Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact video inceleme 'Android dünyasının Atom Karıncası' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony telefon tasarımlarını hiç sevmiyorum bildiğin tuğla estetik denen hiç bir şey yok.

• Alirim bidal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonytr yine kulaklık çalmış
    bu yüzden almam sonyglobalede yazacam.
    sony'yi severim arabama ful döşemişim.

bi iphone ci gelip burayı
    bulandırmasa olmazdı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 24 Aralık 2014; 18:55:13 >
  • Sony den telefon alacaksanız amiral gemi modeli olacak diğer firmalar için de geçerli ama Samsung ve Sony de biraz daha baskın bu durum . Cihaza gelirsek zaten rakibi olmayan bir sınıfta Sony başı çekiyor . Donanım ve yazılımda hiç bir türlü problem yaşatmayacak bir cihaz . Fiyatları biraz daha uygun olsa direk alınacak bir model .

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

bütçeyi zorlayıp iphone 5s alınması daha iyi olur neden derseniz 12 ay sonra muhtelemen güncelleme desteği almayacak bu cihaz

Xperia Z neden hala güncelleme alıyor peki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

bütçeyi zorlayıp iphone 5s alınması daha iyi olur neden derseniz 12 ay sonra muhtelemen güncelleme desteği almayacak bu cihaz

çok talihsiz bir yorum olmuş

piyasa çıkalı neredeyse 2 sene olmuş xperia z bile android 5.0 alacak

bilip bilmeden konuşmayın

z3 compact ip5s den her türlü iyidir, özellikle bataryası ikiye katlar

bende sonyden yana talihsizim. eski telefonum xperia solada 2012 de çıkmıştı ondan 3 sene evvelde iphone 3gs çıkmıştı gel gelelim bizim o zaman ekranı kötü daha hd videosu bile yok dediğimiz telefon şimdi solanın yanında o donanımıyla sıfır kasma ile çalışıyor

3gs yorumunuzu görmesem ciddiye alacaktım dediklerinizi. şu anda değil 3gs, ip4 bile kasıyor. ayrıca 3gs appstore'daki çoğu uygulamayı sürüm yüzünden yükleyemez bile.

Xperia sola da 2.5 senelik telefon. kaldı ki çıktığında bile orta seviyeydi. Sık telefon değişmiyormuşsunuz ama akıllı telefon dünyasında durum böyle maalesef. Bir telefon 2 sene sonra kasmaya başlıyor. şu an ip6 bile alsanız 3 sene sonra kasacaktır.

• @fx57 hocam, lütfen yapıcı bir eleştiri olarak kabul et; aynı kelimeleri çok kez tekrarlıyorsun.

Microsoft'un xbox one lansmanında ki "TV" faciası gibi, Xperia Z3 Compact'ı kaç kez tekrarladığını sayamadım.

• Bu boyutlarda z3c gibisi yok. Atom Karınca süper durmuş yalnız :)

• Iphone alternatifi olamaz.
    Iphone ile hava atabiliyoruz Sony ile atamazsınız.
    Bir eline Iphone al bir eline Xperia hangisi daha çok ilgi çekici anlarsınız.
    Ya da sokağa çıkın paranız olsa hangi telefonu alırdınız diye sorun %80 Iphone der.

Günümüzde telefon bir hava atma aracı olduğuna göre de Apple havası ile hepsine fark atar.

Baksanıza 6 ay sonra üst modeli çıkacaksa almam diyor insanlar. Çünkü o zaman " en son model bende " diyemezler.

Telefon fakir ve ruhu fakir insanlar için ancak bir hava aracıdır.

Ben bu hafta i5s'ini satıp Zenfone 6 alan bilge.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Iphone alternatifi olamaz.
    Iphone ile hava atabiliyoruz Sony ile atamazsınız.
    Bir eline Iphone al bir eline Xperia hangisi daha çok ilgi çekici anlarsınız.
    Ya da sokağa çıkın paranız olsa hangi telefonu alırdınız diye sorun %80 Iphone der.

Günümüzde telefon bir hava atma aracı olduğuna göre de Apple havası ile hepsine fark atar.

Baksanıza 6 ay sonra üst modeli çıkacaksa almam diyor insanlar. Çünkü o zaman " en son model bende " diyemezler.

Telefon fakir ve ruhu fakir insanlar için ancak bir hava aracıdır.

Ben bu hafta i5s'ini satıp Zenfone 6 alan bilge.

sonuna kadar katılıyorum size.
  • Z3 compact iyi ama keşke sp 805 ile gelseydi. Ekranıda 5"te sabitleseler alacam ama çözünürlükte kötü fhd koysa performanstan fazla bişi kaybetmez z3teki fhd oyunları daha 3yıl çok rahat kasmadan oynatır. Hd ekranda 4yıl kasmasa ne yazacak. He arada fazla fark yok diyecekler. Sana göre yok olabilir. Bana göre var olabilir. Fhd ile hd arasındaki farkı bariz olarakta görüyorum. He derseniz 2k ile fhd onlar arasında milim fark dışında işlemci israfından başka bişey değil fhd şuan en ideal çözünürlük. Keşke sonyde fhd verseymiş. Şuan fp ürünü en iyi telefonlar: lg g2 , xperia z1 , s4, lumia 920 , iphone 5c g2 düşünüyorum bakalım. Aslında güzel telefon ama discovery elite de fena değil sanırım sırf bataryadan dolayı g2 alacam 2gb ram hala yeterli batarya olmadıktan sonra 5gb ram koysan kaç yazar.

• 700 dakika video süresi, 900 dakika internette gezinme süresi gerçekten inanılmaz olağanüstü süreler batarya konusunda üst seviye telefonlarda dünyanın en iyisi

• Bu telefonun kamerasinda (cektigi fotograflarda) pembe gölge bırakma sorunu var ve ekran kendiliğinden catliyormus. (sabah uyaninca ekran catlak, boyle absurd bu durum). Yabancı forumlara da baktım, benzer sorunlarla karşılaşan çok. Bu yüzden alamadım. Maalesef Sony (Teleservice) servisi de problemli. Satın almak biraz risk.

• Bakıyorum da anasayfa haberlerinde ne çok cahil insan var şaşırıyorum dh kalitesine yakışmayan yorumlar bilgiçlik taslamalar almış başını gidiyor.Hangi kafayla bir ios cihazı ile bunu kıyaslamaya kalkıyorsunuz anlamıyorum.ne ram kullanımı aynı ne işlemcisi aynı ne işletim sistem aynı ne çalışma mantığı aynı.Note 4 çıkar iphone 6+ ile kıyaslarsınız s5 çıkar ip6 ile kıyaslarsınız siz boylarına göremi kıyas yapıyorsunuz cihazları.O zaman neden hiçbir başlıkta lumia 1520 ile note3 yada 4'ü kıyaslamıyorsunuz neden iphone çünkü beyniniz yanmış gözünüz başka şey görmüyor egonuzdan başka 1520 ile note3'ü s5 ile lumia 930'u kıyaslarsanız kimse sizi kaale almaz sadece iphone ile kıyaslar ve birbirinize üstünlük kurmaya kalkarsanız adam yerine konur cevap alır ve konuyu uzatabilirsiniz tek mesaj tek cevap size uygun değil.Allah size akıl fikir versin başta bu hataya düşüp zamanında htc desire 610'ndu sanırım yanlışım varsa özür dilerim ondaki 1gb ram'i övmek için iphone'da sanki 3gb ram diyen mesut çevik dahil.Kısaca balık baştan kokuyor.Bu tür zihniyetli arkadaşlara tek tavsiyem birbirinden herşeyleri farklı olan wp,android,ve iphone'ları aynıymış gibi kıyaslamayın aynı değiller çünkü.Özellikle android dünyasında her üretilen en son telefonu direkt olarak iphone'dan daha iyi mantığını terk edin gidin android'i android ile kıyaslayın herşeyi farklı olan iphone ile değil.Ben burada nexus 4 ile iphone 6'yı sadece aynı ekran boyutunda diye kıyaslayan beyinlerde gördüğümden artık kalitenin iyice düşmüş olmasına üzülüyorum.Sözüm bilinçli tüketici ve bilinçli forumdaşlara değildir asla okuduğunuz için teşekkürler.Erdi'ye de inceleme için teşekkür ederim gerekli herşeye değindi.

• erdi bey tasarım konusunda mikrofonun yerini beğenmediğinizi söylemişsiniz size katılmıyorum çünkü her yiğidin bir telefon tutuşu vardır ve bu farklı olabilir görüldüğü üzre :)
    Sony Xperia Z3 Compact video inceleme 'Android dünyasının Atom Karıncası'
  • quote:

sola ile z3c aynı segmentte telefonlar mı?Az mantıklı olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveriphone

Bakıyorum da anasayfa haberlerinde ne çok cahil insan var şaşırıyorum dh kalitesine yakışmayan yorumlar bilgiçlik taslamalar almış başını gidiyor.Hangi kafayla bir ios cihazı ile bunu kıyaslamaya kalkıyorsunuz anlamıyorum.ne ram kullanımı aynı ne işlemcisi aynı ne işletim sistem aynı ne çalışma mantığı aynı.Note 4 çıkar iphone 6+ ile kıyaslarsınız s5 çıkar ip6 ile kıyaslarsınız siz boylarına göremi kıyas yapıyorsunuz cihazları.O zaman neden hiçbir başlıkta lumia 1520 ile note3 yada 4'ü kıyaslamıyorsunuz neden iphone çünkü beyniniz yanmış gözünüz başka şey görmüyor egonuzdan başka 1520 ile note3'ü s5 ile lumia 930'u kıyaslarsanız kimse sizi kaale almaz sadece iphone ile kıyaslar ve birbirinize üstünlük kurmaya kalkarsanız adam yerine konur cevap alır ve konuyu uzatabilirsiniz tek mesaj tek cevap size uygun değil.Allah size akıl fikir versin başta bu hataya düşüp zamanında htc desire 610'ndu sanırım yanlışım varsa özür dilerim ondaki 1gb ram'i övmek için iphone'da sanki 3gb ram diyen mesut çevik dahil.Kısaca balık baştan kokuyor.Bu tür zihniyetli arkadaşlara tek tavsiyem birbirinden herşeyleri farklı olan wp,android,ve iphone'ları aynıymış gibi kıyaslamayın aynı değiller çünkü.Özellikle android dünyasında her üretilen en son telefonu direkt olarak iphone'dan daha iyi mantığını terk edin gidin android'i android ile kıyaslayın herşeyi farklı olan iphone ile değil.Ben burada nexus 4 ile iphone 6'yı sadece aynı ekran boyutunda diye kıyaslayan beyinlerde gördüğümden artık kalitenin iyice düşmüş olmasına üzülüyorum.Sözüm bilinçli tüketici ve bilinçli forumdaşlara değildir asla okuduğunuz için teşekkürler.Erdi'ye de inceleme için teşekkür ederim gerekli herşeye değindi.

+1907

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefona böyle yan model, alternatif model muamelesi yapılıyor ama bu telefon Android'in en güçlü çalışan telefonu.

Birde HTC Sense olsa bu donanım ve ekran uyumuna uçuk bir performans olur.
  • Çift tıklama özelliği z1 compact ta varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Bu telefona böyle yan model, alternatif model muamelesi yapılıyor ama bu telefon Android'in en güçlü çalışan telefonu.

Birde HTC Sense olsa bu donanım ve ekran uyumuna uçuk bir performans olur.

Cihaz neredeyse kusursuz hocam elime aldım inceledim bana tek eksi yanı ekranın 4.6" olmasından kaynaklanan ikonların göze batması geldi biraz büyük tasarlanmışlar bazı 3. parti uygulamaların isimlerinin tamamı ekranda görünmüyor sığmadığı için kalan herşey 10 değil 11 numara erdinin dediği gibi tam atom karınca cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 25 Aralık 2014; 0:06:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.