Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.777
Cevap
13
Favori
608.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hâlâ buraya yazan var 5 seneyi geçti :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WD-40 pas sokucu aldim ve telefonu sokup sarz kismini bi guzel spreyle temizledim.temazsizlik kalmadi. Cidden efsane.3 sene once nasil bir rom,patch ve acoustic attiysam hicbir problem yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraks23 -- 9 Eylül 2011; 23:17:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri105

quote:

Orijinalden alıntı: efty

arkadaşlar selam,

w810 umda telefon görüşmeleri esnasında karşı tarafın sesi çok alçak geliyor, bildiğim kadarıyla en güncel firmware i kullanıyorum çünkü sony suite ile güncelleme yapmıştım 6 ay kadar önce. sadece telefonun kulaklık sesini arttırabileceğim bir patch mevcutmudur, ve nasıl yapabilirim adım adım açıklamalar için teşekkür ederim.

Kulaklık tarafını bir iğne yardımıyla temizlemeni tavsiye ederim. Yalnız çok dikkatli ol hoparlöre zarar verme. Toz vs. pislik kaçabiliyor ve bu yüzden yapıyor. Şu an ben orta ses te kullanıyorum. Karşı tarafın sesi tam açınca aşırı geliyor

Aynı sorun bende de vardı. Eğer daha önce ses sorununuz yoktuysa ve herhangi bir proğgram yaması uygulamadıysanız %90 hoparlör bölümü tozdan ve kirden tıkanmıştır. Ben telefonda karşıdakinin sesini çok az alıyordum temizlendikten sonra canavar gibi ses gelmeye başlamıştı. Eğer uygun tornavidanız ve al beceriniz varsa içini açıp bi bakım yapmanızı öneririm. Kesinlikle işe yarar.

• Arkadaşlar, telefonum pil tamamen dolu olmasına rağmen boş gösteriyor ve şarj ettiğini sanıyor, şarjdan çıkarttığımda ise pili boş gösterip kapatıyor, pil aslında %100 dolu. Yazılımsal bişey sanırım, yeni firmware yükledim, telefon sıfırlandı ama sorun düzelmedi...bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • beyaz ekran sorununu çözemedim telefoncuya götürsem yapabilir mi ne dersiniz? setool la defalarca denedim beyaz ekran yanıp sönüyor sürekli
  • bende böyle bi konu arıyordum bulunca çok sevindim, arkadaşalr bu efsaneyi alalı 2 yıl oldu acaba w810i'lerin şimdiki piyasasını bilen varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

beyaz ekran sorununu çözemedim telefoncuya götürsem yapabilir mi ne dersiniz? setool la defalarca denedim beyaz ekran yanıp sönüyor sürekli

bende götürmüştüm fi tarihinde amma velakin 1 ay kadar sonra başa sarmıştı anlamadım neden oldugunu belki başka yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

beyaz ekran sorununu çözemedim telefoncuya götürsem yapabilir mi ne dersiniz? setool la defalarca denedim beyaz ekran yanıp sönüyor sürekli

firmware i bozulmuş setool ile düzelmesi lazım, daha önce aynısı olmuştu setool ile düzeltmiştim telefoncuya götürsen muhtemeldir ki setool ile düzeltip sana geri verecek. eski w810i başlıklarına bir bak.
  • sadece main at fs ve custom atma bilgilerin silinmez
  • arkadaşlar telefonda internet paketi var da acaba bilgisayara bağlayıp modem olarak kullanabilirmiyim
  • bu beyaz ekran yanip sönmesi bendede var.frimware ariyorum ama SE nun sitesi hata veriyor.elinde frimware olupta gönderek olan varsa memnun oluruz.
  • ya şu kulaklığı çıkarınca müziği durduran bi patch vardı bütün linkleri ölmüş bulabilcek olan var mı? eski w810 um elime tekrar geçti bi modifiye yapayım dedim ne patch kalmış ne akustik fln bi kaynak bulun canını yidiklerim xperia nın yüzüne bakmıyorum kavuştum kardeşime bi el atın hadi bu arada tel cid 49 r4ea031
  • arkadaş kimse bakmiyor buraya dedigin gibi cogu link ölmüş zaten.bizede başımızıeğip tel.i çekmeceye koymak kaliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roxite

ya şu kulaklığı çıkarınca müziği durduran bi patch vardı bütün linkleri ölmüş bulabilcek olan var mı? eski w810 um elime tekrar geçti bi modifiye yapayım dedim ne patch kalmış ne akustik fln bi kaynak bulun canını yidiklerim xperia nın yüzüne bakmıyorum kavuştum kardeşime bi el atın hadi bu arada tel cid 49 r4ea031

http://forum.donanimhaber.com/m_28510352/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: carfreak

quote:

Orijinalden alıntı: roxite

ya şu kulaklığı çıkarınca müziği durduran bi patch vardı bütün linkleri ölmüş bulabilcek olan var mı? eski w810 um elime tekrar geçti bi modifiye yapayım dedim ne patch kalmış ne akustik fln bi kaynak bulun canını yidiklerim xperia nın yüzüne bakmıyorum kavuştum kardeşime bi el atın hadi bu arada tel cid 49 r4ea031

http://forum.donanimhaber.com/m_28510352/mpage_1/key_/tm.htm

baktım oraya benim istediğim patch orda yok. o linklerin de bi kısmı uçmuş

• Duzgun veya sifir w810 stan varsa irtibata gecsin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 10 Mart 2012; 22:21:53 >
  • arkadaşlar w810i yi bluetooth ile modem olarak kullanmak istiyorum, tablet ile eşleştirme yapıyorum fakat bağlanınca, cihaz telefonu uzaktan kumanda olarak kullanmak istiyor şeklinde uyarı veriyor, başka bir seçenek yok yani, araştırdığım kadarıyla "cihaz telefonu modem olarak kullanmak istiyor" uyarısı vermesi lazım ama bende farklı luyor, bilgisi olan var mı acaba?
  • Yanlış servisi seçiyorsun o yüzen yada tablet bluetooth ağı desteklemiyor olabilir telefonla ilgili bir durum değil bu. Tablette bluetooth çevirmeli ağ seçeneği olup olmadığına bak.
  • Konuyu hortlatayım. 4 yıl sonra yeniden w810i aldım. Bu model neden bilmiyorum tuhaf bir bağ kuruyor kullanıcısıyla. Başlığı okuyan w810i kullanıcısı varsa, walkman için en iyi yazılımın oldugu sürüm hakkında beni bilgilendirebilir mi?
  • 031 ile biten sürüm son sürüm ses çok çıksın dersen 05 ile biten sürümü atıp acoustic atıp güle güle kullan :) Bir Zamanlar 530 lira verip aldım şimdi ele ayağa düştü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 21 Nisan 2012; 1:24:24 >
  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.