Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Arc S APN Kaydetmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün Xperia Arc S aldim ve dünden beri AVEA internet paketim olmasına rağmen bir türlü internete bağlanamadim, *999# filan bu tarz yöntemler denedim telefonunuza göre ayar bulunamadi diyor, sitesindede yok zaten.. APN kendim girmeye çalişiyorum kaydet diyorum, kaydettiğim APN yok oluyor AVEA bayiine götürdüm oda yapamadi varmi bilen yardim lütfen

• Merhaba, bende aynı telefonu yaklaşık 10 gün önce almıştım , avea otomatik mail gönderdi ayarları öyle almıştım , yanlız bende son 3 gündür internete giremiyorum, ya avea göçtü gitti yada telefonumun birşeyleri ayarları değişmiş olabilir , şu an bendeki ayarlar aşağıdaki gibidir:

APN lere giriyorsun --> apn ismi : Avea Internet bunun altında küçük harflerle internetapndroid yazıyor. ---> name: Avea Internet , apn:internetapndroid , proxy,port,username,password,server,mmsc,mms proxy, mms port : bunların hepsini boş geçelim, mcc: 286 , mnc: 03 , authentication type : none , apn type default , apn protocol: IPv4

bir tane daha var oda avea mms ---> name : AVEA MMS , apn: mms , username kadar boş geçiyoruz username:mms, password: *** demiş bunu göremiyorum 3 haneli birşifre var, server:not set , mmsc:http://mms.avea.com.trservlets/mms , mms proxy: 213.161.151201 , mms port: 8080 , mcc: 286 , mnc 03 ,authentication type:none , apn type : mms , apn protocol: IPv4

ozellikle harflerden I ingilizce buyuk I olacak, benim telefon çalışırsa buradan yazmaya çalışacağım,

selamlar....

• üstat şimdi hatırladim , servis ayarlarını 9695'e EVET diye kisa mesaj atıyorsunuz otomatik olarak telefonunuza geliyor, selamlar...
  • evet.. yukardaki ayarlarla çalışmayan telefonum , wirelessi açıp marketden, '' APN Turkey'' isimli prorami arayıp bulup indirdikten sonra interneti ve avea yı seçip apply apn settins e tıklayınca çalıştı yukarıda verdiğim apn isimi değişmiş , bu programı tavsiye ediyorum , en azından bendeki xperia arc s de çalıştı.
    marketde bulamazsanız şöyle bir link verilmiş http://www.mustafaozcan.net/tr/page/APN-Turkey-Android-Uygulamasi.aspx

selamlar.

Sony Ericsson Xperia Arc S APN Kaydetmiyor

• Benim sorunum Hattın eski olmasindanmiş, müşteri hizmetlerini aradım PIN Şifresini kaldırın dedi düzeldi APN ler otomatik olarak geldi, aynı sorunu yaşayan olursa PIN Şifresini kaldırmayı denesin :)
  • Xperia z de foemattan sonra ayni sorunu yasiyorum apn ne otomatik ne de manuel olarak eklenmiyor pin i kaldırdım gene yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüldü ayarlar dan xperia giriyorsunuz ordanda internet ayarları na basın tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.