Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Arc s 2. el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konular hakkında pek bir bilgim yok sizlere danışmak istedim. Neo v 2. el bir cihaz alıcaktım 2 aylık teknosa garantili tertemiz 600 Tl. biraz bakınırken gözüme bir ilan çarptı. Se arc s 2. el 20 aylık kvk garantisi var ve fiyatı 630 tl. Aklım karıstı 4 aylık tertemiz nitelenen bir cihazın bu fiyata satılması normal mi? Yoksa bir sıkıntı var mıdır acaba diy edüşünmem normal mi? neo v almaktansa bu fiyata arc s almayı tercih ederim ama sizlere bir sorayım dedim. 2. el diğer fiyatlara baktım ama 750den aşşağıya 2. el olarak satılan arc s yok. Ama akakçe'den araştırınca 830 tl'ye de sıfırı alınıyor. Ne dersiniz bu cihazı alayım mı? İlan sahibinden.com'da 93002458 numaralı ilan .

• Internetten hele ki, sahibinden com'dan almanı tavsiye etmem. Satın almadan önce sağını solunu iyice kurcalayarak almanı tavsiye ederim. Internetten çok temiz gibi görünen ama vidalarına kadar yalama olmuş, 2. el cep telefonu alıp, kazığın alasını yemiş biri olarak tavsiyemdir..
  • arc s in sıfırı zaten 800-850 tl civarı.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Uzun süredir giremedim foruma yazamadım o yüzden. Arc s in sıfırı nerede 800 850 tlye satılıyor. 1250 civarı bir fiyatı var şu anda mağazalarda .
  • Şu an gittigidiyor da arc s için kampanya var bir bakın derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalat firmalarının ürünleri 800-850 tl arası arkadaşın dediği doğru ama mağazalarda 1250tl den aşağı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

arc s in sıfırı zaten 800-850 tl civarı.

Her gördüğüm yere yazıyorum, buraya da yazacağım.

Distribütör garantisi altında olmayan Arc S'leri ALMAYIN.

Çünkü bu telefonun sensörünün üst veya alt tarafı eninde sonunda çatlıyor, yetkili serviste ekran ve ön kasanın değişmesi suretiyle ücretsiz tamir yapılıyor ama garantisiz veya ithalatçı garantili aldığınızda sonradan ekstra masraf ödersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Çünkü bu telefonun sensörünün üst veya alt tarafı eninde sonunda çatlıyor, yetkili serviste ekran ve ön kasanın değişmesi suretiyle ücretsiz tamir yapılıyor ama garantisiz veya ithalatçı garantili aldığınızda sonradan ekstra masraf ödersiniz.

MarkFoni yada onun gibi bi sitede görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam garantisi nereden.bilmiyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postan

Merhaba arkadaşlar bu konular hakkında pek bir bilgim yok sizlere danışmak istedim. Neo v 2. el bir cihaz alıcaktım 2 aylık teknosa garantili tertemiz 600 Tl. biraz bakınırken gözüme bir ilan çarptı. Se arc s 2. el 20 aylık kvk garantisi var ve fiyatı 630 tl. Aklım karıstı 4 aylık tertemiz nitelenen bir cihazın bu fiyata satılması normal mi? Yoksa bir sıkıntı var mıdır acaba diy edüşünmem normal mi? neo v almaktansa bu fiyata arc s almayı tercih ederim ama sizlere bir sorayım dedim. 2. el diğer fiyatlara baktım ama 750den aşşağıya 2. el olarak satılan arc s yok. Ama akakçe'den araştırınca 830 tl'ye de sıfırı alınıyor. Ne dersiniz bu cihazı alayım mı? İlan sahibinden.com'da 93002458 numaralı ilan .

kardeşim sakın ha sakın GET siz alışveriş yapma,
    şuanki yasa ve sistemde seni dolandıran şahsa hiç bir şey yapamıyorlar,

bence sıfır al hatta 55 tl ye kasko al babalar gibi kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

evet doğru paralel ithalat ürünleri daha ucuz ama garanti konusunda bakanlıktan izinleri var.
    aynı garanti şartlarını sağlamak zorundalar,
    olmadı tüketici hakları var.

• Yeni konu açmamak için buradan sorayım dedim ben de. Bir süredir xperia arc s araştıyorum. Bugün şans eseri önünden geçtiğim bir mağazaya sordum 2.el. Orada bir tane varmış gösterdiler, satıcı adam 1,5 aylık dedi kvk garantisi devam ediyor dedi. Fiyat 650 liraymış. Telefonu açıp 1 dakika falan baktım çalışır durumda, sıkıntı göremedim. Dış görünüşü de gayet temizdi. Fakat cebimde para yoktu o an ve biraz acelem vardı, tamam alıyorum diyemedim , bu yüzden de faturasını ve garantisi görme fırsatım olmadı.

Sabah tekrar gidip konuşmayı düşünüyorum, faturada ve garantide dikkat etmem gereken bir husus var mı ? Bu tarz satıcılar biraz çakal oluyorlar herhangi bir sorun çıkmaması için ne yapmalıyım ?

Telefonun yazılımsal ve donanımsal olarak nelerine dikkat etmeliyim ? Yani açtım baktım kamerasını falan açtım çalışıyordu. Fakat bu ufak izlenim bir çok şeyi göstermiyordur mutlaka bana. Yani telefonu alırken şuna şuna kesinlikle dikkat dediğiniz neler var ? Fiyat uygun mudur ?

Bu konuda acilen cevap verebilirseniz çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Yeni konu açmamak için buradan sorayım dedim ben de. Bir süredir xperia arc s araştıyorum. Bugün şans eseri önünden geçtiğim bir mağazaya sordum 2.el. Orada bir tane varmış gösterdiler, satıcı adam 1,5 aylık dedi kvk garantisi devam ediyor dedi. Fiyat 650 liraymış. Telefonu açıp 1 dakika falan baktım çalışır durumda, sıkıntı göremedim. Dış görünüşü de gayet temizdi. Fakat cebimde para yoktu o an ve biraz acelem vardı, tamam alıyorum diyemedim , bu yüzden de faturasını ve garantisi görme fırsatım olmadı.

Sabah tekrar gidip konuşmayı düşünüyorum, faturada ve garantide dikkat etmem gereken bir husus var mı ? Bu tarz satıcılar biraz çakal oluyorlar herhangi bir sorun çıkmaması için ne yapmalıyım ?

Telefonun yazılımsal ve donanımsal olarak nelerine dikkat etmeliyim ? Yani açtım baktım kamerasını falan açtım çalışıyordu. Fakat bu ufak izlenim bir çok şeyi göstermiyordur mutlaka bana. Yani telefonu alırken şuna şuna kesinlikle dikkat dediğiniz neler var ? Fiyat uygun mudur ?

kutu içerigi tam olmalı ve bi teknik servise goster belki açılmıştır işlem görmüştür diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel+

quote:

Yeni konu açmamak için buradan sorayım dedim ben de. Bir süredir xperia arc s araştıyorum. Bugün şans eseri önünden geçtiğim bir mağazaya sordum 2.el. Orada bir tane varmış gösterdiler, satıcı adam 1,5 aylık dedi kvk garantisi devam ediyor dedi. Fiyat 650 liraymış. Telefonu açıp 1 dakika falan baktım çalışır durumda, sıkıntı göremedim. Dış görünüşü de gayet temizdi. Fakat cebimde para yoktu o an ve biraz acelem vardı, tamam alıyorum diyemedim , bu yüzden de faturasını ve garantisi görme fırsatım olmadı.

kutu içerigi tam olmalı ve bi teknik servise goster belki açılmıştır işlem görmüştür diye

Dükkan teknik servise götürmeme izin verir mi bilemiyorum, gidip konuşacağım. Başka dikkat etmem gereken husus var mı ? Fiyat uygun mu ?

• sıfır adınıza faturalı 700tl forumda bir arkadas satıyor ikinci el bolumune bakınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

sıfır adınıza faturalı 700tl forumda bir arkadas satıyor ikinci el bolumune bakınız

Nerede hocam aradım bulamadım ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

sıfır adınıza faturalı 700tl forumda bir arkadas satıyor ikinci el bolumune bakınız

Nerede hocam aradım bulamadım ben.

şuan bende bulamıyorum ama ikinci el sony bölümünde yazmış sıfır gittigidiyordan adınıza faturalı 700tl hatta referanslarına baktım 1 adette satmıstı
  • buyrun arkadaslar 700tlhttp://forum.donanimhaber.com/m_67137207/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67137207 kefilim demiyorum konusun anlasın
  • Büyük meblağlı telefonları sahibinden üzerinden get le bile olsa almak risk.ilan kendi ilinizdeyse görerek deneyerek alabilirsiniz.ben 22 ay garantili arc ı 520 tl ye aldım.arc s in 600-650 arası olması normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.