Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
609.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

Orjinalden alıntı: romantikçck

abi çok sağol ya aslında böle kesin sözlere ihtiyacım vardı çelişkide kalıyordum çünkü bi tane alma hakkım var değiştremicem büyük ihtimalle. peki dışarıya verdii ses konusunda ne diosunuz bu telefonun??

ben 3250 topicindede anlattım; 3250 bir halta yaramaz maalesef,dışarıya verdiği ses yüksek ama kulak tırmalayacak kadar kalitesiz,malzemesi çok dandik,elimde kalır korkusundan sattım valla şimdi w810i düşünüyorum...eğer değiştirmeyip 1-2 yıl kullanayım diyorsan kesinlikle w810i al

yav,
    van_hooijdonk;
    w550i daha yüksek ama 3250 ile aynı kalite diyordu,cellat206;
    w550i daha yüksek ama 3250 çoook daha kaliteli diyordu..

bi ben w550i hem yüksek ve kalitelidir diyordum..demek hoparlör sesi kaliteli değil ha!..

kaliteli değilse w550i den bayağı kötüdür o zaman..çünkü w550i en kaliteli çalan
    en yüksekte

ayrıca

@romantikçck,
    yok w810 3 hoparlörlü değil..tek hoparlör..sadece görünümde 3 hoparlör gibi..o deliklerin altında 1 hoparlör var..

ve sesi w550iden kısık olan tek hoparlörlü w900i'den de kısık(mış)

• abi kısık olsa bile çok fark yoktur bence. yani kaliteli duuro en azından ama bence hiç olmazsa k750 gibi çalıodur...
  • arkadaşlar w810i aldım ama şu Equalizer temasını uygulayınca menü yatay olarak olmuyor eskisi gibi kalıyor yani menüdeki ikonlar felan değişmiyor.

birde w900i de siyah bir tema vardı iconlarda böyle ışıkli gibiydi resmini
    koyuyorum.

:::::  SONY ERICSSON W810i  :::::

bunun w810i için olanıda vardı onun adı ne ve nereden indirebilirim ??

birde flash animasyonlarını hangi klasöre atıyoruz telefonu pc ye bağladıktan sonra images klasörüne mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 28 Mayıs 2006; 12:32:13 >
  • İŞTE BU BEN,İM DEDİĞİM TEMA OH BE bunun w810 için olanıda war hatta bende resmide war bu w900deki temanın adı da equilizer we okulda bi ark kullanıyo bu şekilde o temayı flash sayesinde..ama o w900ün iiçindeki bişeyden yaptım dedi w810da bulamadım onu ...
  • abi evet ya yok yani resmen yok bulamıyorum flash özelliğini w810i içinde

var macromedi flash lite ama temayı kullanmaıyorum bir çözsek şu olayı ya süper olacak çok güzel temalar var flash olarak
  • branded telefonlarda bu flash menu kapalı oluyormuş ben genpadan aldım şimdi bu branded mı oluyor branded markalı demek ama o markalı derken O2,vodofone ve t-mobile gibi firmaları mı kasdediyor acaba ?
  • ARKADAŞLAR GELECEK AY TELEFON ALACAM BANA K750 W 800 BİDE W810 ARASINDAKİ FARKLARI ANLATABİLİRMİSİNİZ İYİDEN İYİYE KAFAM KARIŞTI Bİ KAÇ TELEFONCUYA SORDUM HEPSİ K750 İLE AYNI SADECE WOLKMAN ÖZELLİĞİ VAR ONUN HARİCİNDE TÜM ÖZELLİKLER AYNI DEDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

ARKADAŞLAR GELECEK AY TELEFON ALACAM BANA K750 W 800 BİDE W810 ARASINDAKİ FARKLARI ANLATABİLİRMİSİNİZ İYİDEN İYİYE KAFAM KARIŞTI Bİ KAÇ TELEFONCUYA SORDUM HEPSİ K750 İLE AYNI SADECE WOLKMAN ÖZELLİĞİ VAR ONUN HARİCİNDE TÜM ÖZELLİKLER AYNI DEDİ

birde şekil farkı-edge-ekran-update falan var işte gerisi aynı
  •  :::::  SONY ERICSSON W810i  :::::

bu temada çok hoş bunun adı nedir acaba ?
  • W810i'nin K750i ve W800i'ye göre avantajları:

1-EDGE
    2-Daha büyük ve kaliteli ekran (1.9 inç)
    3-Daha ince
    4-Joystick yok=sorun yok
    5-Tuş takımı ışıkları kendilerini ışığın şiddetine göre ayarlayabiliyor
    6-GPRS üzerinden firmware güncellenebiliyor

Dezavantajları:

1-Kamera lens koruyucu kapak yok
    2-Pil ömrü daha düşük (350 saat bekleme yine de az değil)
    3-Dahili bellek daha düşük (20 MB) (Ama sorun yok çünkü teleonla birlikte 512 MB MS veriliyor)
  • bende genpadan aldım ama bilmiom bu flash işini...
    quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

branded telefonlarda bu flash menu kapalı oluyormuş ben genpadan aldım şimdi bu branded mı oluyor branded markalı demek ama o markalı derken O2,vodofone ve t-mobile gibi firmaları mı kasdediyor acaba ?
  • bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenakesim -- 28 Mayıs 2006; 16:47:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

W810i'nin K750i ve W800i'ye göre avantajları:

1-EDGE
    2-Daha büyük ve kaliteli ekran (1.9 inç)
    3-Daha ince
    4-Joystick yok=sorun yok
    5-Tuş takımı ışıkları kendilerini ışığın şiddetine göre ayarlayabiliyor
    6-GPRS üzerinden firmware güncellenebiliyor

Dezavantajları:

1-Kamera lens koruyucu kapak yok
    2-Pil ömrü daha düşük (350 saat bekleme yine de az değil)
    3-Dahili bellek daha düşük (20 MB) (Ama sorun yok çünkü teleonla birlikte 512 MB MS veriliyor)

20 mb diyolar ama benimki 22 mb

ayrıca benim ms içindeydi telefonun ve hiç birşey yüklü değilken 470 mb idi niye öyle

• joistiick olmaması ayrı bir güzel
    sonyde tek sorun bence bu joisticktir
  • Arkadaşlar ürün kullananlar baksın bir ricam var bataryasını çıkartın ve bakın hangi ülkede üretilmiş.
    Birde w800 gibi ürün uzun ömürli pilimi var?
    Daha sonra siz kullananlar biliyorsunuzdur kir tutma oranı nasıl,ben titiz birisiyimdir siyah kir gösterir bu cep telde nasıl görünür.

Uçuş modu varmı?Menüler hemen hemen aynımı w800 ile.Bir gün teknosaya gitsemde baksam orada ürünü tanıtıyorlar canlı canlı bir baksam.
    Siyah renginde tozdan çekiniyorum ne yapsakki?
  • kir göstermiyor
    uçuş modu var
  • Zoom diğer sorularada el atsan bi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

arkadaşlar w810i aldım ama şu Equalizer temasını uygulayınca menü yatay olarak olmuyor eskisi gibi kalıyor yani menüdeki ikonlar felan değişmiyor.

birde w900i de siyah bir tema vardı iconlarda böyle ışıkli gibiydi resmini
    koyuyorum.

:::::  SONY ERICSSON W810i  :::::

bunun w810i için olanıda vardı onun adı ne ve nereden indirebilirim ??

birde flash animasyonlarını hangi klasöre atıyoruz telefonu pc ye bağladıktan sonra images klasörüne mi ?

bu dedigin temanın adı backstreet..
    sendeki equalizer temasını rapid share den update edebilirmisin
    birde ben denemek istiyorum bakalım calıstırabilicezmi

• pardon ya bu backstreet doğru yana doğru kayan formatta olan equilazerda oluyo..
  • evet banada o tema lazım yani yeni model equalizer
    biriniz hayrına su temayı memory stickinize kopalayıp
    pc nize alın, rapid den update edinde deniyelim bakalım bizdede
    calısıcakmı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.