Şimdi Ara

SONY ERICSSON XPERIA NEO V KAMERA SORUNU (MORLUKLAR))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Her türlü sorunun çözümünü bulduğum bu forumda kendi başıma gelen sorunu da sizlerle paylaşmak istedim. 2 ay önce Teknosa'dan SONY ERICSSON XPERİA NEO V ALDIM ve bir ay önce de kamerada çok ilginç bir hata ile karşılaştım veya vardı ben yeni farkettim ama daha önce hiç böyle bir hata görmedim.
    Telefon flash modunda iken gece çekimlerinde ekran üzerine mor bulutlar atıyor. Telefonu garantiye gönderdim (sony'nin servisini de 1 numara demişlerdi) yazılım atıp geri göndermişler aynı sorun devam ediyor. Konu ile ilgili bir resim daha yollamak istiyorum size. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar yok mu bir çözümü :@
  • dostum her resimde hep aynı yerde aynı sekil mi cıkıyor acaba_? bir kac farklı ortamda denemenizi oneririm cunku genelde flash havadaki bazı yansılamalar sonucu farklı etkiler yaratabiliyor ben bunu normal fotograf makinesinde cok kez yasadım farklı alanlarda denemenizi oneririm
  • hocam yine aynı farklı ortamlarda da denedim yine aynısını yapıyor. bazen ışıklı ortamda da yapıyor. aynı telefondan arkdaşta var beyazı ondan hiçbir sorun yok.
  • o zaman tekrar servise gönder hatayı belirt tuketici haklarını oku oralarda vardı bisiler aynı hatanın tekrarlanması uzerine falan filan;)
  • evet onu biliyorum fakat burdan bi arkadasta daha varmış sorun asya telekom u önerdim oraya göndermiş değişim yapacaklarmış galiba. ben tele servise göndermiştim yazılıp atıp geri yolladılar. arkadaşlar benden size tavsiye yeri gelmişken söyliyeyim tele servise göndermeyin .
  • arkadaş. Aynı sorun bende de var ben 2 tane aldım beyaz planda var diğerinde yok. Sen ne yaptın gönderdim mi servise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı sorun android 4.0.4 sürümüne geçtikten sonra oldu.
    2.3.4 sürümünde gece çekimleri mükemmeldi ama şimdi morluklar var. berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAT007

bende aynı sorun android 4.0.4 sürümüne geçtikten sonra oldu.
    2.3.4 sürümünde gece çekimleri mükemmeldi ama şimdi morluklar var. berbat.

yazılımsal birşey olduğunu düşünmüyorum bende 2 tane var bundan 2 sini de geçirdidm birinde yok seninki hangi renk beyaz mı benim beyazda var o problem.
  • Bende yok o sorun.

2.3.4 GingerBeard.
  • acaba elimde bulunan eski neo v nin kamersını neonun 8 mp lik kamera sensörü ile değişttirsem calışırmı hobi olarak denesem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.