Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
609.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MusaKa92
    merhaba hepinize

daha önce aynı problemle karşılaşıp bu konuya yazan oldu mu bilmiyorum ama 192 sayfa araştıramadım..

telefon 3-4 ay öncesine kadar iyiydi.. 3 ay önce falan telefon kendi kendine kilitlenmeye başladı.. ilk başlarda günde 1-2 kez kilitlenen telefonum son zamanlarda günde 30-40 arası kilitlenmeye başladı.. geçenlerde fabrika ayarlarına döndüm ilk başlardaki gibi 1-2 kez kilitleniyordu şimdi tekrar arttı kilitlenme olayı..

böyle bi sorunla karşılaşan arkadaşlar veya bilgisi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim...

iyi forumlar..

Hocam yazılımı güncellersen sorun yüzde 95 düzelir
  • Ardından hafıza kartını biçimle virüs varsa ondan olabilir.
  • Teşekkürler indirdim uğraşıyorum bakalım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Ardından hafıza kartını biçimle virüs varsa ondan olabilir.

hafıza kartında virüs olduğu kesin.. yapar mı acaba?? o kadar arşiv var onu yok etmek istemem açıkcası olmayacaksa
  • Allah bozmasın hala mutluyum 5 sene olmasına rağmen telefonumdan.Bangır bangır ses.Aux kablosu ile arabaya bağlıyorum hep
    Nazar değmesin :)
  • Evet ama mutlaka modlamak gerekiyor se modellerini yoksa bence pek performans verici olmuyor.
  • ben de yeni telefon alınca,gittigidiyordan aldığım kapağını değiştirtip hanıma verdim ,
    ama kapak tam oturmadı gibi ve ok tuşu iyi basmıyor,telefoncu orjinal kapak olmadığı için böyle dedi,şarj soketini de değiştirttim bu arada şarjda problem olduğundan,

orjinal kapak nerden bulabiliriz acaba
  • Asya telekom.
  • quote:

Asya telekom.

internet sayfaları açılmıyor.
  • http://www.asyatelekom.com.tr/
    sorun yok.
  • quote:

http://www.asyatelekom.com.tr/
    sorun yok.

googleda çıkmamıştı,
    kapak var mı diye sorayım bir
  • Arkadaşlar bu ürünle ilgili oyunlar, temalar falan bulabileceğimiz güzel bir site biliyor musunuz?
  • getjar(program ve oyun)
    zedge(tema, wp vs.)
  • quote:

getjar(program ve oyun)
    zedge(tema, wp vs.)

Teşekkürler çok güzel siteler :)
  • Arkadaslar ben pcye fotoğraf atarken DCIM klasörünün içinde bulunan ve resimlere geçişimizi sağlayan bi klasör vardı onu göremiyorum ve dosyanın adını hatırlayamıyorum o dosyanın adını yazarsanız çok minnettar olurum.
    Şimdiden teşekkürler
  • 100MSDCF
  • ericsson g 705 teleonumun müzik sesini nasıl yükselte bilirim
  • benim w850i'mde soket kısmında bir sorun var. Kulaklıkla müzik dinlerken soketi hafif oynatmak gerekiyor sanırım temassızlık yapıyor. Daha önceleride vardı ama diş fırçasıyla temizlediğimde düzeliyordu artık düzelmemeye başladı. Servise vermeden bir çözümü varmıdır bunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®
    benim w850i'mde soket kısmında bir sorun var. Kulaklıkla müzik dinlerken soketi hafif oynatmak gerekiyor sanırım temassızlık yapıyor. Daha önceleride vardı ama diş fırçasıyla temizlediğimde düzeliyordu artık düzelmemeye başladı. Servise vermeden bir çözümü varmıdır bunun ?

ben aynı sorundan w810i mi servise verdim 140 lira para istediler vermedim tabiki normal fırçayla deniyordum önce şarj aleti de bozulmuştu şarj aldığım adam diş fırçasına değişik bi yağ sürüp fırçaladı takır takır çalışıyor şuan ;)
  • benimde sarj ve kulaklık soketinde temassızlık vardı (w810) 15 liraya soket degişti eskisinden saglam oldu.teknik servise yuzlerce lira vermeyin.
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.