fırsat bulursam resim eklerim.Ne resmi istiyorsunuz: Dağ,Bayır mı? yoksa havuz manzaraları mı ?
havuz deniz manzarasi olsun icimiz acilsin
w810 un fotoları kesinlikle w800 den kötü, hayret sonydede gren problemi çıkmış.
ewet asansör meşhur, hem yatay hem de dikey gidiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
club m yaa, ben burda rehberlik yapmıştım, asansörle falan inersin plaja...hey gidi günler
resimler iyi gibi, küçük resimler pek anlayamadım
firmware updatelerle düzeltirler gibi geliyor ayrıca w810da hat kopma problemi de armış aynı şeyler k750de de olmuştu bi update hepsi düzelmişti k750de de video çok kötüydü updatele kötü oldu
w810 bekleme durumunda(tuş kilidi devre iken ekranı simsiyah gözüküyor yani saati ve cevapsız numara olduğunu silikde olsa göremiyorsun. tuş kilidi devrede iken sadece başlat-duraklat tuşuna bastığında beyaz fon üzerine saati vecevapsız aramları görebiliyorsun
bir çözüm varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: ketenpere
w810 bekleme durumunda(tuş kilidi devre iken ekranı simsiyah gözüküyor yani saati ve cevapsız numara olduğunu silikde olsa göremiyorsun. tuş kilidi devrede iken sadece başlat-duraklat tuşuna bastığında beyaz fon üzerine saati vecevapsız aramları görebiliyorsun
bir çözüm varmı?
bunlar benim için çok önemliydi eğer öyleyse w800 daha mantıklı
hayda w800de çok mu farklı 2. el w810lar başlasın bi takas olayına girelim n70le
quote:
hayda w800de çok mu farklı 2. el w810lar başlasın bi takas olayına girelim n70le
yaa baba w800'de saat falan görünüyo yaa w810'da görünmüyomuş
yok yaw onda da görünmüyodu k750ide de görünmüyo w550ide de görünmüyo
sen kendine w800 almak için bahane arıyosun gibi geliyo bana bana
w800 de gözüküyor
standbyda saat gözüküo muydu yaw???? ben karıştırdım o zaman alla alla
quote:
yok yaw onda da görünmüyodu k750ide de görünmüyo w550ide de görünmüyo
sen kendine w800 almak için bahane arıyosun gibi geliyo bana bana
yok be baba w800'ü zaten alıcam ama cidden onda gözüküyo sen yanlış biliyosun kullandım laaa bilmicek miyim
size öyle geliyordur aslında gözükmüyodur
İşte bahsettiğin asansör, hem yatay gidiyor hem de dikey Tabi ki W810i ile çektim
quote:
club m yaa, ben burda rehberlik yapmıştım, asansörle falan inersin plaja...hey gidi günler
resimler iyi gibi, küçük resimler pek anlayamadım
W810i nin özellikle kamera kullanımında acemi olduğum için W800 veya K750 kullanan arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. Çok yakından çektiğiniz özellikle çiçek vs. fotoları görüyorum. Bunları tabi ki makro modunda çekiyorsunuz, benim merak ettiğim bunu dijital zoom'lama yaparakmı çekiyorsunuz (bildiğim kadarıyla dijital zoom optik zoom gibi değil yani çekim kalitesini bozuyor) yoksa telefonu objeye çok yaklaştırarakmı çekiyorsunuz ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
arkadaşlar w810 da dijital camerada çekilen fotolar net gününuyormu?? w800 de bulanık görünüyordu..
w810i nin telefonla konuşma sırasında ses seviyesinin ve kalitesinin kötü ,cızırtılı olduğunu duymuştum kısacası konuşma sırasında problemler varmış ne tür problemler sormadım yabancı bir forumda okumuştum kullanan arkadaşlar söyleyebililer mi ?
ses seviyesi nasıl duyulabilecek düzeyde mi aynı şekilde ses kalitesi cevaplarsanız sevinirim
Necızırtı ne de sesin alçak olması. Bu gibi bir sorun yok. Yalnız bir hafta farkla w810i almayı düşünenlere geçmiş olsun. Fiyat ortada.
quote:
Orjinalden alıntı: ocularis
Necızırtı ne de sesin alçak olması. Bu gibi bir sorun yok. Yalnız bir hafta farkla w810i almayı düşünenlere geçmiş olsun. Fiyat ortada.
yok aga fiyatlar geri düştü şimdi eski fiyatında 850 lira