Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

2.1'de ses sorunu giderildi mi arkadaşlar ona göre bu telefonu alacağım

evet giderildi.. geliş ve gidiş sesleri gayet düzene bindi..
  • Hep 2.1 e geçmeyi hayal ederdim. 2.1 e geçince futbol ve oyun çeşidini sağlayacağım demiştim, yaptım 2.1 oldu

Real Fottballl

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

http://hotfile.com/dl/81204892/5e5813e/Real_Football_(2010)_grk207.7z.html
    Alternatif
    http://www.speedyshare.com/files/25082185/Real_Football_2010_grk207.7z

Yalnız bu ve daha sonra ekleyeceğim, Fifa2010 gibi futbol oyunlarında en büyük dezavantajımız multitouch olmayışı. Çünkü denemelerim sırasında gördümki, yönlendirme tuşundan parmagı çekmeden, pas veremiyor top çalamıyor, şut çekemiyoruz. Yani aynı anda iki tuşuda kullanamıyoruz malesef.

Bir rica, artık bunu nasıl kuracağız diye sormayın lütfen yoruldum valla anlatmaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 8 Kasım 2010; 13:19:27 >

• arkadaşlar bende c510 var ama a2 ye teli bağlıyamıyorum lütfen yardım
  • hadi bakalım gençler bir 2.1 uygulaması da benden.. uzun zamandır arıyordum ama yeni buldum x10 için uyumlu olanını.. servis olarak çalışan ama kısayolu bulunmayan harika bir galerry uygulaması.. mediascapeyi sevmeyenler için..

3D Gallery

http://www.mediafire.com/?ae7es0a4ut4s1ee
  • Youtube üzerinde hd video izlemek için youtube Hd (test edildi onaylandı)

http://www.speedyshare.com/files/25082772/YouTubeHD_grk207.7z

Android 2.0 ve 2.1 için uyarlanmış Flashplayer (Ben denedim vivivododa açmadı ama sizde bir deneyin)

http://www.speedyshare.com/files/25082796/FlashPlayer_For_2.1_grk207.7z

• quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop

hadi bakalım gençler bir 2.1 uygulaması da benden.. uzun zamandır arıyordum ama yeni buldum x10 için uyumlu olanını.. servis olarak çalışan ama kısayolu bulunmayan harika bir galerry uygulaması.. mediascapeyi sevmeyenler için..

3D Gallery

http://www.mediafire.com/?ae7es0a4ut4s1ee

Teşekkürler atememikrop, sevdim uygulamayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207

Youtube üzerinde hd video izlemek için youtube Hd (test edildi onaylandı)

Android 2.0 ve 2.1 için uyarlanmış Flashplayer (Ben denedim vivivododa açmadı ama sizde bir deneyin)

evallah kardeşim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

quote:

Youtube üzerinde hd video izlemek için youtube Hd (test edildi onaylandı)

evallah kardeşim :)

izlesene de olmadı ama su an dailymotion da izliyorum videoları ıyı bır uygulama

• quote:

izlesene de olmadı ama su an dailymotion da izliyorum videoları ıyı bır uygulama

Neyse en azından bir yerde işine yaradıysa sevindim. Daha önceden dailymotion da izleyememişmiydin peki denemişmiydin hiç?
  • quote:

quote:

Neyse en azından bir yerde işine yaradıysa sevindim. Daha önceden dailymotion da izleyememişmiydin peki denemişmiydin hiç?

evet denedim olmamıştı. biraz daha gelişirse derdimize derman olabilir
  • quote:

quote:

quote:

evet denedim olmamıştı. biraz daha gelişirse derdimize derman olabilir

dailymotionda izlemen uygulamayla alakalı değil. dailymotion sitesi flashplayera ihtiyaç duymuyor..

• Rica ederim grk. Resim koyamadim, koysam daha cok kisiye hitab ederdi eminim.

Arkadaslar hala guncelleme yapmayan bir arkadas varsa "system/app/calculator.apk" dosyasini paylasabilir mi? Ben bu yeni hesap makinesini sevmedim eski orijinal calculator.apk dosyasini istiyorum.. Ya da nereden bulabiliriz bunu.. Grk sen hallefersin sanki bu isi ha :-)

Bir de arkadaslar bu arama yaparkenki resmin bulanik çıkmasina bir cözüm bulundu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanr
    Birsey sormak istiyorum telefon rehperindeki online kisileri goremiyorum mesela facebooktaki online olanlar rehperde gozukmuyor nedeni ve nasil olur

Bu konuyla ilgili bilgisi olanvarmi
  • quote:

Rica ederim grk. Resim koyamadim, koysam daha cok kisiye hitab ederdi eminim.

Arkadaslar hala guncelleme yapmayan bir arkadas varsa "system/app/calculator.apk" dosyasini paylasabilir mi? Ben bu yeni hesap makinesini sevmedim eski orijinal calculator.apk dosyasini istiyorum.. Ya da nereden bulabiliriz bunu.. Grk sen hallefersin sanki bu isi ha :-)

Bir de arkadaslar bu arama yaparkenki resmin bulanik çıkmasina bir cözüm bulundu mu?

Olsa dükkan senin Ama 2.1 yaptım bile. Aramadaki resmin çözünürlüğünün düşük olmasının nedeni, backup alırken, ister telefon üzerinde gelen uygulamayı kullan ister backup pro v.s programları, hepsi resmin boyutunu küçültüyor. Sonra yedekten geri dönüldüğündede bu şekilde oluyor. Ben DSTL 1 den X10 a geçerkende aynı şeyi yaşamıştım. Şimdide aynı şekilde. Şuan için o resimleri tekrar düzenlemekten başka bir yol olduğunu düşünmüyorum. Ama ilerisi için yedek alırken resimleri küçültmeyen bir backup programı bulsak iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 8 Kasım 2010; 16:32:49 >

• quote:

quote:

Rica ederim grk. Resim koyamadim, koysam daha cok kisiye hitab ederdi eminim.

Olsa dükkan senin Ama 2.1 yaptım bile. Aramadaki resmin çözünürlüğünün düşük olmasının nedeni, backup alırken, ister telefon üzerinde gelen uygulamayı kullan ister backup pro v.s programları, hepsi resmin boyutunu küçültüyor. Sonra yedekten geri dönüldüğündede bu şekilde oluyor. Ben DSTL 1 den X10 a geçerkende aynı şeyi yaşamıştım. Şimdide aynı şekilde. Şuan için o resimleri tekrar düzenlemekten başka bir yol olduğunu düşünmüyorum. Ama ilerisi için yedek alırken resimleri küçültmeyen bir backup programı bulsak iyi olur.

:-) o hesap makinesini bulmam lazim..

Arama yaparken cikan kayit resminden bahsediyorum, o dedigin ihtimali dusundum ve yeni guncel bir resim cekip ayarladim ama sonuc ayni maalesef ve cirkin bir goruntu :-(
    ve birsey daha markete girebiliyor musun. Ben root ettim ama market hic orali olmadi daha

• quote:

Arama yaparken cikan kayit resminden bahsediyorum, o dedigin ihtimali dusundum ve yeni guncel bir resim cekip ayarladim ama sonuc ayni maalesef ve cirkin bir goruntu :-(
    ve birsey daha markete girebiliyor musun. Ben root ettim ama market hic orali olmadi daha

Her ikisinede sen söyleyince baktım hesap makinası çok, kötü haklısın. eskisi süperdi.

Resimn olayına henüz girişmemiştim şimdi bir tanesinde eskiden olduğu gibi düzeltmeye çalıştım ama evet haklısın düzelmiyor. Resimin çözünürlüğü yine çok düşük.
  • quote:

quote:

Her ikisinede sen söyleyince baktım hesap makinası çok, kötü haklısın. eskisi süperdi.

Resimn olayına henüz girişmemiştim şimdi bir tanesinde eskiden olduğu gibi düzeltmeye çalıştım ama evet haklısın düzelmiyor. Resimin çözünürlüğü yine çok düşük.

Birinden 1.6 bulup calculator.apk sini calmamiz lazim..
    Diger olay icin de sanirim support sitesine tekrar yalvarip guncelleme isteyecegiz..
    Ben ise gidiyorum yarin gorusuruz :-)

• quote:

quote:

quote:

Birinden 1.6 bulup calculator.apk sini calmamiz lazim..
    Diger olay icin de sanirim support sitesine tekrar yalvarip guncelleme isteyecegiz..
    Ben ise gidiyorum yarin gorusuruz :-)

Sanırım bu bir hata haklısın, update bekleme ihtimalimiz yüksek Neyse alıştık nasıl olsa, takılmamak lazım böyle şeylere

Bende işten çıkıyorum, sana kolay gelsin.

• çok saolun bütün oyun ve uygulamalar için real football güzelmiş ama fifa 2010 daha iyi gibi.internette izlemiştim onuda zahmet olmazsa koyarsan bulamadım
    uygulamalarda güzel 3d galary filan.fakat ben adobe flash player ı anlamadım açmıyor.

size bişey sorcam benim telefon arada acaip kasılıyo bu sizdede oluyormu anlamadım bi türlü android 2.1 var.ama acaip kasıyo.marketten advanced task manager diye bişey indiridim faydası oldu ama gene çözülmedi.seepu diye bir program indirdim oyunlar hızlandı ama gene yeterli değil. ne yapmam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshoppertr -- 8 Kasım 2010; 19:45:59 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.