Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefonu ics yaptiktan sonra internetten swf izleyemiyorum.

Onceden linke basar direk izlerdim simdi link aciliyor ekranda asagi gosteren yesil bir ok oluyor. Indir der gibi. Basiyorum ok kalkiyor hicbirsey olmuyor. Nasil eskisi gibi swf izleyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Arkadaslar telefonu ics yaptiktan sonra internetten swf izleyemiyorum.

Onceden linke basar direk izlerdim simdi link aciliyor ekranda asagi gosteren yesil bir ok oluyor. Indir der gibi. Basiyorum ok kalkiyor hicbirsey olmuyor. Nasil eskisi gibi swf izleyebilirim?

Android 4ten sonrası flash desteklemeyecek artık. Belki ekstra yüklenecek uygulamalarla çalışır. Aslında flash olayı çok yaygın hala ama html5e geçiş yaptı android, telefonu flasha göre daha az yoruyormuş galiba.

• ben 1 haftalık SE arc s kullanıcısıyım SE`ye yabancı değilim bundan önceki 2 telefonumda SE idi ama bu diğerlerinden bambaşka bi telefon...Sorunum ise bağlantı kablosu yoluyla bilgisayara bağladığımda müziklerimi silemiyorum ya da ekleme yapamıyorum bunun için bi program mı kurmam gerekli zira hafıza kartı batarya çıkmadan çıkmadığı için sürekli onuda aç kapa yapmak istemiyorum bu da sanırım telefonun en kötü özelliği benim için hafıza kartı alakasız yerde
  • Arkadaslar ben bu telefondan (arc s) kardedime almayi dusunuyorum ama heryerde son surum Android 2.3.3 olarak geciyor. 4.0 ve 4.1 guncellemelerini aliyor mu? Bu fiyata alinabilecek en iyi alternatifler nelerdir? En uygun nerede bulabilirim?

• Arkadaşlar bende xperia arc var fakat media go üzerinde müziklerimi düzenleyemiyorum psp yi bağlıyorum müzikleri yeniden adlandırma (albüm ismi, sanatçı adı, art work gibi) yapabiliyorum ama telefonu bağlayın hiç bişey değiştirmiyorum yardımcı olabilecek ver mı ? Teşekkürler..
  • Arkadaşlar ekran görüntülerimizi şu başlıkta paylaşalım:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65964033

• Arkadaşlar selam,

Bende Xperia Arc oldugu halde GooglePlay'de alakasız bir telefon modeli ile kayıtlı görünmekteyim, ne yaptıysam değiştiremiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimsoul -- 18 Eylül 2012; 15:49:13 >
  • telefonumun tuşları zamanla basmayacak gibi geliyor çünkü gittikçe yumuşamaya başladı ithalatçı garantisi var ne yapabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimsoul

Arkadaşlar selam,

Bende Xperia Arc oldugu halde GooglePlay'de alakasız bir telefon modeli ile kayıtlı görünmekteyim, ne yaptıysam değiştiremiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Saygılar

LT15i mi yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Arkadaslar ben bu telefondan (arc s) kardedime almayi dusunuyorum ama heryerde son surum Android 2.3.3 olarak geciyor. 4.0 ve 4.1 guncellemelerini aliyor mu? Bu fiyata alinabilecek en iyi alternatifler nelerdir? En uygun nerede bulabilirim?

En son 4.0.4 aldı. 4.1 gelmicek gibi.
  • Merhabalar ilk çıktığında almıştım midnight blue çok memnunum eklerseniz sevinirim
  • Arkadaşlar önerebileceğiniz programlar var mı ? abuk subuk programlar yükledik hep

• arkadaşlar kamera ve tarayıcı arasındaki boşluğu nasıl düzeltebilirim simgeyi tutup aşşağı sürükleme falan yaptım ancak olmuyor simgeler çok büyük görünüyor taşınırken arada baya boşluk var ele alınca sorun yapıyor yardım edermisiniz.
  • arkadaşlar bi sorum olacak size ben arc s aldım ama bı sıkıntım var rehberde sadece sım karttakı kayıtları görmek istiyorum ama ayarları bi türlü bulamadım nerden ayarlıcam birde bu numaraları pc nasıl aktarırım ayrdımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar

bir tane xperia LT26İ telefonumuz var. yurtdışından gelme. kayıtlı.
    telefonun ekranı otomatik döndür özelliği açık olduğu halde ekran otomatik dönmüyor.
    yatay olarak yazılan oyunlarda ekran otomatik olarak dönüyor. fakat örneğin otomobil yarışı oyununda sensör la kontrol edemiyoruz.
    ana menüde gezinirkende telefon ekranı çevirmiyor.
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

ilginize şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar telefonun ekranına dokunduğumda çizgiler kalıyor.ayrıca ekranında üstünde sürekli değişen küçük sayılar var.ne yapmam gerekiyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan ŞAHİN

Arkadaşlar telefonun ekranına dokunduğumda çizgiler kalıyor.ayrıca ekranında üstünde sürekli değişen küçük sayılar var.ne yapmam gerekiyor??

Geliştirici seçenekleri kısmından bazı özellikleri açmışsınız. Onları kapatırsanız bu tip şeylerle karşılaşmazsınız. Biraz kurcalayın bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan ŞAHİN

Arkadaşlar telefonun ekranına dokunduğumda çizgiler kalıyor.ayrıca ekranında üstünde sürekli değişen küçük sayılar var.ne yapmam gerekiyor??

Geliştirici seçenekleri kısmından bazı özellikleri açmışsınız. Onları kapatırsanız bu tip şeylerle karşılaşmazsınız. Biraz kurcalayın bulursunuz.

çok teşekkürler.buldum dostum
  • arkadaşlar internetten xperia arc s aldım pasaport kayıtlı fakat eksik evraktan ötürü düştü kayıt.telefonum kapandı .istanbulda imei attırabilecegim bi yer var mı .cevap yazarsanız cok makbule geçer .kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeros58

arkadaşlar internetten xperia arc s aldım pasaport kayıtlı fakat eksik evraktan ötürü düştü kayıt.telefonum kapandı .istanbulda imei attırabilecegim bi yer var mı .cevap yazarsanız cok makbule geçer .kolay gelsin

Tam emin olmamakla birlikte Aksaraydaki telefoncuların yapabileceğini tahmin ediyorum..

Yanında kullanmadığın bir telefonla gidersen daha kolay hallolur işin..
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.