Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Arc S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir ürün almadan önce bakarım kullanan var mı memnun mu bir problemle karşılaşmış mı diye ve zannediyorum ki benim gibi düşünen insanlar vardır.Onlara hitaben:
    Telefonu 5 aralık gibi aldım o zamandır kullanıyorum ve telefonda hiçbir arıza yok. Sesi çok kaliteli. Şu ana kadar bir sürü eklendi yükledim ve telefon hala çok hızlı. Kötü yanı şarjı çok çabuk bitiyor yani bende ortalama bir buçuk gün dayanıyor ama çokta hızlı şarj oluyor. Kamerası çok iyi resimler çok parlak Nokia'nın C7 modeli arkadaşımda var onunki de 8 mp ama Xperia çok çok daha iyi. Çok ince ve hafif bir telefon ama bayağı uzun taşımak konusunda sıkıntı olabilir.

Netice olarak 1 aylık tecrübem doğrultusunda uh anasını müthiş telefon diyebilirim.

• kesinlikle katılıyorum muhtesem bir telefon :) yalnız cözemediğim bi noktası var telefonu alalı 3 4 gün oldu giriş menüsünde degilde ana menüde bircok uygulama var bi klasör olusturup o uygulamaları menuden klasöre tasımak istiyorum klasör olusturamıyorum fakat nasıl yapacagım ?
  • Bende dunden itibaren arcs kullaniyirum uzun zamandir almak istedigim telefon ozellikle ksmera konusundaki baasarissi dillere destan gercektende dendigi kadar varmis burda iphone 4s kullananlarin cektigi foolara gsg2 lerin falan cektigi fotolara bakiyorun da arc s in yanin dan bile gecemezz cizenedigim tek bisi var telefonnla konustukdan sonra tel karariyor bi muddet beklemek zorunda kaliyoeum isin gario yani suki telefonu kilifina sokup ciksrdigimds acikiyor beklememe gerek kalmiyor herwlde bi puf noktasi vardir birde su klavyede el aldirmadan nasil yazi yaziliyor onu hala bulmadim

Tel bence gayet gzl karmasik deil.kulanimi cok kolay zaten telefonun en cok dis gorunumu hosuna gidiyordu gercekden coo gzl ben gayet memnunum benim gozumde su an icin rahatsiz edici bi kusuuu yok bir de sarj kobusuna gekince zaten bu tur telefonlarin sarj omru belli fazlasini su an itibari ile beklrmemek lazim alan herkese uayirli olsun
  • benim telefonla konustuğum esna da karararıyor o da zaten kulağımız telefona dokunduğunda arama kapanmasın diye yapılmış bir fonksiyon. Normal tuttuğumda ekran yine açılıyor
  • Yeni Klasör Ekleyemeyn arkadaş için söylüyorum en sağdaki fiziksel tuşa basın,ekle yi seçin
    ve klasör ü seçin yeni klasör hazır... :) Başka Merak Edilen bişe varsa yardımcı olmaya çalışırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.