Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.777
Cevap
13
Favori
608.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala kullandığım opera miniyle internete falan girdiğim telefondur kendisi :d
    lg servise gitti napalım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Euro çıldırdı resmen.1,81 oldu.Yarın bakın fiyatlara W810 950ytl olur.nakite 900 olur.
    İlk alanlar bu anlamda şanslılar.
    Piyasa çıldırdı resmen.Döviz,altın uçtu gitti.borsa düşüşte.
    Fiyatlar toptan revize olacak gibi.

Hey gidi günler :) Ben de hala bu telefonu kullanıyorum 2. hattımda, 2. el almıştım 200 lira vermiştim 2008'de :)
  • Ben kullanmıyorum ama hala w900'ümü evde saklıyorum. Hatırası var bana,çok ciddi paraya almıştım onu. Almanya'dan getiremiştim daha Türkiye'de piyasaya çıkmadan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben kullanmıyorum ama hala w900'ümü evde saklıyorum. Hatırası var bana,çok ciddi paraya almıştım onu. Almanya'dan getiremiştim daha Türkiye'de piyasaya çıkmadan.

Hatırlıyorum O zamanlar bende S700i vardı. Aha da benim telefonun walkman versiyonu diyordum kendi kendime
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    S700i alt kat komşumda yani arkadaşımda vardı.Çok güzel bir telefondu.
  • quote:

S700i alt kat komşumda yani arkadaşımda vardı.Çok güzel bir telefondu.

Aynen dostum sony ericsson'un yükselişi bu cihazlarla başladı. Kullanmak nasip oldu, şanslıyız cidden. Şimdi ki ergenlerin elinde hep yeni nasıl akıllı telefonlar Java telefon bi başkaydı. Menülerin geçiş hızı, rehberin ya da ne bileyim bir sms'in açılması anlık olaylardı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opera mini ile internete gayet güzel giriyordum W900 ile.
    Hatta Iphone'lu biri dudak kıvırdı, gel beraber açalım bir sayfayı dedim. O açana kadar ben çoktan girmiştim sayfaya :)
  • 8 senedir kullandığım w810numa 6 ay araya akıllı telefon girdi sonra dayanamadım geri döndüm w810numa pili bile hala orjinal ama artık ömrü kısalıyor, ama hala canavar varmı başka benim gibi kullanan
  • W810 um hala sapa sağlam maşallah. Kutusunda duruyor. Ne günlerdi be MPS 60 speaker almıştım o da duruyor. Mesajlara ve dosya yöneticisine şifre koyma yazılımı yüklemiştim.

• valla bende facebook ve ibb den trafik yoğunluğuna bakabiliyorum..
  • Bende de w950 hala duruyor çekmecede

• quote:

Orijinalden alıntı: high and dry

arkadaşlar önümüzdeki bir kaç gün interneti olmayan bi yere gideceğimden bluetooth üzerinden internete baglanmaya calısıyorum pc ile eşleştirip ama simgenin üzerinde devamlı bi ünlem işareti çıkıyor internete giremiyorum. internet paketim var ve telefon üzerinden internete girebiliyorum. sorun nedendir acaba?

W810 i ile laptoptan internete girebilir miyim yada nokia c2-01 ile ikis,ide tuşlu telefonalrakıllı değiller?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffaf1

8 senedir kullandığım w810numa 6 ay araya akıllı telefon girdi sonra dayanamadım geri döndüm w810numa pili bile hala orjinal ama artık ömrü kısalıyor, ama hala canavar varmı başka benim gibi kullanan

2008 ekim internetten aldığımız telefon kullanıyoruz sorun çıkarmadı daha :)
  • W995'i çok istemiştim nasip olmamıştı Vodafone kampanyasıyla W715 almıştım garantiye yolladığımda j10i2 diğer adıyla elm ile değiştirdiler hala da kullanıyorum. Anahtarlarla, bozuk paralarla birlikte cepte taşıdığımdan çizikli falan ve çok yere düşmüştür. Geçen yine düştü camı çatladı ama idare ediyor hala. Hey gidi Sony Ericsson!
  • Vau be... İlk cep telefonumdu

• 5 sene kullandım taş gibiydi şu an satıp iphone 5 w810i alasim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

arkadaşlar önümüzdeki bir kaç gün interneti olmayan bi yere gideceğimden bluetooth üzerinden internete baglanmaya calısıyorum pc ile eşleştirip ama simgenin üzerinde devamlı bi ünlem işareti çıkıyor internete giremiyorum. internet paketim var ve telefon üzerinden internete girebiliyorum. sorun nedendir acaba?

W810 i ile laptoptan internete girebilir miyim yada nokia c2-01 ile ikis,ide tuşlu telefonalrakıllı değiller?

ben geçen sene çok uğraşmıştım ama olmamıştı. hal boyle olunca gittim lg g2 aldım. hala adsl yok yaşadığım yerde 3g ile idare ediyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

EDGE ile (2G) girebilirsin

Bluetooth veya USB kullanabilirsin. USB şarj ettiği için tavsiye ederim.

Windows XP-7-8 kullanıyorsan buradan gerekli sürücüleri indirebilirsinhttp://goo.gl/fnmhC2
    Ubuntu kullanıyorsan zaten USB yi takınca ağlarda bağlantı otomatik çıkıyor.

Bilgisayarda çevirme numarası isteyen yere *99**X# yazmalısın. X olan yere telefondaki data hesaplarından hangi hesabı kullanacaksan onun hesap numarasına telefondan bakıp o nu bilgisayardaki yere yazacaksın. Örneğin h.numarası 1 olsun, bilgisayara çevirme numarasını *99**1# yazacaksın.

Ekleme: Nokia C2-01 de var demişsin, bu modelde sanırım 3G var. 3G varsa eğer Nokia olan ile gir, şu Nokia Suite programını kullanacaksınhttp://nds1.webapps.microsoft.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Suite_webinstaller_ALL.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 12 Ocak 2015; 1:39:08 >

• Oha nostalji yaptım resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Oha nostalji yaptım resmen

Aynen

• 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.