Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
609.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

malesef yok uzantı üzerinde ne kadar değişiklik yapılsada malesef kaite değişmiyor.

peki dıt dıt sesini kapatmanın bir yöntemi varmı?
  • malesef bir bilgim yok.
  • selamlar

şu sıralar ne kadar acaba bu telefonun 2. el fiyatı?
  • 100 tl civarında
  • Telefonun başka formatta müzik çalabilmesi için bir program var mı? Varsa hangisi arkadalar?
  • hangi format?
  • WMA
  • kd player ve ttpodu dene ama açacağını sanmıyorum.
  • bi hafta icinde aranızdayim arkadaslar
  • efsane konu w810i
  • arkadaslar bu telefona yazilim atınca icindeki akustik dosyasi siliniyormu acaba? birde seus da w810 yok illa setool ilemi atmak lazim?
  • arkadaşlar 810i yi kablo ile her bilgisyara bağladımda brontok adında bir virüs bulaştırıyor.Ve virus tam bir kanser gibi b.sayara format atmak gerekiyor.Cep telefonundan bulaşan bu virüsden nasıl kurtulabilirim.Fabrika ayarlarına dönmek ne demek,her şey silinirmi.Bu virus yüzünden telefonu camdan atasım geliyor.Yardımmmmm.
  • merhabalar
    w810i telefonuma beyaz kasa aldım taktım ancak takma işlemi sonunda açma kapama düğmesine hasar verdiğimi gördüm. ya başka bişe olmuş düğmeye bilmiyorum :D
    telefon kapalı haldeyken şarj oluyor bilgisayar bağlanıyor ama bir türlü açamadım telefonu..
    açmak için alternatif bir yol var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbbirol

arkadaşlar 810i yi kablo ile her bilgisyara bağladımda brontok adında bir virüs bulaştırıyor.Ve virus tam bir kanser gibi b.sayara format atmak gerekiyor.Cep telefonundan bulaşan bu virüsden nasıl kurtulabilirim.Fabrika ayarlarına dönmek ne demek,her şey silinirmi.Bu virus yüzünden telefonu camdan atasım geliyor.Yardımmmmm.

Fabrika ayarı-->Tümünü sıfırlanınca telefon hafızasındaki herşey silinir
    Neyse Fabrika ayarı yapmana gerek yok

MobyExplorer türkçe yi indir
    http://www.4shared.com/file/Dr98zxz0/MobyExplorer_v30--TURKCE_DIL.html

c:/-->Telefon hafızası
    e:/-->Memory Stick

O virüs ü bul ve Menü-->Özellikler yap."Gizli yi kaldır" ve Okunabilirlilk,Yazılabilirlik işaretleyip Tamam de ve o dosyayı sil.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbbirol

arkadaşlar 810i yi kablo ile her bilgisyara bağladımda brontok adında bir virüs bulaştırıyor.Ve virus tam bir kanser gibi b.sayara format atmak gerekiyor.Cep telefonundan bulaşan bu virüsden nasıl kurtulabilirim.Fabrika ayarlarına dönmek ne demek,her şey silinirmi.Bu virus yüzünden telefonu camdan atasım geliyor.Yardımmmmm.

usb disk security diye bir program var usb den takılan ne varsa ordaki viruslerı bulup silebiliyor ,usb ile bagla telefonu ama telefonu acma yanı karsına dosyalar acılsın mı dıye soru gelınce acma o programla tarat bı bak bakalım .

yada @se(dd)at arkadasın dedıgı gıbı de yapabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 25 Mayıs 2010; 20:22:45 >
  • merhaba arkadaşlar....

bana acil olarak w 810 i ye ait son güncelleme dosyası lazım...

kendi istesinde yazılım güncellemey girdim w 810 i yok:S

ekran kdonuyor hata veriyor sürekli...
    yeniden yazılım yüklemek istiyorum..

elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • w810i seçmek zorunda değilsin program tanır telefonu
  • Telefonum bozulunca kuzenim kullanmadığı w810i'yi bana hediye etti. Yazılım sürümü: CXC1250316R4CK000003000000 olarak görünüyor, bunu güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mthan
    Telefonum bozulunca kuzenim kullanmadığı w810i'yi bana hediye etti. Yazılım sürümü: CXC1250316R4CK000003000000 olarak görünüyor, bunu güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim?

sony ericsson un sitesinden seus programını indir. programı calistir o zaten anlatiyor sana herseyi gayet basit bir işlem.
  • merhaba hepinize

daha önce aynı problemle karşılaşıp bu konuya yazan oldu mu bilmiyorum ama 192 sayfa araştıramadım..

telefon 3-4 ay öncesine kadar iyiydi.. 3 ay önce falan telefon kendi kendine kilitlenmeye başladı.. ilk başlarda günde 1-2 kez kilitlenen telefonum son zamanlarda günde 30-40 arası kilitlenmeye başladı.. geçenlerde fabrika ayarlarına döndüm ilk başlardaki gibi 1-2 kez kilitleniyordu şimdi tekrar arttı kilitlenme olayı..

böyle bi sorunla karşılaşan arkadaşlar veya bilgisi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim...

iyi forumlar..
  • 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.