Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ay kadar evvvel yurtdışından gelen telefonumu (ARC) 1 hafta kadar kullandım. mesaj geldi; kapanacaktır diye.
    telefonun kayıt işlemi için turkcell den kayıt yaptırıldı. ama avea hattımla kullanamıyorum. gelişmelerden haberdar etmeye çalışırım...
  • tam sipariş vericektim aklıma bişey takıldı adam gibi bilgi de bulamadım şimdi arkadaşlar internette bi video vadı adam arc s le 3d fotoğraf çekiyodu ekranı oynatınca dönüyodu falan arcda da var değil mi bu özellik çünkü kamera benim için birinci öncül... ne fark oluyo s le arasında ???
  • Var hocam arc la arasında sadece işlemci farkı var o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm ok o zaman tamamlayayım siparişi tşkler cevabın için ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Kafam karıştı Xperia Arc neden arc s den pahalı bu sitede buradan almayı düşünüyorum ancak normal arc s den pahalı tam tersi olması gerekmiyormuydu ?

http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18icep-telefonu_917025.aspx?CatId=27177&ref=akakce&v=0.16.2

Xperia arc s 990 Lira

http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-arc-cep-telefonu_871854.aspx?CatId=27177&ref=akakce&v=1.69.3

Xperia arc 1012 Lira

Hocam normalde dediğiniz gibi ama bu sitede bi yanlışlık var galiba

bu tablo benimde kafamı karıstırdı. suan fiyatlar daha düsük ve hala arc s daha ucuz. arc ı satıp arc s alasım geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

quote:

Kafam karıştı Xperia Arc neden arc s den pahalı bu sitede buradan almayı düşünüyorum ancak normal arc s den pahalı tam tersi olması gerekmiyormuydu ?

http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18icep-telefonu_917025.aspx?CatId=27177&ref=akakce&v=0.16.2

Xperia arc s 990 Lira

http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-arc-cep-telefonu_871854.aspx?CatId=27177&ref=akakce&v=1.69.3

Xperia arc 1012 Lira

bu tablo benimde kafamı karıstırdı. suan fiyatlar daha düsük ve hala arc s daha ucuz. arc ı satıp arc s alasım geliyor

Samsung Galaxy S II alıp coşacaksın Eray, aman diyeyim
    900 liraya Galaxy S II var sıfır kutusunda Almanyadan gelme. Onlara bak sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

quote:

quote:

Xperia arc s 990 Lira

Xperia arc 1012 Lira

onlar senin dedigin özel sgs2 ler oluyor dimi

birde pasaport kaydı bize ait degilmi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

quote:

quote:

Xperia arc s 990 Lira

Xperia arc 1012 Lira

onlar senin dedigin özel sgs2 ler oluyor dimi

birde pasaport kaydı bize ait degilmi?

Aynen pasaport kaydı 100 liraya yapıyorlar. Özel derken anlamadım

• ozel iste, pm den konustugumuz olay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman gelicek bu ıcs telef olduk artık bekle bekle
  • iyi geceler arkadaşlar. telefonuma ics yüklemeye çalışırken bir problem oluştu ve telefon sim kartı görmemeye ve bataryayı %0 olarak görmeye başladı.sanırım bunun nedeni bootloderın açık olmaması :) bu konuda ban yardımcı olabilecek ya da ankarada götürebilceğim bir telefoncu bilen var mı?
  • telefonu yeni aldım ilk defa android kullanıyorum çok güzel özellikleri var fakat s40tan geçince bayaa bi bocalıyor insan mesela galeri olsaymış çok güzel olurmuş ayrı bi dosya yönetici yüklemek kullanmak uzun sürüyo varsada ben bulamadım :S bide arkadaşlar eskiden tercihler falan vardı seçebiliyoduk bunda öyle bişey yokmu ya sadece yüksekliği seçip kalıyosun moddan moda geçmek için yine program mı lazım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn564

iyi geceler arkadaşlar. telefonuma ics yüklemeye çalışırken bir problem oluştu ve telefon sim kartı görmemeye ve bataryayı %0 olarak görmeye başladı.sanırım bunun nedeni bootloderın açık olmaması :) bu konuda ban yardımcı olabilecek ya da ankarada götürebilceğim bir telefoncu bilen var mı?

beyler yok mu ankarada bu işten anlayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadeceilker

telefonu yeni aldım ilk defa android kullanıyorum çok güzel özellikleri var fakat s40tan geçince bayaa bi bocalıyor insan mesela galeri olsaymış çok güzel olurmuş ayrı bi dosya yönetici yüklemek kullanmak uzun sürüyo varsada ben bulamadım :S bide arkadaşlar eskiden tercihler falan vardı seçebiliyoduk bunda öyle bişey yokmu ya sadece yüksekliği seçip kalıyosun moddan moda geçmek için yine program mı lazım ??

galeriden kastınız resim galerisi ise menüde zaten galeri mevcut.tercihler menüsü dediğiniz teli sessiz/titreşim gibi modlara almak ise onlarında her birinin kısayolunu ekrana koyabilirsiniz(ekrana elinizi basılı tutun...).tavsiyem android ile ilgili uygulamalara google dan göz atmanız.biraz okumayla işinize yarayan çok uygulama bulursunuz.

• Arkadaşlar bu class 10 hafıza kartlarının belirgin bir farkı var mıdır? Almaya değer mi sizce? Şu an içinde class 2 var sanırım ilk aldığımda telefonla birlikte gelen kart ve genel olarak telefondan da memnun değilim açıkçası kasıyor ediyor bildiğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocal07

Arkadaşlar bu class 10 hafıza kartlarının belirgin bir farkı var mıdır? Almaya değer mi sizce? Şu an içinde class 2 var sanırım ilk aldığımda telefonla birlikte gelen kart ve genel olarak telefondan da memnun değilim açıkçası kasıyor ediyor bildiğin.

Pcden hafiza kartina kopyalama yaparken class 4 ile 5 mb civari, class 10 ile 22 mb kopyalama hizini gordum. Sadece bu bile aradaki farki yeterince acikliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isevenn -- 25 Mayıs 2012; 15:40:40 >
  • ICS haziranin ilk haftasi cikabilir arkadaslar. haziranin ortasi gibi de bize gelir.

• telefon usb ile şarj edilince daha kisa gidiyor sanki şarji. sizde farkettinizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

telefon usb ile şarj edilince daha kisa gidiyor sanki şarji. sizde farkettinizmi?

Tüm cep telefonlarında öyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

telefon usb ile şarj edilince daha kisa gidiyor sanki şarji. sizde farkettinizmi?

Tüm cep telefonlarında öyle

sebebi nedir?

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.