Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ****

quote:

Orijinalden alıntı: homeros58

arkadaşlar internetten xperia arc s aldım pasaport kayıtlı fakat eksik evraktan ötürü düştü kayıt.telefonum kapandı .istanbulda imei attırabilecegim bi yer var mı .cevap yazarsanız cok makbule geçer .kolay gelsin

Tam emin olmamakla birlikte Aksaraydaki telefoncuların yapabileceğini tahmin ediyorum..

Yanında kullanmadığın bir telefonla gidersen daha kolay hallolur işin..

hocam istanbulda dogubankta ki telefonculara felan sorduk bu modele atamadıklarını söylediler.orada olur mu acaba ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar internetten xperia arc s aldım pasaport kayıtlı fakat eksik evraktan ötürü düştü kayıt.telefonum kapandı .istanbulda imei attırabilecegim bi yer var mı .cevap yazarsanız cok makbule geçer .kolay gelsin

Tam emin olmamakla birlikte Aksaraydaki telefoncuların yapabileceğini tahmin ediyorum..

hocam doğubankta ki telefonculara sorduk ama arc s 'e yapan çıkmadı.ordakiler yapabilirler mi acaba.ulaşabilecegim bi adres veya telefon no. var mıdır ?
  • quote:

quote:

quote:

hocam doğubankta ki telefonculara sorduk ama arc s 'e yapan çıkmadı.ordakiler yapabilirler mi acaba.ulaşabilecegim bi adres veya telefon no. var mıdır ?

Bende yok maalesef, google da bu konuda yardımcı olmuyorsa mecbur tabana kuvvet dolaşmaya devam demekten başka bir cevap bulamadım :(

• herkese iyi eglenceler arkadaslar benim sorum olacak benim arc s lt18i cihazım var root yapmaya calıstım beceremedim ve kilidi acmadan tekrar unroot yaptım ama telefon su an lt18a olarak görunuyor ve pc companiyden onarım fln yapamıyom ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz yada bu sekilde dursa bi zararı olurmu
  • Arkadaşlar ST23i miro cep telefonu için bildiğiniz bir kolay ekran kilidi açma (easy unlock screen vb) gibi bir program varmı

zira üst taraftaki düğmeye basıp ekranda parmağımla sürükleyerek açmak bazen çok zülum geliyor.

ne bileyim sensörleri filan kullanarak veya alttaki kapasitif düğmeleri kullanarak açılamaz mı ekran.

BİLEN VARSAAAA lütfen yazsın.....
  • Arkadaşlar benim de sorunum root yaptım herşey çok iyiydi sorunsuzdu.Rom toolboxtan 1 tane tema ve yazı fontu yükledim reboot etsin mi dedi tamam dedim.Telefon sony xperia yazıları geliyor.Daha sonra kilit ekranına geliyor vodafone vs yazılarından yazı fontunun değişmiş olduğunu anlıyorum hızlı davranırsam kilidi açıp menuyu görebiliyorum ancak 3-4 saniye sonra ekran kararmaya başlıyor ve reset atıyor sürekli bu devam ediyor.Flashtoldan tekrar kernel atmak istedim geri tuşuna basarak telefonu baglıyorum hiçbirşey olmuyor telefonu görmüyor,sony update centerdan denedim yine aynı şekilde telefonu görmüyor.Sanırım usb hata ayıklama modu kapalı olabilir,ama telefon reset attıgı için açamıyorum,veya başka bir nedenden görmüyor olabilir.Telefonda cwm yüklü cwm ekranına geldim oralardan birşeyler kurcaladım fabrika ayarlarına dönmeye çalıştım sd kartı sildim yine de birşey değişmedi.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

• merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak?
    sony ericson xperia arc s cep telefonum var..
    adobe readerden e kitap okuyorum.
    okuduğum kitapları silemedim
    nasıl silebilirim.
    bana yardımcı olur musunuz?
    teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba kız kardeşim xperia arc telefonunu düşürmüş tel açılıyor ışıklar yanıyor fakat ne yazıkki ekrana hiçbirşey gelmiyor.ne önerirsiniz???
  • daha önceden telefonu direk bağlardım usb kablosu ile sonralarında bi hata oldu onuda çözdüm usb ayıklama modunu aktifleştirdim öyle bağlanıyordum şimdi 2 şekildede bilgisayara bağlanmıyor telefon . bağlıyorum dosya yöneticisini açarken hafza kartına girerken donuyo ekran bilgisayarda sıkıntı yok bunun nedeni nedir arkadaşlar bir çözüm yolu varmı lütfen ilgilenenler teşekkür ederim şimdiden
  • Arkadaşlar çok uygulama yüklemem, oyun oynamam radyo, müzik, internet, fotoğraf günde toplam en çok yarım saatlik telefon görüşmesi yaparım sizce 750TL.'ye alayım mı? Aslında S2 alacaktım ama o da 1200TL.'ye demirledi o kadar fark vermek de anlamsız geldi. Bir ara Razr dikkatimi çekti ama onun da, ekran baya soluk kalıyor. Siz, ne dersiniz? Arc S baya hesaplı kalıyor amazon.de'ye baktım onlar da neredeyse TR ile aynı fiyata satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonzo58

ARKADAŞLAR BENİMDE BİR SORUNUM VARDI.DÜN XPERİA ARC ALDIM 2. EL TELEFON ÇİZİKSİZ VE GARANTİLİ AMA ŞÖYLE BİR SORUNUM VAR.BAZEN GALERİDEKİ HİÇBİR DOSYAYI GÖRMÜYOR AYRICA KAMERAYLA ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLAR YANA KÜÇÜK FOTO HALİNDE KAYDIKTAN SONRA O FOTOGRAFLARI AÇTIĞIMDA SİYAH BİR EKRAN ÇIKIYOR.SİZCE NE OLABİLİR HAFIZA KARTINI OKUMADA SORUN OLSA ZATEN RESİM ÇEKMEZ...ÇÖZEMEDİM GİTTİ

aynı sorun bendede vardı quickpic programını kurdum rahatladım

bu arada arkadaşlar kulak sensörünün olduğu yerde çatlak oluştu ve sarzım %21-22 iken telefon görüşmesi yaptığımda bi kaç dakika içinde bitiyor ve sarza taktığımda yine sarz %20lerde görünüyor anlamadım bir türlü aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız var mı acaba?

• arkadaşalar eskiden ana menude telefonu sessize alabiliyorduk şimdi güncelleme yaptıktan sonra bunun yerini kmera aldı. Nasıl düzeltebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

arkadaşalar eskiden ana menude telefonu sessize alabiliyorduk şimdi güncelleme yaptıktan sonra bunun yerini kmera aldı. Nasıl düzeltebilirim.

Maalesef düzeltemezsin.
    Benim de tercih ettiğim bir şeydi ama yeni sürümde ne yazık ki kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

arkadaşalar eskiden ana menude telefonu sessize alabiliyorduk şimdi güncelleme yaptıktan sonra bunun yerini kmera aldı. Nasıl düzeltebilirim.

Widgetler arasında durum geçişi diye bir widget var onu ana sayfaya sürüklersen onu tıklıyarak sessize alabilirsin aynı zamanda wifiyi kapatıp açabilir uçak moduna v.s geçebilirsin.
  • Arkadaşlar kamera hatası alıyorum. Sorun nedir. Kamera kullanılamıyor veya bazende kamera açılıyor. Sebebi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rootlu telefonum var. Cok yavas geliyor bana. Kamera eskisi gibi iyi gelmiyor bana exmor falan vardı galiba o da yok. Kalitesinden memnhn degilim.
    Ayrica cok gec aciliyor kamera ne yapayim?

• Merhaba,

Arkadaşım bu telefonu verecek bende biraz uğraşmak istiyorum herkesin en çok sıkıntı duydugu telefonun ram ve hafızası çok düşük.

1. ZRAM diye sanal bir ram olayı var microsd'yi telefona ram olarak gösteriyorsunuz bunu bu telefonda kullanabilirmiyim varmı hiç deneyen ?
    Birde tam olarak nasıl yapılıyor ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2210255

http://www.sandisk.com.tr/products/memory-cards/microsd/extremepro-uhs-i/ 95/Mb sn .

2. Bütün uygulamaları otomatik olarak sd kartta nasıl yükleme yapabilirim. Nette buldum biraz ama telefon gelmeden araştırıyorum.

3. Xperia Ultimate HD Custom Rom bunu çok özmüşler ram ve hız konusunda siz ne diyorsunuz ?

4. UHS-I microSD kartları bu telefon görürmü ve tam performans alabilirmiyim ?

eğer bunları çözebilirsem ozaman telefonu çok rahat kullanabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 19 Mayıs 2013; 1:42:50 >

• Ben flashlamadan once dolphin browser ile swf izleyebiliyordum. Simdi izleyemiyorum neden?

Yada bir ROM onerirmisiniz?

• 2. el olarak almayı düşünüyorum fakat endişelerim var şuan için w995 ile beraberliğim güzel çok memnunum ama uygulama kısıtlaması ve ekranından dolayı arc ile değiştirmek istiyorum ne dersiniz ?
  • Arkadaşlar merhaba sabah telefonum çok normal çalışıyordu fakat yaklaşık 4 saattir açılıp kapanıyor ama menü ekranı gelmiyor sadece sony ve ardından xperia yazısı çıkıyor sonra başa dönüp aynı yazıları tekrarlıyor...

Ek olarak telefonum çok ısındı bende bataryayı çıkarıp kapadım nasıl bir işlem uygulamalıyım
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.