Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
609.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera tuşu hariç hepsi sağlam daha maşallah gittiği yere kadar kullanırım :)
  • Arkadaşlar, bilmem cevap yazan olur mu ama, benim öğrenmek istediğim ; w 810i ile konuşurken aynı anda konuşmayı kaydedebiliyor muyuz? kısaca, görüşmeyi kayıt şansımız var mı? cevap yazan olursa çok sevinirim ve teşekkür ederim şimdiden, saygılar...
  • burasi donanimhaber burda sorular cevapsız kalmaz evet arkadasim kayit yapilabiliyorr..r. maksimum ne kadar ama hic denemedim..
  • burası dh. :) .... evet görüşmeyi kaydedersiniz kartınız dolana kadar yada görüşme bitene kadar kayıt yapar hiç bir sınır yoktur. Yamalamazsanız arada bip sesi karşı tarafa gider :) (çok rahatsız edici değil).
  • teşekkür ederim arkadaşlar. peki nasıl yapabiliyoruz bu kaydı? ben kurcaladım ama bulamadım bu özelliği :( açıklayabilirseniz çok sevinirim :)
  • Görüşme esnasında menüye basınca kaydet var oraya bas kaydeder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler merhabalar. Elimde 4 GB Sandisk Ultra II kart var. Kart daha 5 aylık falan. Faturası garantisi var. Kart 10 mb yazma 25 mb okuma hızına sahip. Flash disklerden hızlı. Tam 40 liraya satıyorum, Çanakkale'de oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 10 Aralık 2010; 14:05:25 >
  • @Precious89 teşekkür ederim. artık görüşmelerimi kayıt edebileceğim :)
  • üstteki arkadaşın dediği gibi hiç beklemezdim bu kadar w810 cunu olduğunu.
    ama benimki gidici galiba
  • Auxdan arabaya bağladım.Benim aracın teypten daha iyi bass veriyor bendeki akustikteki mega bass ile :D
  • Arkadaşlar benim bir problemim var sms ayarlarını nasıl düzenleyebilirim bazı kitlelerden mesaj gelmiyor bana özellikle iş mesajları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém
    Arkadaşlar benim bir problemim var sms ayarlarını nasıl düzenleyebilirim bazı kitlelerden mesaj gelmiyor bana özellikle iş mesajları.

Sms ayarlarındaki servis merkezi numarasını not al.
    Sonra o numarayı değiştir, teli kapa aç. Sonra not aldığını tekrar gir, telefonu kapa aç.

Düzelmezse opertor ile iletişime geç. Yeni bir numara çıkartmış olabilirler.
  • Arkadaşlar hepinize iyi geceler.

Benimkisi biraz yerine gül koklama hikayesi.
    Ne yaptım ne ettim yerine koyamadım w810 un yerine.

insan kaybedince anlıyor degerini.
    ne kadar mükemmel telefonum varmış diyorsunuz.

arızalara geçelim.

1.sı beyaz ekran yanıp sönüyor.hat degiştiriken oldu.
    2.kapak tırnakları kırıldı.kapak degişmesi gerekiyor.
    3.batarya şart.
    4.kamara tuşu basmıyor.ara sıra basıyor.

bana yardım edecek arkadaştan allah gani gani razı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

Arkadaşlar hepinize iyi geceler.

Benimkisi biraz yerine gül koklama hikayesi.
    Ne yaptım ne ettim yerine koyamadım w810 un yerine.

insan kaybedince anlıyor degerini.
    ne kadar mükemmel telefonum varmış diyorsunuz.

arızalara geçelim.

1.sı beyaz ekran yanıp sönüyor.hat degiştiriken oldu.
    2.kapak tırnakları kırıldı.kapak degişmesi gerekiyor.
    3.batarya şart.
    4.kamara tuşu basmıyor.ara sıra basıyor.

bana yardım edecek arkadaştan allah gani gani razı olsun...

1. Yazılım atma vs. işlerine girin derim. Çok kolay bulup, formatlayabilirsiniz.
    2. Kapak değişecek. Orijinali 45TL
    3. Yine bataryayı çok rahat bulabilirsin.
    4. Resim çekerken kamera tuşuna basmadan önce elin 8 ve 0 tuşunda basılı kalsın. Bozuk olan kamera tuşuna en ufak temasında fotoğraf çekme işlemi başlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

burası dh. :) .... evet görüşmeyi kaydedersiniz kartınız dolana kadar yada görüşme bitene kadar kayıt yapar hiç bir sınır yoktur. Yamalamazsanız arada bip sesi karşı tarafa gider :) (çok rahatsız edici değil).

Bunun yaması da mı var? Ben de keşke olsa derdim hep. Nerden bulabilirim acaba, yardımcı olursanız sevinirim.
  • imzamdaki sitede 005 sürümü için var sanırım.. siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
    ;W810 SW-R4DB005
    ;Убрать гудки при записи
    ;Remove voicerecorder beep

yamayı görebilmek için siteye üye olun :) 05 yamalarının bulunduğu adreshttp://www.seturk.tk/w810-cid49-r4db005-yamalar-patch-t106.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 18 Aralık 2010; 22:40:08 >
  • Precious89 , çk teşekkür ederim de pek anlamadım :)
    Ordaki yamayı nasıl telefonuma geçirmem gerekiyor?
  • ordaki kodu seç diyerek not defterine kopyalayıp uzantısını vkp şeklinde kaydedersin setool ile atarsın tabi senin sürümün R4EA031 ise oradaki yamalar olmaz. Oradaki yamaların hepsi R4DB005 için. Setool kullanmayı bilmiyorsan google da W810 patch atma diye ara bulursun daha seturk.tk ya eklemedik. İşimi garantiye alayım dersen en iyi anlatımı anca 2-3 gün içerisinde ekleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 24 Aralık 2010; 18:10:03 >
  • sürümüm R4DB005, açıklamaların için tşk ederim. Yapmaya çalışacağım ama yine de konu eklerseniz ordan,daha rahat halledebilirim :) tşkler.
  • 
Sayfa: önceki 576577578579580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.