SONY ERICSSON WALKMAN LIVE CEP TELEFONU bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz ? kullanan var mı ? elimde w810i var 5 senedir kullanıyorum ve buna benzer kaliteli müzik dinleyebileceğim bir telefon arıyorum . başka öneriniz varsa o da olur 850tl bütçe
aynı tarzdan devam etmek istersen mükemmel bir seçim.. bende bununla samsung ace arasında kaldım.. ama sony ericcson alırım hiç düşünmem...
ben tavsiye ederim , paranda cebinde kalır . vatandan 585TL ye aldım , gayet güzel bir telefon .
quote:
Orijinalden alıntı: uyarserdar
ben tavsiye ederim , paranda cebinde kalır . vatandan 585TL ye aldım , gayet güzel bir telefon .
ne zaman aldiniz? fiyat cok iyi.
bende 589 a aldım ayın 05.01.2012 de vatan bilgisayardan tavsiye ederim gayet güzel fiyat performans olarak 10 numara .
31.12.2011 tarihinde vatan bilgisayardan almıştım , şu anda ne kadar bilemiyorum ama niyetim de bu telefon yoktu , fiyat çok cazip geldiği için aldım zaten
güzel telefon bende 3 hafttadır kullanıyorum tek sıkıntı şarj olarak beklediğim kadar gitmemesi
bende yeni aldım gerçekten çok hızlı bir cihaz yapmışlar alan kişinin pişman olmayacağından eminim
quote:
Orijinalden alıntı: iron_maiden_levent
güzel telefon bende 3 hafttadır kullanıyorum tek sıkıntı şarj olarak beklediğim kadar gitmemesi
ne kadar gidiyor şarjı?
Telefonu aldım kulanıyorum. Eski bir W810 kulanıcısı olarak kesinlikle menmun kaldım. Müzik sev ses kalitesi süper çok hızlı ve şarj süresi diger telefonlara göre biraz daha fazla.
arkadaşlar telefonun mp3 radyo dinleme ile ne kadar gidiyor?w810i baya pil ömrü uzundu.Arkadaşım 5 saat müzik dinliyordu telefon 2 gün şarj etmeden kullanabiliyordu bilen varsa yazarsa sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme