Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu ICS güncellemedim henüz. v2.3.4 orjinal rom ile rootlu olarak rahat bir şekilde kullanıyorum. Ancak son 1-2 haftadır telefon iyice kasılmaya başladı. Tuş kilidini bile açarken takılıyor. Bazen dokunmatiği tepki vermiyor. Ram olarak 100 mb civarı boş alan olmasına ve hızlı class kart takılı olmasına rağmen yine takılıyor telefon. Kamera performansı da eski kadar iyi değil gibi.

Telefondan iyice soğuma başladım.
  • xperia arc s aldım türkcellden de internet paketi aldım.internete giriyorum ama çıkıp çıkmadığımı bilmiorum.facebook internet siteleri falan.çıkıp çıkmadığımı nasıl anlarım.bi keresinde iphone olan bi arkadaşıma 250 lira fatura gelmişti
  • yarın bende aranızıa katılıyorum.beyaz renk 899 TL. den alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

yarın bende aranızıa katılıyorum.beyaz renk 899 TL. den alıcam

kardesim yine sen bilirsin ama bu cihaz ICS de kasılıyor onu bilesin. ben GB kullancam diyorsan sıkıntı yok. kamerası, sarjı, ekranı vs.. hepsi cok iyi ama
  • Arkadaşlar merhaba.Bender se xperia arc s almayı düşünüyorum.Merak ettiğim şeyler telefonun eksikleri kullanımda çıkan sorunlar nelerdir sizce telefonu almalımıyım?
  • Android 4 ics güncellemesi telefonu kasıyor ancak, fabrika ayarlarına dönüp hafıza kartını biçimlendirdikten sonra yeniden yükleme bu sorunu çözer mi? Yoksa boşa uğraşmayalım...

Bu arada root kullanmıyorum..
  • arkadaslar bende sony ericsson xperial arc s aldım, ancak bir sorunum var. telefon sim kartın içindeki kişileri görmüyor. ne rehberi içeri aktar dedigimde nede rehbere yeni bir kişi eklediğimde rehberde görünmüyor. yardım!!!
  • bu 4.0 geldiginden beri arctan nefret etmeye başladım şu sıralarda telefon iyice kafayı yedi tam dikkat etmedim ama wireless baglıyken ekran kapanınca telefon donuyor menu tusuna basınca tusun yanındaki ışık yansada ekran gelmiyo bi süre bekleyincede telefon resetliyo kendi kendine baştan başlıyor belliki garantiye gitmesi gerek artık. ilk aldıgımda hayran olmuştum fakat ömrü kısaymış bikaç tanıdıgımada sony aldırmıştım hepsi bozuldu anlaşılan sony hala telefon sektorunda digerlerine yetişemedi.
  • Ya millet, benim arcda şu ilk ekranda ortada gelen mesajları face iletilerini gösteren bir bölüm vardı tam ortada. Ben onu yanlışlıkla çöp tenekesine attım, nasıl geri getirebilirim. Hortlatma imkanımız var mı ?
  • arkadaşlar öncelikle meraba :) sony ericson arc s almayı düşünüyorumhttp://www.alisverisium.com/Sony-Ericsson-Arc-S-LT-18i-Cep-Telefonu-2yil-Garantili-Ayni-Gun-Kargo_74407.html?ref=akakce&v=1.31.7#0 burdan. 2 yıl resmi garanti diyor. sizce doğru mudur bi de site güvenilir mi? telefonun eksi bir yanı varsa yazarsanız sevinirim çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Ya millet, benim arcda şu ilk ekranda ortada gelen mesajları face iletilerini gösteren bir bölüm vardı tam ortada. Ben onu yanlışlıkla çöp tenekesine attım, nasıl geri getirebilirim. Hortlatma imkanımız var mı ?

Galiba Time Scape i diyosun sen widget lardan ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Ya millet, benim arcda şu ilk ekranda ortada gelen mesajları face iletilerini gösteren bir bölüm vardı tam ortada. Ben onu yanlışlıkla çöp tenekesine attım, nasıl geri getirebilirim. Hortlatma imkanımız var mı ?

Galiba Time Scape i diyosun sen widget lardan ekleyebilirsin.

Eyvallah dostum leb demeden anladın, teşekkür ederim..
  • Bu makina çok hoşuma gidiyo...
    Elimdeki iphone 4 16gb la takas yapsam iphonumu özlermiyim? aratırmı bu tel sizce:)
  • --------------------------------------------------------------------------------

beyler jb xperia 2011 lere gelmeyebilirmiş fakat sony daha önce gingerbread için x10 na demişti vermeyeceğiz diye tepki toplayınca güncelledi bence şimdide sony nin resmi talk sonymobile sayfasına veya başka remi sayfalarına baskı yaparsak jellybeane güncelleyebilir çünkü telefonun sistemi yetiyor ve ics ye göre çok daha sonrunsuz ve çok daha hızlı lütfen duyarsız kalmayalım

http://www.sonymobile.com/global-en/support/contact-us/contact-form/Phones/phone/tr_TR/ bu linkten ulaşabilirsiniz

• Olmadı custom rom lardan jelly bean yükleme yoluna gidiceğiz. 4.1 güncellemesi daha kolay olur ama yeni telefonlar alınsın diye yapıyorlar bunu. Umarım 4.1 gelir tepki görürse.
  • ICS geldide ne oldu arkadaşlar telefon resmen yavaşladı.Resetler başladı kendiliğinden hele birde telefonla konuşurken yapmaya başladı ve artık custom'a geçtim bende mis gibi sorunsuz kullanıyorum şimdik resmi olarak gelse ne olur gelmese ne olur custom romlar saolsun elbet çıkarırlar jelly bean ilede.
  • Selamlar arc s simi yeni aldim son surüme güncelledim fakat oyunlarda kapanmaya basladi sorun nedir sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arc s i bir ay kadar bir zaman önce aldım. ICS yükledikten 2 hafta sonra telefonda resetler başladı. Kafayı yemek üzereyim. Genellikle müzik dinlerken tak diye telefon kendini resetliyor. Hatta arama geldiğinde bile reset attığını gördüm. Sabah kalktığımda bazen telefonu kapalı halde buluyorum. Olay artık reseti de geçmiş yani... Forum yazılarından okuduğum kadarıyla sorun android sürümüyle alakalıymış ( umarım donanımsal değildir, inş.) Tavsiye olarak başka bir mp3 çalar kullanın diyenler olmuş çünkü genelde mp3 çalar programı açıkken reset oluyormuş. Ya da wifi. Ama zaten wifi kapalı duruyor benim telefonda onun için ondan olduğunu da sanmıyorum. Sd kart yüzünden oluyor da diyorlar. Kartın içini tamamen sildim. Telefonu geri de dönüştürdüm ilk aldığım günkü haline ama ilk aldığımda telefon GB iken şu anda sonradan yüklediğim ICS içinde mevcut. Virüs falan vardır diye mcafee ile de taratıyorum onda da bir şey yok. Sim karttan da oluyor diyorlar. 10 yıllık sim kartım içinde acaba ondan mı diye yeni sim kart da almayı düşünüyorum. Sizce sorunun asıl kaynağı nedir?

Telefonumu daha ilk aydan garantiye bırakmak istemiyorum. Zira servislerin ne kadar hızlı çalışıp insanları telefonlarından mahrum bırakmadıklarını hepimiz biliyoruz!

Şimdi sorunun sebebini bilen arkadaşlar cevaplarıyla yardımcı olurlarsa sevinirim. Bir de son olarak ICS den GB e dönüş deneyeceğim. Bunu da nasıl yapabileceğimi anlatabilen ya da forumda hangi başlıkta anlatıldığını gösterebilen bir arkadaş olursa şimdiden çok teşekkürler.

• Arkadaslar telefonla konusurken karsidakinin sesi cok az geliyor, telefonun ahizasi mi bozuldu acaba? Lytfen yardim edin, konusurken ses acma tusuna bastim ses full, ayarlardan da kontrol ettim orda da tum sesler sonda. Nedir acaba yanlis olan servise mi gondermeliyim, daha once catlak probleminden servise gondermistim geri gelmesi uzun suruyor. Yardimci olun lutfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, müzik isimleriyle ilgili yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdi ben müzikleri albüm ismi, albüm kapağı ve sanatıçısını düzenleyerek media go ile atıyorum telefona.
    Ancak Murat Boz'un ismini düzenlemeyi unutup MuRat BoZ olarak mı atmışım ne yaptıysam artık hep o şekilde çıkıyor isim. Denemediğim şey kalmadı marketten müzik bilgilerini düzenleme programlarını, tüm Murat Boz şarkılarını silip, düzenledikten sonra tekrar atmayı falan herşeyi denedim. Murat Boz2 yapıp atıyorum aynen öyle çıkıyor ancak Murat Boz yaptığım anda MuRat BoZ oluyor. Artık burda da bulamazsam çözümü hiç bir yerde de bulamam.

Alıntı ile cevaplayın lütfen. Telefon Arc S bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc1905 -- 11 Ağustos 2012; 1:01:08 >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.