Bildirim
Sony Ericsson Xperia Ray video inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
3.3' ekran nedir abi?ohoo tarihte kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 1 Kasım 2011; 23:18:51 > -
Almayı düşündüğüm telefonlar arasında video anlatımı faydalı oldu,teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 1 Kasım 2011; 23:40:35 > -
Se de nokia gibi toptan chipset almis -
Güzel bir telefon. fiyatı biraz düşük olabilirdi. Neo ile aynı yapmışlar fiyatını
HDMl çıkışı yok galiba Neoda vardı. -
sizlere de ekran beğendiremiyoruz. 4,3" çıkartırlar neremize sokacaz dersiniz, 3,3" çıkar ne kadar küçük dersiniz. Anlamıyorum ne sizin derdiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
sizlere de ekran beğendiremiyoruz. 4,3 çıkartırlar neremize sokacaz dersiniz, 3,3 çıkar ne kadar küçük dersiniz. Anlamıyorum ne sizin derdiniz?
DH psikolojisi -
nokia bunları koyunca çag dışı oluyor sony koyunca ne güzel gidiyor. Fiyatın ucuk olmasan var ya N9 ahhhhh:D -
Herşeyiyle gerçekten tamda aradığım telefon diyebilirim -
almaya değer ilk sıfır telefonum olabilir.. -
telefonun özellikle üst kısmında kalın ve gereksiz bir boşluk verilmiş, ve şarz giriş yeri en azından bir kapakla kapatılababilirdi,birde yanında gelen kulaklık son derece kullanışsız,kulak içi kulaklıkları çok daha kaliteli oluyor SE'nin...onun dışında başarılı bir cihaz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
sizlere de ekran beğendiremiyoruz. 4,3 çıkartırlar neremize sokacaz dersiniz, 3,3 çıkar ne kadar küçük dersiniz. Anlamıyorum ne sizin derdiniz?
Bende çözemedim elinize 4.3 büyüklügündeki telefonu alıp napacaksınız onu alacagınıza gidin tablet alın niye yoruyorsunuz kendinizi voip kurup telefon görüşmesine devam edersiniz 3.2 ve 3.4 ideal boyutlardır bir telefon için ön panelde kapasitifleride kaldırıp tam boy olarak kullanılırsa mükemmel telefonlar çıkacaktır.Power tuşunu üste ses tuşlarını yana koydumu tamamdır.Telefon açıldıktan sonra full ekran kullanmak cazip olacaktır.Bence o boyutlardaki telefon yeterli olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Katilpence
Bende çözemedim elinize 4.3 büyüklügündeki telefonu alıp napacaksınız onu alacagınıza gidin tablet alın niye yoruyorsunuz kendinizi voip kurup telefon görüşmesine devam edersiniz 3.2 ve 3.4 ideal boyutlardır bir telefon için ön panelde kapasitifleride kaldırıp tam boy olarak kullanılırsa mükemmel telefonlar çıkacaktır.Power tuşunu üste ses tuşlarını yana koydumu tamamdır.Telefon açıldıktan sonra full ekran kullanmak cazip olacaktır.Bence o boyutlardaki telefon yeterli olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legendsizlere de ekran beğendiremiyoruz. 4,3 çıkartırlar neremize sokacaz dersiniz, 3,3 çıkar ne kadar küçük dersiniz. Anlamıyorum ne sizin derdiniz?
kesinlikle katılıyorum her iki arkadaş da haklı.ayrıca sarj süresinide direkt olarak etkiler bu durum ve daha uzun bi kullanım sunar.4.3 inç e de 1500mh koyuyolar 3.3 e de.çok mantıksız değilmi
-
Boyutunu eleştiren arkadaşlar se'nun diğer modellerine de bir baksın da öyle eleştirsin. arc-neo-ray-L.with walkman aynı teknik özelliklerde farklı boyutlardaki telefonlar. kim hangi boyuttan hoşlanıyorsa onu alsın. nokia gibi symbian'ı ısıtıp ısıtıp önümüze sürmüyor ki onla kıyaslansın!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel bir inceleme , elinize sağlık. Fikrim pekişti. -
en kısa zamanda almayı düşünüyorum inceleme iyi oldu..... -
Neo'nun tasarımı çok daha güzel bunun ki çok sönük kalmış -
3.3" ama çok küçük bir ekran... 3.7" ile 4.3" arası ideal bence akıllı telefonlar için... bu telefonla diklemesine yazmak çok zordur eminim... -
telefon güzel.Orta segment için güzel özellikler ve kalite sunuyor...
bakalım sadece sony ile değişen ne olacak... -
çok güzel olmuş tasarıma bayıldım fakaat
3.3 ekran almamaya yeterli sebeb
ve keşke tegra işlemci kullanılsaymış
Benzer içerikler
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- ipad whatsapp
- instagram video indirme - iphone
- spotify ne kadar internet yer
- whatsapp kilit koyma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X