valla. zil sesleri mp3 yaptım cok gusel oluyor.
    -telefonda cok gusel birkac ozellk var meseal su an aklıma geldi biri sizi aradı diyelim sizin oldugunz yerde cok ses var "c" yani silme tusuna basıyorsunuz mikrofon kapanıyor karsıdaki kişi konusuyor rahatlıkla sizden gelen sesi duymadan fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 17 Mayıs 2006; 1:57:10 >

• "PlutosDaddy
    Ee iyi hoş güzelde.Verdiğiniz link hem çalışmıyor hemde aynı link'in ana sayfasında destekledikleri telefon modelleri arasında w810i bir türlü göremedim.
    Pff aklım almıyor.
    Sanırım bu tekefonda ki tek kusur,hala adam gibi temalar bulamayışımız olsa gerek.
  • Düzelttim
    Bidaha bak, .net'miş
    quote:

Orjinalden alıntı: ocularis

"PlutosDaddy
    Ee iyi hoş güzelde.Verdiğiniz link hem çalışmıyor hemde aynı link'in ana sayfasında destekledikleri telefon modelleri arasında w810i bir türlü göremedim.
    Pff aklım almıyor.
    Sanırım bu tekefonda ki tek kusur,hala adam gibi temalar bulamayışımız olsa gerek.
  • Fiyatlar ne zaman düştü ki?
    W810i: 948 YTL (KVK); W810i 950 YTL (Genpa)

Euro= 1.866 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Fiyatlar ne zaman düştü ki?
    W810i: 948 YTL (KVK); W810i 950 YTL (Genpa)

Euro= 1.866 YTL

gir buraya bak havale ile w810'un fiyatı 850 lira
    taksitle 900 lira
    http://www.genpatech.com/_marka_sayfasi&main_categoryid=61&sub_categoryid=601&grupid=60101&brandid=001

• Diğerlerini bilmem ama K750i de, bekleme konumunda saat görünüyor

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

yok yaw onda da görünmüyodu
    k750ide de görünmüyo
    w550ide de görünmüyo

sen kendine w800 almak için bahane arıyosun gibi geliyo bana bana

:::::  SONY ERICSSON W810i  :::::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 17 Mayıs 2006; 9:31:48 >

• Telefonla konuşma esnasında ses son derecede net ve cızırtısız. Seviyesini maximumun bir altında tutmama rağmen gürültülü ortamda bile hiç duyma problemi yaşamıyorum. Hele bir de kulaklığı kullanırsanız sanırım rock konserinde dahi rahatça görüşme yaparsınız
    Tuşların kullanımı konusunda tereddütlerini yazan arkadaşları özellikle diğer topic lerde okuyorum. Tuş kullanımı çok rahat ve kolay kolay defaorme olacağını zannetmiyorum. Başlangıçta joystick sağı ve solunda bulunan ve alt ve üstüne basılarak kullanılabilen tuşlara ustalıkla yarım daire şeklinde yerleştirilen kısayol ve walkman tuşlarının karmaşıklık yapabileceğini ve kullanımının zor olacağını düşünüyordum ancak kullandıkça hiç sorun yaşamamaya başladım.
    Başta bulamadığım wap,mms vs ayarları sonyericsson.com.tr sitesinden destek bölümünden sorunsuz yükledim.
    Daha önce sonyericsson kullanmadığım için kamera kullanımı esnasında ayarları yapmak için kısayolları bilmediğimden her seferinde kamera modunda ayarlara girip değişiklikleri oradan yapıyordum. Flaş, makro vs gibi kullanımları şimdi tek kısayol tuşlarıyla yapabiliyorum.
    Uygulamalar altındaki Music Mate daha önceki modellerde varmıydı bilmiyorum ama ben ilk defa kullandım ve bayıldım. Gitarla güzel besteler yapıyorum
    İsterdim ki radyo kulaklık olmadan da dinlenebilsin ama yok bu özellik. Ayrıca gördüğüm önemli bir eksikli de lens in koruyucusunun olmaması.
    Wap ve internet bağlantısını acaip hızlı yapıyor. Ses kalitesi daha önce de yazdığım gibi çok iyi, özellikle kulaklıkda aldığım sesi ilk duyduğumda inanamadım. Ama tabi ki kaliteli ve ses kaybı olmayan MP3 lerde dinleme zevki katlanıyor.
    Bu defa yaptığım bir kaç yakın çekimi ekliyorum. Bunları flaş ve makro kullanarak çektim.

quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

w810i nin telefonla konuşma sırasında ses seviyesinin ve kalitesinin kötü ,cızırtılı olduğunu duymuştum kısacası konuşma sırasında problemler varmış ne tür problemler sormadım yabancı bir forumda okumuştum kullanan arkadaşlar söyleyebililer mi ?

ses seviyesi nasıl duyulabilecek düzeyde mi aynı şekilde ses kalitesi cevaplarsanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Diğerlerini bilmem ama K750i de, bekleme konumunda saat görünüyor

quote:

k750ide de görünmüyo
    w550ide de görünmüyo

öbürlerinde de yazıyordur o zaman
    ben karıştırdım başka bi telefonla

• haydaaa genpa'da delirdi daha sabah baktığımda w810'a 850 yazmışlardı şimdi tekrar 930 olmuş
    ayrıca bak burak w800'de de yazıyo ben yalan konuşmam

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Diğerlerini bilmem ama K750i de, bekleme konumunda saat görünüyor

quote:

k750ide de görünmüyo
    w550ide de görünmüyo

öbürlerinde de yazıyordur o zaman
    ben karıştırdım başka bi telefonla

• yazmıyo...photoshop bunlar

w810 inene kadar 1 sene bekliicem herhalde
  • quote:

yazmıyo...photoshop bunlar

neeeeee yazmıyo mu diyosuuun yaaaaaaaaaaooooowwwwwww yııııhhhh
    w810'u anlaşılan daha çok bekleriz onun için w810'un fiyatı 850'Ye düştüğünde bile hiç kararım değişmedi w800 alıcam bu kadar abi w810'un kahrını çekemem
    bi indi bi çıktı ne bu yaa çocuk oyuncağımı adamla anlaşırsam hayırlısıyla cumaya alıcass...

• quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

w810'u anlaşılan daha çok bekleriz onun için w810'un fiyatı 850'Ye düştüğünde bile hiç kararım değişmedi w800 alıcam bu kadar abi w810'un kahrını çekemem
    bi indi bi çıktı ne bu yaa çocuk oyuncağımı adamla anlaşırsam hayırlısıyla cumaya alıcass...

al kurtul abicim ya

• quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

quote:

al kurtul abicim ya

tabi yaa sinir stres olmaya başladım artık
    zaten w810'u bir kere gördüm bir kere daha görmeden w800'ü almam lazım

• menu > ayarlar > ekran > uyku modu saati ni acik yaparsaniz her bisey gozukur
    yok eger kapali yaparsanaz ekran uyudugu icin hic bisey gozukmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: underwater

menu > ayarlar > ekran > uyku modu saati ni acik yaparsaniz her bisey gozukur

ama arkadaş ondan bahsetmiyo uyku modu saati açık olduğu halde gözükmüyo diyo siyah olduğu için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ketenpere

w810 bekleme durumunda(tuş kilidi devre iken ekranı simsiyah gözüküyor
    yani saati ve cevapsız numara olduğunu silikde olsa göremiyorsun.
    tuş kilidi devrede iken sadece başlat-duraklat tuşuna bastığında
    beyaz fon üzerine saati vecevapsız aramları görebiliyorsun

bir çözüm varmı?

quote:

quote:

ama arkadaş ondan bahsetmiyo uyku modu saati açık olduğu halde gözükmüyo diyo siyah olduğu için

ya ben sampiyonluk gitti diye uzuntuden yanlis okuyorum, yada sen sevincten
    simdi k750i de ekranin siyah olmasi ve ses dugmesi veya play e basarak saat ve cvpsizlari gormen icin
    icin uyku modu saatinin kapali olmasi lazim yok eger aciksa ekranda saat varsa zaten ekran komple siyah olmuyo
    ve cevapsizlar gozukuyor
    yada w810i de ekran olayi farkli

• Dediğin olay W810i de yok. Ekran menüsünün altında: duvar kağıdı, temalar, başlangıç ekranı,ekran koruyucu ve parlaklık seçenekleri var

quote:

• Euro ve dolar en sonunda düşüşe geçti. Bu da doğal olarak fiyatlara yansıdı.

W810i 927 YTL'ye düşmüş. Kısa zamanda daha da düşecektir fiyatı. Telefonla çekilen fotoğrafların kalitesini de görünce daha da içim ısındı bu telefona. İyiki hemen K750i almamışım da yazı beklemişim... Bu telefonu alınca incelemesini yapmak farz oldu. Tabi daha bekleyeceğim fiyatının düşmesini...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ketenpere

w810 bekleme durumunda(tuş kilidi devre iken ekranı simsiyah gözüküyor
    yani saati ve cevapsız numara olduğunu silikde olsa göremiyorsun.
    tuş kilidi devrede iken sadece başlat-duraklat tuşuna bastığında
    beyaz fon üzerine saati vecevapsız aramları görebiliyorsun

bir çözüm varmı?

quote:

quote:

ya ben sampiyonluk gitti diye uzuntuden yanlis okuyorum, yada sen sevincten
    simdi k750i de ekranin siyah olmasi ve ses dugmesi veya play e basarak saat ve cvpsizlari gormen icin
    icin uyku modu saatinin kapali olmasi lazim yok eger aciksa ekranda saat varsa zaten ekran komple siyah olmuyo
    ve cevapsizlar gozukuyor
    yada w810i de ekran olayi farkli

yok biz onu w810 için diyoruz k750'de görünüyo
    sen üzüntüden yanlış okumuşsun herhalde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.