sonyericsson x10 mini pro almak ıstıyorum arastırdım ozellıklerı tam benlık hatta bununlada yetınmeyıp se'nın musterı hızmetlerını aradım.telefonun resmı satısı 2011 ılk ceyrekte olacagını fıyatını sordugumda 1000 tl cıvarında olacagını ogrendım.ıthalatcı fırma garantısının ıse gecerlı olması ıcın resmı satısa sunuldugunda gecerlı olacagını belırttıler.bu telefonu hıc bı dukkanda bulamadım daha uyguna bulan arkadasların nerden kaca aldıklarını ogrenmek ıstıyorum.ayrıca suan sadece tekno sepette 659 tl var baska sıtelerde yok ne kadar guvenılır bu sıte yardımcı olursanız sevınırım.. sımdıden tesekkurler..
1000 ytl olmaz dostum mumkün değil olursada zaten uzak dur cihaz. maksimum 650 çeker...teknosepette gayet profosyoneldir çoğu yerden bile iyidir kanımca...
arkadaşın birisi kayıtsız yurtdışından 540a getiriyordu ikinci el kısmında...
dogubakta 695 tl mıs fiyatı ama emın olamıyorum acaba kacak oldugunu nasıl anlarım bılgısı olan var mı bu konuda acaba ?ve sızce fıyat uygun mu??
quote:
Orijinalden alıntı: xxxobiwanxxx
dogubakta 695 tl mıs fiyatı ama emın olamıyorum acaba kacak oldugunu nasıl anlarım bılgısı olan var mı bu konuda acaba ?ve sızce fıyat uygun mu??
695 pro ya diyorlarsa at hırsızına denk gelmişssin arkana bakmadan git ordan...sana maksimum 650 dedik daha ne arıyorsun...
quote:
Orijinalden alıntı: xxxx1
quote:
695 pro ya diyorlarsa at hırsızına denk gelmişssin arkana bakmadan git ordan...sana maksimum 650 dedik daha ne arıyorsun...
guzel dıyorsunda o fıyata nerde var bırde adres versen ne guzel olur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xxxx1
quote:
guzel dıyorsunda o fıyata nerde var bırde adres versen ne guzel olur
Teknosepet...gayet düzgün bir yerdir,satana kadar değil sorun esnasında aynen ilgileniyorlar...