Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.777
Cevap
13
Favori
608.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmi bozulmustur büyük ihtimal 20-25 tl arası masraf cıkarır
    quote:

Orijinalden alıntı: luisjavier

Teşekkür ederim. Yarın tamir ettirmeyi deneyeceğim, bir telefoncu baksın bakalım, olmazsa kendim uğraşırım.
  • Hiçbir şey değilmiş öyleyse. :)
    Tekrar teşekkür ederim.
  • facebook soruya cevap, hayir videolar izlenmiyor
  • Arkadaşlar benim telefonuma şirketten iş ile ilgili mesajlar ulaşmıyor telefonun sürümünüde değiştirdim,sms servis numarasını değiştirdim ne yaptıysam olmadı. Aynı sorun aynı telefonu kullanan bir arkadaşımdada var sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Face te bulunan video youtube üzerinden verilmişse tıklayınca izleyebiliyorsun fakat farklı yerden verilmişse izleyemezsin.
  • zamanında tam 2 yıl severek kullanmıştımm özledim W810 nu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUM23

zamanında tam 2 yıl severek kullanmıştımm özledim W810 nu

aynen ya herkez hayrandı biraz modifiye yapmıstımda:) çağrı gelince flash patlıyıp sönüyordu disco gibi süperdi:)
  • 5. Yılına az kaldı. Tek bir sorun yok o kadar modladık birde özel deneylerim var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

quote:

Orijinalden alıntı: KUM23

zamanında tam 2 yıl severek kullanmıştımm özledim W810 nu

aynen ya herkez hayrandı biraz modifiye yapmıstımda:) çağrı gelince flash patlıyıp sönüyordu disco gibi süperdi:)

o kadar sene kulllandım.bunu bilmiyordum.
    süpermiş gercekten

• hâlâ yeni yamaları çıkıyordu uzun süredir bakmıyorum... O çağrı geldiğinde ledi yakma ilk çıkan gelişmiş yamalardan :)
  • ben olayi daha da abartmistim walkmanden müzik dinlerken müzigin ritmine göre flas yaniyodu :)
  • bende hala kullanıyorum w810i ,sıfır almıştım ve hala 005 li yazılımda kullanıyorum yeni wifi li bir telefon aldım ama w810 dan vazgeçemedim 2.hat olarak kullanıyorum çok seviyorum telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 20 Ocak 2011; 10:25:39 >
  • beni şaşırtan yönü 9 gün önce yeni yama (patch) çıktı acaba daha ne kadar yapmaya devam edecekler.
  • arkadaslar windows 7 64 bit işletim sistemim var w810i icin driver lazım yoksa my phone explorer tanımıyor,yardımcı olabilir msnz bir turlu tanıtamadım telefonu
  • w810 umun ekranı kırıldı :(
    ekran neren bulabilirim bilgii olan varmı ?
    burda bi telefoncuya gittim 80 lira dedi :S
  • benim depoda var windows 7 için sürücü ama 64 mü 32 mi emin değilim. Denemek gerekir.
  • şu my phone olayı cidden benimde aklıma takıldı zira silmemem ve yedeklemem gereken mesajlar var ama yedekliyemiyorum ve bu durumda limitleri zorluyorum telefonda. Mesaj kutum doluyor artık attıgımı falan siliyorum bazı eski silmemem gerekse bile silmek zorunda kaldıklarım var. Ayrıca bir kisiye de w810i icin yazılım atmam gerekiyor ama win7 de malesef olmuyor bu iş yine setool icin :(
  • win 7 de oluyor daha önce yaptım
  • afferin de bisileri daha acık yazsan. Sürücü icin mesela nerden arastırma yapayım. Hangi site üzerinde kayıtlı hesabında bir depon var nerden bileyim :)
  • oh be hallettim sonunda :)
    buyrun driver paketi ve bir cok model adına driverlar var.
    http://hotfile.com/dl/100905158/650701d/utp_universal_treiber_paket__sony_ericsson__by_grisu59964.rar.html
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.