Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact video inceleme 'Android dünyasının Atom Karıncası' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdi Bey Z3 incelemenizde telefonun arka yüzünün kaygan olduğundan bahsetmiştiniz.Z3C'nin de arkası cam olduğu için yine aynı kayganlık söz konusu mudur, kullanırken bir sorun yaşadınız mı? @fx57
  • Kulaklik çin mali 20 tl lik mp3 playerden çıkma gibi insan utanir onu koyarken...

• quote:

Orijinalden alıntı: naboo

Erdi Bey Z3 incelemenizde telefonun arka yüzünün kaygan olduğundan bahsetmiştiniz.Z3C'nin de arkası cam olduğu için yine aynı kayganlık söz konusu mudur, kullanırken bir sorun yaşadınız mı? @fx57

Telefon gerçekten çok kayıyor. Masanın biraz kenarında dururken biri sizi ararsa bir süre sonra telefonu yerde bulmanız mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1876'dan günümüze kadar üretilen tüm telefonların en iyisi birde z3.
    alexander graham bell yaşasaydı "bir telefonun geldiği son nokta." diye yorum yapardı kendisi için. gerçi alexandrecığım türkçe bilmediği için onu diyemezdi ama belki bunu derdi: "of phone last point accessible is..

• Sony konuları cahil turnesolü...

• Kismetse bir ay içinde alacam bence rakipsiz ve ilk tercihim

• Ooo firefly. Adamsın erdi.

• LG G2
    LG G3
    Xperia Z2
    NOTE 3

Kullanmış biri olarak söylüyorum ki;
    Mükemmel telefon

Ama eğer telefon çok yeni olmasına gerek yok, ekran büyük olsun diyorsanız Xperia Z2 paralel alın.Hem daha ucuz hem daha büyük
  • kutudan mh 750 çıkıyor kulaklık olarak ama bana kalitesi vasat geldi. mikrofon için kullanılır, müzik dinlemek için yetersiz bi kulaklık.
  • 4 4 luk telefon param olsa alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rew875 -- 26 Aralık 2014; 14:03:59 >
  • ip 68 sertifikası dikkate değer...pil ömrü dikkate değer...Bu segmentin yaratıcısı ve lideri olması dikkate değer...2600 mah pil dikkate değer...stereo hoparlör dikkate değer ama fark yaratır mı bilmem...ekran video kaydı, çift tıklayarak ekran açma, 4k video kaydı ise yazılımsal olarak gelen farklar...

Z1 compact ile kıyaslıyorum ve size soruyorum erdi bey...Sizce Z1c ye göre kaybettiği premium hissi göz önüne alınırsa, sd 801 ve 2.2 mhz yerine 2.5mhz hız farkları tercih sebebi olması için yeterli midir ?

• telefonla pek alakası yok ama videonun sonunda çalan müziğin ismini bilen varsa bi söylesin bea :D

• telefon canavar
  • bence şuan android'deki en iyi telefon.
    benim gibi çok büyük ekran sevmeyenler için en ideali. iphone gibi kalın çerçeveleri de yok.
    ancak bu compact modellerin fiyatı düşmüyor. z2'nin fiyatı z1 compact'ın fiyatından bile daha aşağı düştü. ilerde z3'ün fiyatı da z3c'nin altına düşer.
    compact modellerin neden fiyatı düşmüyor onu da anlamış değilim.

• kapasitif tuş olmaması çok kötü olmuş ...

• bu zamana kadar izlediğim en iyi video incelemesiydi emeğinize yüreğinize sağlık sayenizde telefon hakkındaki soru işaretleri kafamdan silindi

• Telefon çok güzel de z4 nerde kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler herkese. ben de almaya karar verdim e uygun nereden alabilirim sorunsuz olarak yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ederim.

• Teşekkürler. Gayet beğendim. Babama almayi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon neden iphone 5s ile kıyaslanıyor ve sürekli ufak olduğu için sınıfı ayrı gibi lanse ediliyor? Alt tarafı iphone 6 dan 0,1 inc küçük. Boyutu epey küçük ama çerçeveden dolayı. Bu bir artı ayrıca. Özelliklerine bakıp kimse samsung galaxy s5 iphone 6 gibi telefonlarla kıyaslamamış. Boyuta göre sınıflama yerine performansa göre sınıflama yapılması taraftarıyım. note 4 le bile kıyaslanmalı bence performans anlamında.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.