Şimdi Ara

SONY ERICSSON WALKMAN LIVE CEP TELEFONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY ERICSSON WALKMAN LIVE CEP TELEFONU bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz ? kullanan var mı ? elimde w810i var 5 senedir kullanıyorum ve buna benzer kaliteli müzik dinleyebileceğim bir telefon arıyorum . başka öneriniz varsa o da olur 850tl bütçe

• aynı tarzdan devam etmek istersen mükemmel bir seçim.. bende bununla samsung ace arasında kaldım.. ama sony ericcson alırım hiç düşünmem...
  • ben tavsiye ederim , paranda cebinde kalır . vatandan 585TL ye aldım , gayet güzel bir telefon .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyarserdar

ben tavsiye ederim , paranda cebinde kalır . vatandan 585TL ye aldım , gayet güzel bir telefon .

ne zaman aldiniz? fiyat cok iyi.
  • bende 589 a aldım ayın 05.01.2012 de vatan bilgisayardan tavsiye ederim gayet güzel fiyat performans olarak 10 numara .
  • 31.12.2011 tarihinde vatan bilgisayardan almıştım , şu anda ne kadar bilemiyorum ama niyetim de bu telefon yoktu , fiyat çok cazip geldiği için aldım zaten
  • güzel telefon bende 3 hafttadır kullanıyorum tek sıkıntı şarj olarak beklediğim kadar gitmemesi
  • bende yeni aldım gerçekten çok hızlı bir cihaz yapmışlar alan kişinin
    pişman olmayacağından eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron_maiden_levent

güzel telefon bende 3 hafttadır kullanıyorum tek sıkıntı şarj olarak beklediğim kadar gitmemesi

ne kadar gidiyor şarjı?
  • Telefonu aldım kulanıyorum. Eski bir W810 kulanıcısı olarak kesinlikle menmun kaldım. Müzik sev ses kalitesi süper çok hızlı ve şarj süresi diger telefonlara göre biraz daha fazla.
  • arkadaşlar telefonun mp3 radyo dinleme ile ne kadar gidiyor?w810i baya pil ömrü uzundu.Arkadaşım 5 saat müzik dinliyordu telefon 2 gün şarj etmeden kullanabiliyordu bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.