Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
609.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: michael j fox

Arkadaşlar bütün bluetooth kulaklıklar bu telefona uyar mı ? ucuz bir şey almak istiyorum var mı öneriniz ?

calisiyor rahat olabilirsin.
  • Beyler yardımcı olabilecek??? (layout hakkında)

http://forum.donanimhaber.com/m_44197584/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44197584
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

Serrviste 60 tlye tüm kasa değişti telfonun ilk günkü gibi sıfır şimdi. Forever w810i

hangi servise değiştirdin?
    kapak birebir orjinal değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK

quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

Serrviste 60 tlye tüm kasa değişti telfonun ilk günkü gibi sıfır şimdi. Forever w810i

hangi servise değiştirdin?
    kapak birebir orjinal değilmi?

Kapak birebir orijinaldir. Değiştirdiği servis AsyaTelekom'dan başkası değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Arkadaşlar bütün bluetooth kulaklıklar bu telefona uyar mı ? ucuz bir şey almak istiyorum var mı öneriniz ?

calisiyor rahat olabilirsin.

Teşekkürler
  • Demek hala benden başka kullanan var W810 :)
    Yıllarca R4DB005 kullanın dedim ama dinleyen yok, donuyor yok bilmemne dersiniz sürekli.
    En kötü ihtimalle 2.telefonum olarak kalır çünkü ses kalitesine öyle alıştım ki başka telefonda kulaklıkla dinleyemiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,
    windows 7 için w810i uyumlu pc suite programı bulamadım. w810i'yi modem olarak kullanıp bilgisayardan internete bağlanmak için önerebileceğiniz bir program var mı? My phone explorer işime yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moment60 -- 23 Kasım 2010; 11:34:44 >
  • Windows 7 için USB sürücülerini yükleyeceksin sonra telefonun USB sini bağlayıp tel. modunu seçeceksin. Telefonu modem olarak kullanmak için ek bir program yüklemene gerek yok ağ bağlantılarından çevirmeli bağlantı oluşturup PC yi internete bağlayabilirsin. Aşağıda çevirme nodaki 7 yazan yere sen telefonundaki data hesaplarında internetin harici kimlik numarası neyse onu yazacaksın internet yoksa yeni hesap oluştur apn ye internet yaz bu kadar sonra bilgilerinden kimlik numarasına bak. (avea - vodafone ve Türkcell için farketmez hepsi aynı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 23 Kasım 2010; 12:17:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

Windows 7 için USB sürücülerini yükleyeceksin sonra telefonun USB sini bağlayıp tel. modunu seçeceksin. Telefonu modem olarak kullanmak için ek bir program yüklemene gerek yok ağ bağlantılarından çevirmeli bağlantı oluşturup PC yi internete bağlayabilirsin. Aşağıda çevirme nodaki 7 yazan yere sen telefonundaki data hesaplarında internetin harici kimlik numarası neyse onu yazacaksın internet yoksa yeni hesap oluştur apn ye internet yaz bu kadar sonra bilgilerinden kimlik numarasına bak. (avea - vodafone ve Türkcell için farketmez hepsi aynı)

teşekkür ederim

• pc suite'i windows 7 de çalıştırmayı başarabilen varmı peki??uğraştım araştırdım ama olmuyor,hata veriyor win7 ile

pc suite 6 sanırım son sürümü,ama o da w810i yi dışlıyormuş,görmüyor telefonu,eski sürüm de win7 ile uyuşmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _JayMz_
    pc suite'i windows 7 de çalıştırmayı başarabilen varmı peki??uğraştım araştırdım ama olmuyor,hata veriyor win7 ile

pc suite 6 sanırım son sürümü,ama o da w810i yi dışlıyormuş,görmüyor telefonu,eski sürüm de win7 ile uyuşmuyor

Çok uğraştım. Olmuyor. Yani ben yapamadım.
  • pc suite bi işine yaramaz ki zaten my phone explorer kullan.
  • arkadaşlar kamera tuşum çalışmıyor odaklanma var ama çekimi arada bir yapıyor kamera çekme tuşunun 5 tuşuna alınabileceğini okudum patch elf gibi dosyalardan bahsediliyor telefona atıyorum ama ElfPack_v10.vkp dosyasını telefon çalıştır yapmıyor üstüne geldiğimde gönder yazıyor başkada bir seçenek yok telefon belleğinde diğer klasörüne gerekli klasörleri de oluşturdum ( ini ZBin ) ama sonuç alamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • @celikhuso

Sana çok işin var diyorum ve ilk olarak setool ile nasıl yama (patch) atılır konularını incelemeni ve bunu yapmadan önce telefonunun cidinin 50 olmadığını bilmen gerektiğini söylüyorum. İnşallah 49 dur.
  • çok fazla zamanım olmadığı için uğraşamıcam şimdilik. bir yerde okumuştum saçma gelmişti ama 0 ve 8 tuşlarına basılı tuttuğum zaman ne hikmetse kamera tuşuna dokunmam yetiyor fotoğraf çekmesi için. çok ilginç değil mi ? 0 ve 8 tuşu ile kamera tuşu arasındaki bağlantı nedir acaba
  • se w810i için en iyi akustik verebilir misiniz?
  • cyberbass 4.1 imzamda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikhuso

çok fazla zamanım olmadığı için uğraşamıcam şimdilik. bir yerde okumuştum saçma gelmişti ama 0 ve 8 tuşlarına basılı tuttuğum zaman ne hikmetse kamera tuşuna dokunmam yetiyor fotoğraf çekmesi için. çok ilginç değil mi ? 0 ve 8 tuşu ile kamera tuşu arasındaki bağlantı nedir acaba

Evet buna 3 lü kombinasyon diyebiliriz :D normalde fotoğraf tuşunun gönderdiği sinyali bu 3 tuşu basılı tutarak ta gönderiyor yani telefon kamera tuşu olarak algılıyor o yüzden ;) büyle birçok tuş bir birinin görevini görüyor..
    ilk olarak kamera tuşuyla netleştir sonra elini çekmeden 0 ve 8 e bas hiç patch match atmaya gerek yok.. 0 ile 8 ide bozarsan 9 ve kare yada 7ve yızdızda aynı işi görüyor ama 7ve yıldızı tavsiye etmem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 2 Aralık 2010; 23:52:14 >

• vay arkadaş nasıl bir telefona sahipmişim ben :) o zaman hiç uğraşmıyayım patchle daha çok seçenek gözüküyor. bu telefonu bütün tuşları yiyene kadar kullanmaya devam ederim o zaman.
  • yani o tuş bu tuş bozuldu diye üzülmene gerek yok ama bir kaçtane sağlam bırak :D
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.