Bildirim
Sony Xperia Z3 Compact video inceleme 'Android dünyasının Atom Karıncası'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Z1 compact kullanıcısı olarak ilgiyle izledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütçeyi zorlayıp iphone 5s alınması daha iyi olur neden derseniz 12 ay sonra muhtelemen güncelleme desteği almayacak bu cihaz -
Snapdragon 801 ve Adreno 330 FHD için yapıldı zaten 720p de olsa 1080p de olsa aynı performansı sunar.Yoksa Xperia Z3 aynı islemciyi kullanmazdi.
Ekran küçük diye çözünürlüğüde düşürdüler 1080p olsa normal Z3 ten daha fazla pixel yoğunluğu olacaktı ve normal Z3 amiral gemisi gibi olacaktı
Sadece 2K ekran (LG G3) sıkıntı yaşıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: A.Samed.Y
bütçeyi zorlayıp iphone 5s alınması daha iyi olur neden derseniz 12 ay sonra muhtelemen güncelleme desteği almayacak bu cihaz
Iphone 5-5s i olan arkadaşlarım bir bir ellerinden çıkarıp z3 compacta geçiyorlar.
Diyelim 12 ay sonra dediğin gibi almasın güncelleme, ne olmuş ki? Bu telefon şu andan itibaren bile almasa güncelleme, iphone 5-5s 3 yıl almaya devam etse güncelleme, yine bu telefon onlardan iyi olacak, yine siz günde 3 kere şarja takarken biz 3 kere şarja 6-7 günde takacağız. Bakış açınıza hayran kaldım doğrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: Moliere.
quote:
bütçeyi zorlayıp iphone 5s alınması daha iyi olur neden derseniz 12 ay sonra muhtelemen güncelleme desteği almayacak bu cihaz
Iphone 5-5s i olan arkadaşlarım bir bir ellerinden çıkarıp z3 compacta geçiyorlar.
Diyelim 12 ay sonra dediğin gibi almasın güncelleme, ne olmuş ki? Bu telefon şu andan itibaren bile almasa güncelleme, iphone 5-5s 3 yıl almaya devam etse güncelleme, yine bu telefon onlardan iyi olacak, yine siz günde 3 kere şarja takarken biz 3 kere şarja 6-7 günde takacağız. Bakış açınıza hayran kaldım doğrusu.
bende xperia sola alacağım zaman senin gibi düşünüyodum.aradan daha 6 ay geçti 4.1 çıktı herkes 4.1 i kullanıyordu sorunsuz . benim xperiada gelen aramayı zor açıyordu 4.0 da üstelik bu cihaz 800 tl idi ilk çıktığında
-
Bende 5 iphone 5s ile arasinda kalmistim 5si sectim ikiside iyi cihazlar bence gozunuz kapali alabilirsiniz
-
quote:
çok talihsiz bir yorum olmuş
piyasa çıkalı neredeyse 2 sene olmuş xperia z bile android 5.0 alacak
bilip bilmeden konuşmayın
z3 compact ip5s den her türlü iyidir, özellikle bataryası ikiye katlar -
Sizce de biraz geç kalınmadı mı bu inceleme için?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
quote:
z3 compact ip5s den her türlü iyidir, özellikle bataryası ikiye katlar
bende sonyden yana talihsizim. eski telefonum xperia solada 2012 de çıkmıştı ondan 3 sene evvelde iphone 3gs çıkmıştı gel gelelim bizim o zaman ekranı kötü daha hd videosu bile yok dediğimiz telefon şimdi solanın yanında o donanımıyla sıfır kasma ile çalışıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
quote:
z3 compact ip5s den her türlü iyidir, özellikle bataryası ikiye katlar
telefonu çorap gibi değiştiren biri değilim bundan önceki telefonum k750 idi halada sapasağlam çalışır sonye güvendik o zaman 800 küsür tl verip sola aldık bizi pişman etti -
quote:
-
Android dünyası için 2gb ram ve 16 gb dahili hafıza demek 800lü rakamlar demek. Sony'nin bu durumu acilen düzeltmesi gerek. Özel olarak görüntülü arama da yaptırmaması en büyük almama sebebim.
-
Gerçekten İphone alternatifi olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falovmi -- 24 Aralık 2014; 8:45:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: ø
quote:
İstersen onları seninle irtibata geçireyim bir sor ne kadar memnunlarmış
Sony nin compact(mini) telefonları orjinalinden çokta farklı olmuyor. Bu yönüyle sony rakiplerinden bir adım öne çıkıyor
Fx57
İnceleme için teşekkürler ama her Android cihazı incelemesinde aynı şeyleri tekrarlamaktan sıkılmadınız mı? Açın ve son 3-4 incelemenize bakın. %80 birbirinin kopyası...
Çünkü siz telefonu incelemiyorsunuz. Android yazılımını inceliyorsunuz her seferinde. Bu da gereksiz derece de incelemeyi uzatıyor ve insanları sıkıyor. Hani sadece incelediğiniz üründe olan bir yazılımsal özelliği anlatsanız anlayacağım da öyle bir şey de yok. Tüm Android cihazlarda olan şeyleri tekrar tekrar anlatmanızdaki mantığı bir türlü idrak edemiyorum.
Sizin makalelerinizde de aynı sıkıntı var malesef. Atıyorum Sony Xperia Z1'in Android 5.0 Güncellemenisni alacağı tarih belli oldu diye bir başlık atıyorsunuz. Fakat bu tarihi verene kadar en az 3-4 paragraf Sony Xperia Z nin tarihi ile ilgili bilgilerle geçiyor. Başlıkta ilgimizi çeken bilgiyi ancak son paragrafta görebiliyoruz. 4 paragraf insanlara eziyet ediyorsunuz. Bunu o tür haberlerinizde de yazdım bir kaç sefer ama hiç birine cevap dahi vermediniz ve herhangi bir düzeltme çabasına da girmediniz.
Yalnız bilmelisiniz ki; Uzun videolar ve uzun makaleler sandığınız gibi ilgi çekici şeyler değildir. Muhtemelen bunu biliyor olmalısınız. Bahse girerim ki şu videoyu 100.000 kişi açmış ise 5. dakikasından sonrasını seyredenlerin sayısı 50.000 i kesinlikle geçmez....
-
Sabah sabah yine dusa soktun mesut cevik kardes.
Bir de nacizane tavsiyem; Sunumlarınızda şu el kol hareketlerini elden ğeldiğince azaltmaya çalışın. Konuşurken; elleriniz ve kollarınız işaret dili konuşan birinden daha fazla oynuyor...
Benzer içerikler
- gmail toplu mail silme
- instagram takipçi hilesi
- office 2024
- fotoğraftan instagram bulma
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X