Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Ray video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
116.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

Boyutunu eleştiren arkadaşlar se'nun diğer modellerine de bir baksın da öyle eleştirsin. arc-neo-ray-L.with walkman aynı teknik özelliklerde farklı boyutlardaki telefonlar. kim hangi boyuttan hoşlanıyorsa onu alsın. nokia gibi symbian'ı ısıtıp ısıtıp önümüze sürmüyor ki onla kıyaslansın!

en güzel cevap.........
  • yahu bu telefona pahalı diyen arkadaşlar, piyasada 1 ghz işlemci hızına, adreno 205 gpu ya, 512 mb ram e sahip herhangi bir telefonun htc yada samsung logosu eklendiğinde 1.200 tl den aşağı olmayacağının farkındalar mı acaba? ayrıca boyut olayıda tercihe bağlı bir durum, bütün firmalar kullanıcı bazlı segmentler oluşturuyor. isteyen 4,3 lük arc ı alır, isteyen 3,3 lük ray i...
  • videodaki şarkıyı söyleyebilir misiniz?htc dururken telefonda dikkatimi çeken tek şey o şarkı oldu...:)
  • valla yorumların arasında öylesine gereksiz arkadaşlar var ki okurken harbiden de insan sinir oluyor yaa.. arkadaş adamlar her boyutta telefon yapıyo hangisi hoşuna giderse onu alırsın. ben android olsun, en az 1ghz işlemci olsun, nete hızlı bağlanayım; ama aynı zamanda da şık olsun ve küçük olsun istiyodum. bu modeli görünce çok sevindim. seni ne ilgilendirir arkadaş yaaa !!!! bu ekran tarihte kalmışmış.. neyseeeee!!!!
  • valla yorumların arasında öylesine gereksiz arkadaşlar var ki okurken harbiden de insan sinir oluyor yaa.. arkadaş adamlar her boyutta telefon yapıyo hangisi hoşuna giderse onu alırsın. ben android olsun, en az 1ghz işlemci olsun, nete hızlı bağlanayım; ama aynı zamanda da şık olsun ve küçük olsun istiyodum. bu modeli görünce çok sevindim. seni ne ilgilendirir arkadaş yaaa !!!! bu ekran tarihte kalmışmış.. neyseeeee!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: comersale

valla yorumların arasında öylesine gereksiz arkadaşlar var ki okurken harbiden de insan sinir oluyor yaa.. arkadaş adamlar her boyutta telefon yapıyo hangisi hoşuna giderse onu alırsın. ben android olsun, en az 1ghz işlemci olsun, nete hızlı bağlanayım; ama aynı zamanda da şık olsun ve küçük olsun istiyodum. bu modeli görünce çok sevindim. seni ne ilgilendirir arkadaş yaaa !!!! bu ekran tarihte kalmışmış.. neyseeeee!!!!
    ARC-RAY-NEO,hemen hemen birbirine denk telefonlar..boyut olarak hangisi hoşuna gidiyorsa git onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

3.3' ekran nedir abi?ohoo tarihte kaldı

Dünyada yaşayan her insan oğlu illede 4 inch ve + telefon kullanacak diye bir zorunluluk mu var?? Belki gün içerisinde hareketli bir hayata sahipsinizdir,aynı zaman da cebimde küçük şık ve her işimi yapabileceğim performası iyi olan akıllı bir telefon olsun istersen neden olmasın? Bu markalara o zaman mail atın,yazılı olarak uyarın da bir daha 3.3 ekran telefon çıkarmasınlar...
  • Kaliteli pahalı telefon = eşek kadar ekran değildir. Fakat beni, güçlü donanımlarla meydana gelmiş bir telefon 3.3 ekranıyla tatmin etmez. Ekran boyutu zevkinize, kullanım amacınıza vs göre değişir. Mesela bu telefon daha çok bayanlara hitap edebilir bir bayanın küçücük ellerine 4' hatta ileri gidersek 4.3' ekranlı bir telefon haliyle hoş durmaz :) Fakat ray gibi telefonlar gayet güzel olabilir. Ya da büyük ekrandan hoşlanmıyorsunuzdur kadın erkek alırsınız ama bana hitap etmiyor. Ne rahatça internette dolaştırır ne film video izlerken ya da oyun oynarken haz verir bana bu ufak tefek şirin birşey :)
  • quote:

Önemli olan boyu değil işlevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

millette bu kadar parayı bu ekrana verecek hala işlevinden bahsetmeye devam et sen 5800 hesabı
  • quote:

quote:

quote:

millette bu kadar parayı bu ekrana verecek hala işlevinden bahsetmeye devam et sen 5800 hesabı

Parayı sen ödemedikten sonra niye bu kadar canını sıkıyor bu durum senin ?

İnceleme videosunu inceledim çoğu telefondan dahi iyi sonuçlar veriyor. Flash siteleri açmakta çok yetenekli buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8946C419

quote:

quote:

quote:

Parayı sen ödemedikten sonra niye bu kadar canını sıkıyor bu durum senin ?

İnceleme videosunu inceledim çoğu telefondan dahi iyi sonuçlar veriyor. Flash siteleri açmakta çok yetenekli buldum.

Alıntıları Göster
    telefonu alan yokmu arkadaşlar???

• Sonra izlicem
  • Xperia kiral ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7308EAF1

Xperia kiral ya
    Tasarımı güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning

Tasarımı güzelmiş

Alıntıları Göster
    Özellikleri orta seviye ancak tasarım konusunda bütün s.e ler gibi fark yaratıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Özellikleri orta seviye ancak tasarım konusunda bütün s.e ler gibi fark yaratıyor.

Alıntıları Göster
    iphone alacağıma bunu alırım.
    ne o öyle kocaman, telefon mu tabet mi?
  • Ben aldım kullanıyorum. Orta düzeyde bir kullanım ile 3 gün pil ömrü var. Gerçekten çok iyi bir seçim yapmışım. Çok memnunum. Ekran görüntüsü ve fotolar süper. Oyunları hiç takılmadan oynuyorum. Kullanıcı dostu bir telefon, herşeyi ile işinizi kolaylaştırmak için uğraşılmış old. Belli ediyor. Ekran boyutuda gayet iyi. Gps çok hassas.
  • En ideal ekran boyutu bence 3.7 veya 3.8 civarları ama gerçekten bu telefona 3.3 lük ekran çok iyi yakışmış...
  • Merhaba değerli okurlar ;
    Cihazı dün aldım h.burada'dan Güzel ama şu turkcell uygulamalarını telden bir türlü kaldıramadım gitti :(
    Nasıl kaldıracağımı bilen varsa yardımlarınızı beklemekteyim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.