Şimdi Ara

Sony Ericsson W910i stoklarda yok? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşım (w910 düşmanlarına) Ericsson zamanından beri başka cihaz kullanmadım, W810'da 2 sene kullandım, W910'da 6 aydır kullanıyorum ayrıca cep telefonu tamircisiyim.

W910 artıları,
    1- Stereo bluetooth (A2DP) özelliğini kullanıyorum, bisiklet, motor kullanırken gayet etkili,
    2- Şarjı emin olun W810'dan daha fazla gidiyor,
    3- Ekranı daha yüksek çözünürlüklü ve daha büyük kullanırken gözlük takmak zorunda değilim.
    4- Özel oyun tuşları ile ve motion sensor ile oyun oynamak çok keyifli.
    5- Gelişmiş medya oynatıcısı ile ve Walkman 3.0 ile telefonu medya aracı olarak kullanmak çok keyifli
    6- Büyük ekranı ile çok güzel video izleyebiliyorum
    7- Menüleri çok daha hızlı.
    8- BLuetooth ile ve/veya usb kablo üzerinden bilgisayarımın internetini kullanarak telefonumdan interneti kullanabiliyorum
    9- İnceliği sayesinde cebimde kabarıklık yapmıyor ve kot pantolonumun kenarlarını aşındırmıyor
    10- HSDPA ve 3G sayesinde telefonumu modem olarak kullanıp, ön yüzündeki kamerası sayesinde uzaktaki sevgilimi görüp özlemimi gideriyorum
    11- Araba kullanırken radyo Fenomen'de beğendiğim bir parçanın adını TrackID sayesinde öğrenip, internetten indiriyorum
    12- Memory Stick M2 teknolojisi sayesinde 8GB lik hafıza kartı kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_karizma_54

bu lafın banaydı sanırım
    ama şunuda söyleyeyim k850 gibi de telefon yok çok baba telefondur seside kamerasıda
    şimdi arkadaşlar bnm size tek diyecegim şey şu gerisinie siz karar verin k770 e walkman 3.0 görünümü verdim çok güzel bi acoustic ve megabass patchi attım şimdi bu telefonda ozaman walkman oldu
    walkman bence aldatmaca arkadaşlar donanımsal bi fark yok sırf yazılımsal oda zaten acousticle hallediliyor şöyle bi düşünün k750e ye w800 yazılımıı yüklüyoruz ne farkı oluyo ben hatta kasasınıda takıp telefoncuya satmıştım o şekilde artık bu k750 örneğinden sonra illa walkman diye tutturmaz bazı arkadaşlar walkman aldatmaca aynı sesi k seriside c seriside veriyor WALKMAN ALDATMACA dır.

edit:imla

sana katılıyorum WALKMAN aldatmaca!Bazılar K550-W610 arasında ses çipleri farklı falan diyorlar ama değil onlar bile aynı düşünün artık

Walkman iconsuz Walkman'lisi
    K750 <-> W800
    K530 <-> W660
    S500 <-> W580
    G705 <-> W715,W705

bu modeller kasadaki "W" iconu dışında %100 sorunsuz bir biçimde Walkman yazılımı yüklenebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 28 Ağustos 2009; 22:29:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

sana katılıyorum WALKMAN aldatmaca!Bazılar K550-W610 arasında ses çipleri farklı falan diyorlar ama değil onlar bile aynı düşünün artık

K750 <-> W800
    K530 <-> W660
    S500 <-> W580
    G705 <-> W715,W705

bu modeller kasadaki "W" iconu dışında %100 sorunsuz bir biçimde Walkman yazılımı yüklenebiliyor

S500 ile W580 donanımsal olarak farklıdır, flex filmleri, kamera modülleri bile birbirine uymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ya hocaya

quote:

K750 <-> W800
    K530 <-> W660
    S500 <-> W580
    G705 <-> W715,W705

S500 ile W580 donanımsal olarak farklıdır, flex filmleri, kamera modülleri bile birbirine uymaz.

olabilir

• bende alıcam bu telefonu ama hiç bi yerde yok.dün media markt e gittim güngörendeki bütün telefoncuları dolaştım yok.yer yarıldı yerin dibine girdi sanki.nasıl iş anlamadım nasıl sahip olucam ben bu telefona yaw
  • kardeş akakce com a gir.orada satan yerlerin adresi var.tabi internet üzerinden alacaksan.
  • vatancomputerda var demişti bi arkadaş ama sitesinde görünmüyo
  • media markt da olması lazım, ESKİŞEHİR MedimMarkt da W910,C902,C510,T303,W302,G705 ,S312 modelleri mevcut şuan
  • quote:

media markt da olması lazım, ESKİŞEHİR MedimMarkt da W910,C902,C510,T303,W302,G705 ,S312 modelleri mevcut şuan

ben istanbul güngörendeki media marktten bassediyorum malesef. acaba eskişehirdekinde w910 nun fiyatı ne kadar.
  • eroyonda stoklarda gorunuyor..ama sankı 20 lıra zam gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Tamam Nokia'ci cikti sorun yok

bu zamanan kadar inana sonyden başka bişey kapıya sokmazdım ama işte nokıa güzel telefonlar üretiyo sonynin seesi ve kamerası nokıanın yazılım üstünlüğü yazılım bende agır bastıgı için nokıayı tercih ettim
    ayrıca se-turk vardı bilmem bilirmisiniz o sitede büyük ugraşlarım sonucu super moderatör lük yapıyodum ki site kapandı yani yine benm kadar sony ci olamazsın şu anakadar sonynin yanlış olmasın 15 veya daha fazla modelini kullandım ve modladım ...ama benm isteklerime dayanarak w910 kadar çaresiz bi telefonum olmamıştı
  • Ben satabilirim 6-7 aylık W910'umu isteyene...
  • bundan 2 ay önce forumda baktım kalmamış sadece kırmızısı kalmıştı carfurdada sadece teşir ürünü olarak 1 adet siyah kalmıştı onu aldım artık ürertilmiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

Ben satabilirim 6-7 aylık W910'umu isteyene...

kaça veriyosun ve hangi şehirdesin

• W910i modelin ne zaman stoklarda olacağı hakkında hepsiburadaya mail atmıştım.
    Gelen cevapta yüksek ihtimalle bir daha temin edilemeyeceğini belirtmişler.Neden olabilir acaba?
  • bende 1.5 aylık faturalı full kutulu herseyı tam sıyah w910i var... 330tl ye verebılırım... ilgilenenler ulassın bana.. daha dusuk fıyata vermeyecegım.. telfonun cızıksız teteemız sıfır gıbıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih90216

W910i modelin ne zaman stoklarda olacağı hakkında hepsiburadaya mail atmıştım.
    Gelen cevapta yüksek ihtimalle bir daha temin edilemeyeceğini belirtmişler.Neden olabilir acaba?

Muhtemelen yerine G705 geldigi icindir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.