cihaz bu, fotoğrafları çekip ekleyecem uygun bi zamanda
sabırsızlıkla bekledigim telefonlardan biri neo mini mini pro yada xperia pro birini alacam ya hayırlısı....
quote:
Orijinalden alıntı: tahirorhan
bugun elime geçti, almanyadan kuzene getirttim, beyaz renk, 250 euroya geldi. hem tasarım hem de özellik olarak çok güzel, çok beğendim. herkese tavsiye ;) bu arada biraz iddaalı bi cümle olacak belki ama sanırım türkiyedeki ilk mini pro kullanıcısı olabilirim =D
İlk olabilirsin ama ilk para ödeyeni benim :) 20 sinde parasını ödedim aldım ebayden arkadaşımda tel şu an, haftaya gelecek :) senden önce inceleme yazarım haberiniz olsun :)
iyi günlerde kullanın bende bu cihazı bekleyenlerdenim. merak ettiğim kamera nasıl exmor sensör varmı bazı yerlerde var yazıyor ama resmi sitesinde bir açıklama yok.
Exmor yok, ekranda bravia engine var sadece, bide exmor olsa yok satar
Kamerası video çekiminde başarılı fakat fotoğrafa gelince Arc ve Neo gibi Exmor R ya da Sony sensörlü modellerde olduğu gibi yani berbat.. C901 yada Aino'daki kamera olsaydı, yani kamerası samsung olsaydı büyük ihtimalle bu modeli alacaktım.. Bu görüşüme yine karşı çıkanlar olacaktır. Ama herşey ortada, kimse kendini kandırmasın..
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Kamerası video çekiminde başarılı fakat fotoğrafa gelince Arc ve Neo gibi Exmor R ya da Sony sensörlü modellerde olduğu gibi yani berbat.. C901 yada Aino'daki kamera olsaydı, yani kamerası samsung olsaydı büyük ihtimalle bu modeli alacaktım.. Bu görüşüme yine karşı çıkanlar olacaktır. Ama herşey ortada, kimse kendini kandırmasın..
sen ne aldın hocam?
kamerasının o kadarda kötü olmaması lazım yahu :S :S
quote:
kamera çekimi kötü, işlerden dolayı ayrıntılı inceleme yazamıyorum ama pohuman haklı =)
quote:
Orijinalden alıntı: IR0N
quote:
sen ne aldın hocam?
Bende şuanda Aino var ama C901 arıyorum..
Hayırlı olsun, incelemeyi bekliyorum.
' Telefona sahip olan arklar ayrıntılı şekilde biraz daha bilgi çok iyi olur.
3 kasım gibi xperia mini gelecek amerikadan, o da gelsin ikisini yanyana altalta üstüste koyup oyle bi inceleme yapıcam arkadaşlar =)
slm arkadaşlar. mini pro ve miniyi karşılaştırmanız açsından 2sinin birlikte çekilmiş fotoğrafglarını ekliyorum, sormak istedikleirnizi cevaplayabilrim.
' Teşekkürler paylaştığın için. sormak istediğim şu 2 side sende mevcut olduğu için hangisi daha kullanışlı daha rahat daha hızlı daha büyük.. Bana göre mini pro daha iyi gibi.. Sence senin fikrin nedir hangisini almalıyız ? Sorum bu :)
amerikadan gelmişti, bir tane de hollandadan getirttim, o resimdekini satabilirim isterseniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme