Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arcadaslar, bu ilk sayfada yer alan applicationlari cihazima nasil yukluyecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drskender

Arcadaslar, bu ilk sayfada yer alan applicationlari cihazima nasil yukluyecegim.

Android market yada blackmart alpha'dan indirebilirsiniz,

Google'a uygulamanın adını yazıp apk dosyasını blun telefona atıp yükleyebilirsiniz
  • quote:

Bütün ARC'adaşlara selamlar. 2 GÜN ÖNCE arc'ımı aldım ve çalıştığım hastanede i-phonu'u olan pek çok arkadaşıma cihazı gösterince "ben de mi alsam çok iyiymiş" cevabını aldım. Cihazdan çok memnunum 2 gündür forumu takip ediyorum. Şimdi izninizle sorularımı sorucam.

1-Cihazi 2 gün önce TİM'den 1200 liraya aldım. Tanıdık maliyetine satış yaptı. Sizce iyi fiyat mı?
    2-Cihaz otomatik olarak 2.3.3 versiyonu ile geldi. Buna rağmen açılıp kapanması 1 dk. sürüyor. Bir sorun olabilir mi? Yani en son versiyonu yükle diyince bu süre azalıyordu. eee benimki zaten en son verisyon bu bir sorun değil mi şimdi. Bunun sebebi hafıza kartımın hala class 2 olması mı?
    3- 2.3.3 versiyonu root edilmiyor anladım. Peki sizce forumun başındaki 2.3.3 root etme yöntemini uygulayım mı uygulamayım mı? Çok karışık bir şeye benziyor.
    4-Bu cihaz için acele kılıf almam lazım. Kullandığınız kılıfı ve aldığınız yeri iletebilir misiniz?

Bence çok iyi bir fiata almışsın.2.3.3 versiyonda çok denedik ortalama 35 saniyede açılıyor.class2 sd kart problem yaratabilir,enaz class 6 veya 10 almalısın.
    2.3.3 versiyonu önce bir programla 2.3.2 ye döndürüp root edip sonra ota dan güncellersen oluyor.Çok karışık ve zor değil,Ama otadan görebilmesi için (ota kablosuz üzerinden telefondan güncelleme) ingiliz versiyonu yüklemek lazım ama tabi menüzü türkce.Biz hep o şekilde yaptık problem yaşamadık.
    Ben kılıofsız kullanıyorum,kılıfla çok kaba oluyor,ekranda koruyucu var arka kapakta çok ucuz çizilirse değiştiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

quote:

Bütün ARC'adaşlara selamlar. 2 GÜN ÖNCE arc'ımı aldım ve çalıştığım hastanede i-phonu'u olan pek çok arkadaşıma cihazı gösterince "ben de mi alsam çok iyiymiş" cevabını aldım. Cihazdan çok memnunum 2 gündür forumu takip ediyorum. Şimdi izninizle sorularımı sorucam.

1-Cihazi 2 gün önce TİM'den 1200 liraya aldım. Tanıdık maliyetine satış yaptı. Sizce iyi fiyat mı?
    2-Cihaz otomatik olarak 2.3.3 versiyonu ile geldi. Buna rağmen açılıp kapanması 1 dk. sürüyor. Bir sorun olabilir mi? Yani en son versiyonu yükle diyince bu süre azalıyordu. eee benimki zaten en son verisyon bu bir sorun değil mi şimdi. Bunun sebebi hafıza kartımın hala class 2 olması mı?
    3- 2.3.3 versiyonu root edilmiyor anladım. Peki sizce forumun başındaki 2.3.3 root etme yöntemini uygulayım mı uygulamayım mı? Çok karışık bir şeye benziyor.
    4-Bu cihaz için acele kılıf almam lazım. Kullandığınız kılıfı ve aldığınız yeri iletebilir misiniz?

fiyat çok iyimiş ya bundan ucuzunu bulamassınız heralde tanıdığınız arkadaş bizede bir kıyak yaparmı bende almak istiyorumda diyer sorulara cevap veremiycem kusura bakmayın

kardeş hayırlı olsun. bence fiyat çok iyi. açılış süresi bende de aynı class2 card olduğu için bu kadar uzun sürmesi normal. kılıf olarak kesinlikle invisible phone guard full body kit öneririm. telefonun önünü ve arkasını kaplayan bir plastik ve çok ince. hiç kaplandığı bile anlaşılmıor. kılıfsız olarak kullanmış oluyorsun ve telefonun her yerini koruyor. sadece o plastk çiziliyor. ilerde rahatlıkla çıkartabilirsin. telefona hiç zararı yok. ben 4 gün önce hızlı al.com dan aldım ama uygulaması baya bi zahmetli interetten videolarına bakabilirsin. benm tamanlamıyla uygulamam 2 saatimi aldı. arada hava kabarcığı kalmasın diye 5-6 sefer söküp geri yapıştırmak zarunda kaldım ama değdi. şimdi telefon çok iyi duruyor. tavsiye ederim. güle güle kullan.

• arkadaşlar acep bu arc a android 3 yüklenebilicek mi ve bu güncelleme ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulder_x

arkadaşlar acep bu arc a android 3 yüklenebilicek mi ve bu güncelleme ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı acaba?

Android 3 sadece tabletler için benim bildiğim kadarıyla. Yıl sonu 2.4 gelecek deniyordu en son ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

arkadaşlar acep bu arc a android 3 yüklenebilicek mi ve bu güncelleme ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı acaba?

Android 3 sadece tabletler için benim bildiğim kadarıyla. Yıl sonu 2.4 gelecek deniyordu en son ama.

teşekküler.

peki benim gibi ARC da 2.3.3 de reset sorunu yaşayan var mı? telefonum arada bir kendini kapatıp açıyor ve açılışta pim soryor. bazen sabah uyandığımda telefonun benden pim sorduğunu görüyorum, yani gece kendini resetlemiş. buna karşı ne yapmam lazım. ısınmadan olmadığını ve ramin dolmasından olmadığını gördüm. başka ne olabilir?

• quote:

quote:

quote:

teşekküler.

peki benim gibi ARC da 2.3.3 de reset sorunu yaşayan var mı? telefonum arada bir kendini kapatıp açıyor ve açılışta pim soryor. bazen sabah uyandığımda telefonun benden pim sorduğunu görüyorum, yani gece kendini resetlemiş. buna karşı ne yapmam lazım. ısınmadan olmadığını ve ramin dolmasından olmadığını gördüm. başka ne olabilir?

Problem yazılımsal formatlayıp yeni bir 2.3.3 kurmanız sorunu bence çözecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Arcadaslar, bu ilk sayfada yer alan applicationlari cihazima nasil yukluyecegim.

Google'a uygulamanın adını yazıp apk dosyasını blun telefona atıp yükleyebilirsiniz

abı sımdı ben bu dosyaların hepsını rar dosyası olarak windowsa bilgisayarıma ındırdım. Hepsi .apk dosyası olarak gozukuyor. Ben sımdı bunu arc'ı bagladıktan sonra arc'ın ıcınde nereye atıcam . Hafıza kartına mı? yoksa telefonun hafızasına mı? aTTIM DIYelım sd cardın ıcınde bır suru dosya var. Herhangı bırının ıcıne atmam farkeder mık,?

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

>>> Sony Ericsson  Xperia™  ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<<

Cihazında şu şekilde çatlağı olan var mı arkadaşlar ?

Bende çatlak var:)
    Ama xda da haberi görünceye kadar farkına bile varmamıştım. Yani çok yakından dikkatli bakınca görülüyor. İlk çıkan mavi arc lardan.
    Aldıgımda mı vardı yoksa daha sonramı oluştu bilgim yok. Kılıfsız, yaklaşık bir ay kullandım. Fazla yüksekten değil ama 1-2 kere yere düşürdüm. Çizik, ezik bişey olmadı. Belki o çatlakta düşürdüğüm zamanlarda oluşmuştur.
    Dediğim gibi dikkatli bakmadıkça görünmüyor. Ama hoş bişey değil tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: dmxerkan

quote:

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images//images/haber/27321/DH_Arc_1.jpg [/simage]

Ama xda da haberi görünceye kadar farkına bile varmamıştım. Yani çok yakından dikkatli bakınca görülüyor. İlk çıkan mavi arc lardan.
    Aldıgımda mı vardı yoksa daha sonramı oluştu bilgim yok. Kılıfsız, yaklaşık bir ay kullandım. Fazla yüksekten değil ama 1-2 kere yere düşürdüm. Çizik, ezik bişey olmadı. Belki o çatlakta düşürdüğüm zamanlarda oluşmuştur.

Xperia ARC'tan soğudum.Dün almaya gittim sonra dedim ya çatlarsa ?,Reset sorunları başlarsa ? Pazartesi bi daha gideceğim.Galaxy S 2 alacağım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 3 Temmuz 2011; 8:23:30 >

• quote:

quote:

quote:

abı sımdı ben bu dosyaların hepsını rar dosyası olarak windowsa bilgisayarıma ındırdım. Hepsi .apk dosyası olarak gozukuyor. Ben sımdı bunu arc'ı bagladıktan sonra arc'ın ıcınde nereye atıcam . Hafıza kartına mı? yoksa telefonun hafızasına mı? aTTIM DIYelım sd cardın ıcınde bır suru dosya var. Herhangı bırının ıcıne atmam farkeder mık,?

Öncelikle tavsiyem marketten "astro file manager" uygulamasını indirin. Marketten indirdiğiniz her sey otomatik olarak yüklenir. .apk dosyalarınızı herhangi bir dosyaya değil, direk sd carda atın ki bulmanız kolay olsun. Şimdi de telefondan astro programına girin. sd card dizini altında .apk dosyalarını görürsünüz. Üstüne tıkladığınızda yükleme seçeneği gelecektir. Ya da attığınız dosyanın adını arama butonuna yazarak da bulabilirsiniz. Yükledikten sonra .apk dosyalarını silebilirsiniz durmasına gerek yok.

Dip: Ayrıca "market" dışındaki indirdiğiniz uygulamaları yukleyebilmek icin ayarlar-uygulamalar-bilinmeyen kaynaklar seçeneğini açmalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

quote:

quote:

teşekküler.

Problem yazılımsal formatlayıp yeni bir 2.3.3 kurmanız sorunu bence çözecektir

teşekkürler legen, fakat bu cevabın aynısı geçen hafta sony ericsson müşteri hizmetleri de verdi ve o zaman yazılımı yeniden telefonla gelen programla bilgisayar yardımıyla yükledim ama sorun gitmedi. hatta az önce sana yazdığım bu cevabı telefondan yazıyordum fakat daha yazımı tamamlayamadan telefon resetledi kendini. sende arc mı kullanıordun, sende bu problem olmuyor mu?

• quote:

quote:

quote:

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images//images/haber/27321/DH_Arc_1.jpg [/simage]

Xperia ARC'tan soğudum.Dün almaya gittim sonra dedim ya çatlarsa ?,Reset sorunları başlarsa ? Pazartesi bi daha gideceğim.Galaxy S 2 alacağım sanırım

SGS2 iyi telefon. İncelemeleride izledik. Gerçekten çok hızlı. Fakat tipi çirkin bence:)
    Kamera, tasarım, belki ekran, konusunda arc geçer sgs2 yi. Gerisinde sgs2 daha iyi. Birde fiyat performans durumu var tabi. Benim arc 600 tl ye falan geldiği için sgs2 yi almam:)

Bu arada reset sorunu yaşayan arkadaşlar, telefonunuz rootlu ise setcpu programıyla, max cpu yu 768 e düşürün.
    Hem ısınma probleminden hem reset probleminden kurtulacaksınız ve batarya süreniz artacak. 40 kere söyledim bunu, deneyen çıkmadı herhalde. Setcpu kullanana kadar telefondan çok rahatsızdım ama reset sıfıra inince abartmıyorum belki 1 haftadan fazla yeniden başlatmadan kullanmışımdır telefonu. Onlarca program yükledim, sildim. Onlarca 3d oyun denedim. Reset sıfır.

• Arcadaslar merhaba? Bugun telefonu kurcalarken beceremedıgım bır sey oldu yardımcı olursanız sevınırım. Goruntulu konusma yapabılıyormuyuz. Rehberde kısılerde hıc bır sekılde goruntulu konusma ekranı goremedım? Fıkrı olan var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

SGS2 iyi telefon. İncelemeleride izledik. Gerçekten çok hızlı. Fakat tipi çirkin bence:)
    Kamera, tasarım, belki ekran, konusunda arc geçer sgs2 yi. Gerisinde sgs2 daha iyi. Birde fiyat performans durumu var tabi. Benim arc 600 tl ye falan geldiği için sgs2 yi almam:)

Bu arada reset sorunu yaşayan arkadaşlar, telefonunuz rootlu ise setcpu programıyla, max cpu yu 768 e düşürün.
    Hem ısınma probleminden hem reset probleminden kurtulacaksınız ve batarya süreniz artacak. 40 kere söyledim bunu, deneyen çıkmadı herhalde. Setcpu kullanana kadar telefondan çok rahatsızdım ama reset sıfıra inince abartmıyorum belki 1 haftadan fazla yeniden başlatmadan kullanmışımdır telefonu. Onlarca program yükledim, sildim. Onlarca 3d oyun denedim. Reset sıfır.

hocam telefonu hangi ülkeden aldın acaba?

• quote:

Arcadaslar merhaba? Bugun telefonu kurcalarken beceremedıgım bır sey oldu yardımcı olursanız sevınırım. Goruntulu konusma yapabılıyormuyuz. Rehberde kısılerde hıc bır sekılde goruntulu konusma ekranı goremedım? Fıkrı olan var mı?

Suanda yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım dediğin mantıklı geliyor, fakat bu adamlar bu telefonu tasarlarken 1ghz i kaldıracak bir telefon yapmamılar mı demek istiyorsun. eğer dediğin gibi şlemci hızını düşürürsem bu telefonu bazı uygulamalarda yavaşlatmayacak mı? telefon 1ghz de düzgün çalışmıyorsa bu bi sorun demektir. hem ben telefonu root yaparsam garanti dışı kalmaz mı? herkez root olayını beceremez. beceremeyenler bu yelefonu böyle kullanmak zorundalar mı? bu arada bazı arkadşlar sorunun yazılımsal olduğunu ve daha önceden 2.3.2 kullanırlarken bu sorunu yaşamadıklarını yazmışlardı. acaba sony bunun için yama gibi bişey çıkarttırabilir mi?

• Ben 384 mhz da kullaniyom herseyi aciyo
  • quote:

Ben 384 mhz da kullaniyom herseyi aciyo

2 günü görüyonmu kanka normal kullanımda?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.