Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact video inceleme 'Android dünyasının Atom Karıncası' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonu kullanali 1.5 ay olsu suanda telefonla bir sıkıntım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 9 Şubat 2015; 18:22:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Telefonu kullanali 1.5 ay olsu suanda telefonla bir sıkıntım yok

Son sesteyken titreme var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fell on Black Days -- 9 Şubat 2015; 18:34:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silently06

quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Telefonu kullanali 1.5 ay olsu suanda telefonla bir sıkıntım yok

Son sesteyken titreme var mı?

Bana yok gibi geldi fazla müzik dinlemem bu yüzden sesi hic denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi distribütör garantisi kapsamında z3 compact aldım almadan önce epey bir araştırma yaptım bu telefonda pembe kamera hatası olduğunu öğrendim çok düşük bir ihtimal benimki de öle olacak değil ya diyerek aldım ama maalesef aynı sorunu bende yaşadım işin kötüsü satıcı firmaların hepsi bu telefonla ilgili olumsuz yorumları yayınlamıyor. sony türkiye telefondaki arızayı kabul etti telefonun yenisinin tarafıma verileceğini söyledi ama telefon yurt dışına fabrikasına gönderilmiş yenisinde oradan gönderilecekmiş yani Japonya işin gücün yok bekle dur. bu telefonu alacaklar dikkat edin derim.

• Resmi distribütör garantisi kapsamında z3 compact aldım telefonun kamerasında pembe ekran hatası çıktı şanssızlık diye düşündüm telefonu servise gönderdim tam bir aylık bir beklemeden sonra telefonun yenisi tarafıma ulaştı. korka korka ilk resmimi çektim tam bir şok yeni gelen telefonda da aynı sorun var. bu ihtimali bir düşünün iki telefon ikisisninde kamerası hatalı. şundan emin olun bu telefonu satan firmaların hiç birisi olumsuz yorumları yayınlamıyor.

• Resmi distribütör garantisi kapsamında z3 compact aldım telefonun kamerasında pembe ekran hatası çıktı şanssızlık diye düşündüm telefonu servise gönderdim tam bir aylık bir beklemeden sonra telefonun yenisi tarafıma ulaştı. korka korka ilk resmimi çektim tam bir şok yeni gelen telefonda da aynı sorun var. bu ihtimali bir düşünün iki telefon ikisisninde kamerası hatalı. şundan emin olun bu telefonu satan firmaların hiç birisi olumsuz yorumları yayınlamıyor.

• Yaklaşık bir aydır kullanıyorum önceki telefonum da Sony idi.

Beğenmediğim tarafları, arka sırtında kullanılan piyano siyahı düzey çok çabuk çiziliyor, kenarları çok sivri avuç içini acıtıyor. Kılıf ile kullandığım için bu iki handikabı aştım.

Beni en çok rahatsız eden tarafı yazı yazarken sözlüğün işlevini yerine getirememesi. Yani yazarken yazım denetimi yapamıyor doğru kelimeyi öneremiyor hatalı kelime kurarsanız o da daha da hatalı kelimeler öneriyor, sözlükte ve dünyada asla bulunmayacak kelimeler öneriyor bu bakımdan sözlüğü vasat. Mesaj yazma hızımı yarıya yarıya azalttı.

Onun dışında iyi galiba. Eski Xperia Ray Telefonumdan çok da üstün tarafı yok yalnız:)) Biraz büyük ve biraz daha hızlı o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.